Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ

light-waves-particles-e1430687501285

Τα φωτεινά κύματα των quantum (κβάντα) δημιουργούν την Μουσική των Σφαιρών
Αυτά τα κύματα φωτός, είναι η Αιθερική Ουσία που χρησιμοποιεί η συλλογική μας συνείδηση (co-creation). Είναι η Ουσία που ο Πυθαγόρας εισήγαγε στους μαθητές του διδάσκοντας τους την Μουσική των Σφαιρών.
Τα φωτόνια είναι σωματίδια φωτός. Τα κύματα φωτός ταξιδεύουν με διάφορες συχνότητες ενώ τα ελαφρά σωματίδια έχουν στατικές συχνότητες. Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι αν αδειάσει εντελώς το δοχείο του τίποτα, οπτικά ή φυσικά, θα είναι σε θέση να δουν τα φωτόνια στο δοχείο με μικροσκοπικά εργαλεία. Ωστόσο, τα φωτόνια αυτά είναι μια σούπα χωρίς οργάνωση. Όταν τοποθετηθεί ένα δείγμα DNA στο δοχείο με τα φωτόνια, τότε ακολουθούν τις ηχητικές του συχνότητες και οργανώνονται σε ευθυγραμμισμένα αρμονικά πρότυπα γύρω του.

Υπάρχουν πέντε τύποι κυμάτων φωτός: Το υπέρυθρο, το υπεριώδες, τα x-ray κύματα, τα κύματα φωτός γάμμα και το λευκό φως με τις άπειρες άγνωστες συχνότητες του. Όταν το DNA τοποθετηθεί μαζί με αυτά τα κύματα φωτός, τότε αυξάνει ή ευθυγραμμίζει τις ηχητικές του συχνότητες εκπέμποντας ανάλογες μελωδίες.
Αυτή είναι η αρμονία φωτός και ήχου που απαιτείται από την Μητέρα Γη και από όλους όσους είναι πάνω της, για την εκ νέου σύνδεση με την Μουσική των Σφαιρών, που θα επιτρέψει την Ανάληψη μας και στη Γη να γίνει ένα άστρο φωτός.
Η Μουσική των Σφαιρών είναι το θεωρητικό μοντέλο που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει όλα τα Αγγελικά Όντα να θυμούνται πώς να συνδέσουν τη συνείδησή τους με το φως και τον ήχο, που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στην Ενότητα, γράφοντας το όνομα τους στον Ουρανό με πύρινα γράμματα. Αυτοί είναι οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που μας έχουν αφήσει τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές και που μπορούμε να συνδεθούμε τώρα μαζί τους και με την καθοδήγηση τους να ευθυγραμμιστούμε με την αρμονική ενότητα του σύμπαντος.

Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα