Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.


Σε ένα εργοστάσιο δούλευαν αρκετοί εργάτες. Οι ίδιοι εργάτες για αρκετά χρόνια.
Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ανακάλυψε ότι γίνονται μέσα στο εργοστάσιο κλοπές μικρές και μεγάλες. Ότι υπάρχουν εργάτες οι οποίοι δεν εργάζονται σωστά.


Επειδή ήθελε να είναι δίκαιος απόλυτα, έδωσε στους εργάτες όλους από ένα βιβλίο στο οποίο μέσα έλεγε πως ακριβώς ήθελε να συμπεριφέρονται οι εργάτες. Έβαλε επίσης και τον γιο του να εργάζεται μαζί τους για να τους δείξει τον τρόπο.
Έτσι ένα πρωί, εντελώς ξαφνικά ενημέρωσε τους εργάτες ότι θα γίνει έλεγχος.
Αυτοί οι εργάτες που είναι σε όλα εντάξει ως προς την εργασία τους και πληρούν τις προϋποθέσεις του βιβλίου με σεβασμό ως προς την δική τους δουλειά, ως προς το εργοστάσιο και ως προς τους συναδέλφους τους, ήταν ήρεμοι και περίμεναν με ησυχία να γίνει ο έλεγχος. 

Αυτοί που άρχισαν να διαμαρτύρονται, ήταν εκείνοι που είχαν έστω και ένα παράπτωμα κάνει. Αφού το βιβλίο είχε δοθεί σε όλους και όλοι γνώριζαν τι ακριβώς θέλει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου. Όσο πιο πολλές διαμαρτυρίες έκανε κάποιος τόσο μεγαλύτερες ατασθαλίες  είχε.  Υπήρχαν και κάποιοι που έκλαιγαν και έλεγαν διάφορες δικαιολογίες.
Ο ιδιοκτήτης ήξερε ακριβώς ποιος εργάτης είχε κάνει και τι. Ήξερε ακριβώς ποιοι εργάτες εργάζονταν σύμφωνα με το βιβλίο και είχαν σεβασμό ως προς την εργασία τους. Γιατί είχε κάμερες με τις οποίες όλα τα χρόνια παρατηρούσε τις συμπεριφορές τους. Τους έδωσε με το βιβλίο αυτό, τον τρόπο και την ευκαιρία να διορθωθούν.
Όλο αυτό μας διδάσκει ότι ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Οι εργάτες που είχαν και έχουν την ηρεμία είναι αυτοί που άκουσαν και σεβάστηκαν τον λόγο του ιδιοκτήτη.
Έτσι και όλοι όσοι ζουν κατά το θέλημα του Θεού. Δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν. Διάβασε και ξανά διάβασε τον Λόγο Του και ζήτα Του να σε διδάξει το θέλημά Του.

Δωροθέα 

zefira21

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα