Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ


Το ξάπλωσες το κορίτσι, και με τη δική της επιθυμία, για να κάνετε σεξ. Για τι άλλο. Να μπεις «μέσα της». Να σε δεχτεί «μέσα της». Να γίνετε «σάρκα μία» που λέει και ο παπάς, με την είσοδο του οργάνου σου στην υποδοχή της.
Μια στιγμή. Τι είναι αυτό το «μέσα» της. Η υποδοχή της. Αυτό που το λέμε «μουνί», από τη λέξη μνους, δηλαδή το χνούδι. Πόσοι άνδρες που κάθε μέρα, κάθε ώρα σκέπτονται το σεξ γνωρίζουν το γεννητικό όργανο της γυναίκας.
Λένε «μουνάκιας» είναι αυτός ο άνδρας. Του γουστάρει, τρελλαίνεται περισσότερο από το συνηθισμένο, για το γαμήσι. Πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα στη ζωή του προηγείται το σεξ.
Λοιπόν. Ακόμα κι απ' αυτούς που είναι δηλωμένοι μουνάκηδες, μητρομανείς, αχόρταγοι σεξουαλικά, πόσοι γνωρίζουν, πόσοι ασχολήθηκαν, σε χοντρές γραμμές, με το τι είναι το αιδοίο και ο κόλπος; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Να κάνουμε μια μικρή, εντελώς εν συντομία, ξενάγηση στη μαγική τρύπα μέσα από την οποία γεννιόνται και οι θεοί. Κατ' αρχήν το «απ' έξω». Το πακέτο των εξωτερικών εργαλείων, λέμε για το αιδοίο. Μεγάλα χείλη, μικρά χείλη, κλειτορίδα, υμένας παρθενικός.
Το μουνοκαύλι είναι το γυναικείο πέος, στην ιατρική γλώσσα η κλειτορίδα, που όταν φουλάρει από αίμα «σηκώνεται», μεγαλώνει. Για να δεχθεί τριβή από το ανδρικό πέος και να αρχίσει η διαδικασία του οργασμού στην γυναίκα.
Υμένας. Απ' αυτή τη λέξη το όνομα του προστάτη Θεού του γάμου, του Υμεναίου. Η μεμβράνη ανάμεσα στο αιδοίο και τον κόλπο, που προορισμό έχει να «σπάσει». Και από τα πολλά πηδήματα να ξεχειλώσει εντελώς.
Κόλπος. Είναι ένας σωλήνας, μέχρι 9 πόντοι. Εκεί βρίσκεται το άγιο των αγίων σημείο, η μήτρα. Για τον αποδυτηριάκια αυτή είναι η Νο1 λέξη της γης.
Μήτρα. Η φωλιά που θα φιλοξενήσει το έμβρυο, που θα το τρέφει, θα το συντηρεί μέχρι να γεννηθεί το βρέφος.
Ας διακόψουμε τη ξενάγηση προς το βάθος. Στις σάλπιγγες και στις ωοθήκες του κόλπου. Αρκετά μ' αυτά που βλέπετε, το τριχωτό, την κλειτορίδα, τα μεγάλα και τα μικρά χείλη, το στόμιο της ουρήθρας, την είσοδο του κόλπου. Όλα δουλεύουν στο κόκκινο μόλις αισθανθούν τον μπέμπη του αρσενικού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα