Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!


Ο μαλάκας θα πει “την πήδηξα την γκόμενα”. Το λέει έτσι επειδή δεν γαμάει. Επειδή δεν γνωρίζει την τέχνη στο γαμήσι. Σα γνήσιος μαλάκας, της κατηγορίας λεβεντομαλάκας, αυτός πηδάει, αντί να γαμάει. Λες και η γυναίκα είναι ένα εμπόδιο, όχι το πλάσμα με το οποίο θα συνουσιασθεί, θα ενώσει τη δική του ουσία ζωής, τη δική του ουσία ύπαρξης με τη δική της.
“Την πήδηξα” σου λέει. “Της τον έχωσα”. “Της ξέσκισα την τρύπα”. Όχι, κύριε. Δεν ξηγιέσαι καλά όταν σκέπτεσαι μονάχα να μπεις και να αδειάσεις το σωλήνα σου. Είπαμε. Το έργο θέλει μαστοριά. Υψηλή τέχνη, αν μιλάμε για το γαμήσι κι όχι για το πήδημα.
Η σεξουαλική επαφή είναι μια διαδικασία, δεν είναι να την βγάζεις έξω την τσουτσού και την πλακώνεις την άλλην. Πρόκειται για ιεροτελεστία. Το ίδιο το κορμί ορίζει το πως θα ενεργήσεις. Δεν είσαι ίδιος με την θηλυκιά. Απλή ιστορία για το αρσενικό να φθάσει στον οργασμό. Το κορίτσι χρειάζεται να διεγερθεί, διαφορετικά δεν θα φθάσει στην κορύφωση.

Δεν ξεχνάς ποτέ την κλειτορίδα πριν μπουκάρεις στον κόλπο. Είναι κάτι περισσότερο από το κλειδί σε μια πόρτα κλειδωμένη. Είναι το αντικλείδι, που θα απελευθερώσει εκείνα τα μηνύματα που επιτόπου αρχίζει να στέλνει ηλεκτρονικά ο εγκέφαλος της γυναίκας για να πάρει φωτιά η φουφού.
Σύμφωνοι θα γίνει ηφαίστειο το αιδοίο αν το χαϊδέψεις, αν το φιλήσεις και ο κόλπος θα γεννήσει τα υγρά της ηδονής. Δεν αγνοείς ποτέ την κλειτορίδα, στο φινάλε χριστιανός είσαι, όχι μουσουλμάνος. Άλλος κόσμος το ισλάμ και επειδή οι φανατίλες του Μωάμεθ θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα στη σεξουαλική ικανοποίηση, τις κόβουν την κλειτορίδα από πιτσιρίκες.
Ακόμα και σήμερα είναι θεσμός στις μουσουλμανικές χώρες να αφαιρούν το γλωσσίδι στο αιδοίο των κοριτσιών 6-8 χρονών, επειδή όταν μεγαλώνουν η αποστολή τους είναι μόνο να γεννάνε παιδιά. Στο θέμα μας. Παίζεις με την κλειτορίδα, το μουνοκαύλι, δεν το πρόσθεσε για πλάκα ο πλάστης στο πιο ευαίσθητο σημείο της Εύας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα