Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Γνωρίστε τον Kazim Gürbüz, έναν 95χρονο Yogi από την Τουρκία που φαίνεται πιο κοντά στα 50 παρά στα 100

Αυτό είναι ο 95χρονος δάσκαλος της γιόγκα Kazim Gürbüz, ο οποίος φαίνεται πιο κοντά στα 50 παρά στα 100. Ο Gürbüz εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ενεργή σεξουαλική ζωή και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει μέχρι τα 130.

Σε μια συνέντευξη του στην εφημερίδα Hurriyet, ο Gürbüz λέει ότι το μυστικό για την νεανική εμφάνιση του είναι η διατήρηση της ευελιξίας του σώματός του και η κατανάλωση υπερτροφών, συμπεριλαμβανομένων ελιών και μέλι καστανιάς.
Συνιστά, επίσης, φασόλια πίντο, πιπεριές, σάλτσα πιπεριάς, τσάι από βότανα, και σούπα."Λιγότερο ευεργετικό είναι το κρέας, [το οποίο προκαλεί] μεγαλύτερη ζημιά. Υπάρχει πρωτεΐνη σε όλα τα [όσπρια], δεν είναι απαραίτητο να τρώμε κρέας », λέει ο Gürbüz .
Ο Gürbüz έσπασε την πλάτη του όταν ήταν 41 ετών, μένοντας παράλυτος από τη μέση και κάτω. Οι γιατροί είπε ότι ποτέ δεν θα περπατήσει ξανά.
Αλλά ο ίδιος είχε άλλες ιδέες. Έπεισε τους φίλους του να σπάσουν τα οστά της σπονδυλικής του στήλης, τοποθετώντας τα πίσω στη θέση τους: "Πραγματοποίησα 63 διαφορετικά πειράματα στον εαυτό μου ... Γεννήθηκα και πάλι. Εννέα μήνες [μετά το πείραμα] άρχισα να περπατώ. «Θαύμα!», Είπαν.
Αλλά ο Gürbüz πιστεύει ότι ήταν περισσότερο θέμα κυριαρχίας του νου πάνω στην ύλη.
Ο γιόγκι είναι σε θέση να εκτελέσει τη «θέση κόμπο» έως και 48 ώρες, μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του για διάστημα 4-5 λεπτών, και να έχει οργασμούς 3-5 φορές κάθε μέρα.
"Είμαι ο ίδιος όπως όταν ήμουν 25-30 χρονών».
Για τον Gürbüz, η ζωή αρχίζει στα 65.
"Μπορούμε να ζήσουμε έως και 130 ετών. Έχω μια τέτοια πρόθεση ... ο καθένας έχει την εξουσία. "
"Έχοντας επίγνωση της δύναμης να χρησιμοποιούν την εσωτερική δύναμη και ... [Αν] λαμβάνουν καλή φροντίδα του σώματός τους. Στη συνέχεια, θα φτάσουν στην ηλικία την δική μου. "
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα