Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Να πώς μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε 7 ημέρες!

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε 7 ημέρες


Αυτή η δίαιτα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για αποτοξίνωση του σώματος και διαρκεί μόνο μια εβδομάδα, στην οποία μπορείτε να χάσετε ακόμα και 5 κιλά! Αυτή η δίαιτα περιέχει συστατικά που θα ικανοποιήσουν την πείνα σας και η δίαιτα χωρίζεται σε τρία κύρια γεύματα και ένα σνακ .

Πρωινό:

Συστατικά:
-Οργανικό Λεμόνι
- Νερό
-Μήλο, Πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ
Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν χυμό λεμονιού - ένα ποτήρι χλιαρό νερό και 3 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο βιολογικό λεμόνι. Αναμείξτε το ρόφημα καλά και πιείτε το με άδειο στομάχι πριν από το πρωινό. Το ρόφημα καθαρίζει το συκώτι από τις τοξίνες και ετοιμάζει το μεταβολισμό για την πέψη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μετά από 30 λεπτά, φάτε δύο μήλα ή δύο πορτοκάλια ή ένα γκρέιπφρουτ. Αν ο καρπός δεν είναι αρκετός και εξακολουθείτε να αισθάνεστε πεινασμένοι, μπορείτε να προσθέσετε ½ φλιτζάνι καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια.

Μεσημεριανό

Συστατικά:
-150 Γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
-150 Γραμμάρια οργανικό μοσχαρίσιο κρέας
-1 Ποτήρι ελληνικό γιαούρτι
Αυτό το είδος του γεύματος θα σας κρατήσει πλήρεις για 3 έως 4 ώρες, χρόνος που χρειάζεται για να αφομοιώσετε το κρέας. 
Βραδινό
Το δείπνο θα πρέπει να είναι πριν από τις 18:00 μ.μ. και μετά από αυτό δεν θα πρέπει να φάτε τίποτα. Μετά από τις 18:00, θα πρέπει να ξεκουράσετε το πεπτικό σύστημα και να ενυδατώσετε τον οργανισμό με νερό ή τσάι.
Συστατικά:
2 βραστά αυγά
Βιολογική πράσινη σαλάτα με φέτες αγγουριού, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο αλάτι Ιμαλαΐων ή ελληνικό αν προτιμάτε.
Μετά το δείπνο, προετοιμάστε 1 λίτρο πράσινου τσαγιού (4 φακελάκια τσαγιού και 1 λίτρο νερό), το οποίο είναι αρκετό για 3 έως 4 φλιτζάνια τσαγιού. Πίνοντας 3 φλιτζάνια πράσινο τσάι θα σας βοηθήσει να κάψετε 80 θερμίδες.
Ακολουθήστε αυτή τη δίαιτα και θα παρατηρήσετε αλλαγές σε μια εβδομάδα. 
Πάντα να έχουμε κατά νου ότι το κλειδί για την απώλεια βάρους είναι η αποφασιστικότητα, η επιμονή και η πειθαρχία μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα