Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σημάδια στα πόδια – Αντιμετωπίστε τα φυσικά

σημάδια στα πόδια

Όλες οι γυναίκες  ή τουλάχιστον οι περισσότερες έχουμε κάποια σημάδια στα πόδια. Όταν τα σημάδια αυτά δεν είναι σημάδια σοβαρής μορφής ή σημάδια τα οποία προκύπτουν από κάποια ασθένεια του κυκλοφορικού μας συστήματος όπως φλεβίτιδα, θρόμβωση και από δερματικές ασθένειες οι οποίες αφήνουν σημάδια άρα κατ’ επέκταση χρίζουν ιατρικής διάγνωσης για την σωστή τους αντιμετώπιση τους, τότε μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε σε πρώτη φάση τουλάχιστον με κάποιους φυσικούς τρόπους. Όταν λέμε σημάδια στα πόδια εννοούμε τις μελανιές, τις ραγάδες, κοψίματα, καψίματα, κάποια σπυράκια και άλλα μικρά σημάδια τα οποία είναι απλώς ενοχλητικά στην όψη. Τα σημάδια στα πόδια όπως και να το κάνουμε μας στερούν πολλά από την γενική εικόνα των ποδιών μας μιας και ως γυναίκες που είμαστε όπως και να το κάνουμε θέλουμε τα πόδια μας να είναι όσο το δυνατόν αψεγάδιαστα. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό ειδικά για στα μάτια ενός άντρα από δυο υπέροχα γυναικεία πόδια. Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε φυσικά τα μικρά σημάδια στα πόδια μας που μας ενοχλούν και που δεν μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα όταν φοράμε την αγαπημένη μας φούστα, το κοντό φόρεμα μας ή ακόμα και το σορτς μας.
Πότε τα σημάδια στα πόδια είναι ανησυχητικά

Για να σας δώσουμε τις φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια στα πόδια σας θα πρέπει πρώτα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτά τα σημάδια που έχετε στα πόδια σας να μην είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν. Πιο συγκεκριμένα εάν έχετε φλεβίτιδα ή κιρσούς στα πόδια σε αυτές τις περιπτώσεις όπως καταβαίνετε δεν μιλάμε για απλά σημάδια στα πόδια αλλά για μια κατάσταση η οποία χρήζει ιατρικής γνωμάτευσης. Επίσης εάν με το παραμικρό κάνετε μελανιές τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν παθολόγο για μια γενική ανάλυση αίματος μιας και οι μελανιές μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί και να υποδεικνύουν κάποια σοβαρή έλλειψη βιταμινών.  Τέλος εάν έχετε οποιασδήποτε μορφής σημάδια τα οποία δείχνουν ανομοιόμορφα τα πόδια σας σε μερικά σημεία τότε ενδεχομένως να ελλοχεύει κάποια δερματίτιδα. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι πάντα για σημάδια που αφορούν το δέρμα μας και δεν υποχωρούν αλλά αντιθέτως εμμένουν και επιδεινώνονται είτε αυτά είναι στα πόδια είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος μας να ζητάμε την γνώμη ενός δερματολόγου και να μην τα αγνοούμε. Άλλωστε η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη.
Φυσική αντιμετώπιση για σημάδια στα πόδια
Για ουλές και απλά σημαδάκια
Στην περίπτωση που έχετε μικρές ουλές ή πολύ μικρά σημαδάκια στην επιδερμίδα των ποδιών σας τότε μπορείτε να εμπιστευθείτε με κλειστά μάτια τις θαυματουργές ιδιότητες αλλά και τα γρήγορα αποτελέσματα του λεμονιού. Ο χυμός από λεμόνι κάνει θαύματα σε τέτοιου είδους σημάδια στα πόδια αρκεί μόνο να βρέξετε ένα βαμβάκι με χυμό από λεμόνι και να περάστε την περιοχή που έχει σημάδια τρίβοντας απαλά. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μια λοσιόν από λεμόνι και νερό απλά γεμίζοντας ένα μπουκαλάκι με νερό και στύβοντας μέσα  ένα λεμόνι. Κάνοντας  μασάζ σε όλη την επιδερμίδα των ποδιών σας μια φορά την ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ θα δείτε απίστευτη διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Αλόη για τα δερματικά σημάδια στα πόδια
Η αλόη είναι ένα φυτό με θεραπευτικές και όχι μόνο ιδιότητες και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις αλλά και το ακούς συνέχεια. Ειδικά όσο αφορά τα σημάδια αλλά και τις δερματικές παθήσεις κάνει πραγματικά θαύματα χάρη στις μοναδικές της ιδιότητες. Η αλόη μπορεί να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό την γενικότερη εικόνα της επιδερμίδας σας άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες κρέμες πλέον περιέχουν αυτό το καταπληκτικό φυτό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε ένα τζελ αλόης και να κάνετε μασάζ στην περιοχή όπου έχετε σημάδια στα πόδια ή ακόμα καλύτερα να βάλετε τζελ αλόης μέσα  στην ενυδατική σας κρέμα έτσι κάθε φορά μετά από το μπάνιο σας θα προσφέρετε στα πόδια σας μια θεραπεία για τα σημάδια στα πόδια χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Ελαιόλαδο για ραγάδες και λεπτές γραμμές
Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά και βιταμίνη Ε η οποία δρα αναπλαστικά στην επιδερμίδα του σώματος. Έτσι στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με ραγάδες ή απλές λεπτές γραμμές στα πόδια σας μπορείτε απλά να κάνετε μασαζ με λίγο ελαιόλαδο. Τρίψτε ελαιόλαδο μέσα στις παλάμες των χεριών σας ώστε να θερμανθεί και να απελευθερώσει τα συστατικά του και αρχίστε να κάνετε μασάζ επάνω στα σημάδια στα πόδια σας. Ακολουθώντας αυτή την τακτική κάθε βράδυ για μια εβδομάδα τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα