Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Πώς θεράπευσα τον όγκο της μήτρας: μια γυναίκα (56 ετών) αποκαλύπτει το ισχυρό φάρμακο που αποτελείται από τρία συστατικά!

πώς-i-επεξεργασία-όγκου-of-the-μήτρα-α-woman-56-αποκαλύπτει-το-πανίσχυρο-φάρμακο-made-of-τρία συστατικά


Είναι ένα μείγμα από τρία συστατικά, τα οποία θα πρέπει να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα, μισή ώρα μετά από κάθε γεύμα.
Η 56χρονη Vesselina Stevic είχε διαγνωστεί με καρκίνο της μήτρας. Παρά τις συστάσεις των γιατρών ότι θα πρέπει να αρχίσει αμέσως θεραπεία, εκείνη αρνήθηκε και αποφάσισε να προσπαθήσει να θεραπευθεί με φυσικές μεθόδους.
Άρχισε να θεραπεύει τον εαυτό της με φυσική θεραπεία αλόης . Ακολούθησε την θεραπεία για αρκετό καιρό και όταν πήγε στους γιατρούς, αυτοί έμειναν  έκπληκτοι, ο όγκος είχε εξαφανιστεί εντελώς.
Για θεραπεία ογκολογικών ασθενειών απαιτείται ''σκληρή'' τροφή με πολλές βιταμίνες, τις οποίες παρέχει το ακόλουθο μείγμα:
- 100 γραμμάρια τζελ αλόης, 500 γραμμάρια αλεσμένα καρύδια και 300 γραμμάρια φυσικό μέλι.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να πάρουμε ομοιογενές μείγμα. 

Διατηρούμε το προκύπτον μείγμα σε ψυχρό και σκοτεινό χώρο. 

Θα πρέπει να καταναλώνουμε μία κουταλιά του φαρμάκου κατά του καρκίνου τρεις φορές την ημέρα, μισή ώρα μετά από κάθε γεύμα.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες της Aloe Vera είναι γνωστές από τους αρχαίους χρόνους. 

Έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς από την Κλεοπάτρα, τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον βασιλιά Σολομώντα.
Ο Χριστόφορος Κολόμβος είπε ότι υπάρχουν τέσσερα βότανα που είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο: το σιτάρι, τα σταφύλια, οι ελιές και η αλόη.

 Το σιτάρι θρέφει, τα σταφύλια δίνουν χαρά, οι ελιές φέρνουν αρμονία και η αλόη φέρνει υγεία.
Η αλόη χρησιμοποιείται στην Ινδία για περισσότερα από 5000 χρόνια. 

Πιστεύεται ότι αυτό το φυτό μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του άσθματος, της φυματίωσης, του έλκους στομάχου και όλες τις ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.
Πηγές: 

healthylifetricks
healthyfoodstar

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα