Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μερικά μυστικά για πιο νεανικά χέρια!


Η φροντίδα για τα χέρια είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου.Τα χέρια δείχνουν να γερνούν γρηγορότερα δεδομένου ότι η επιδερμίδα εκεί είναι λεπτή και ευαίσθητη, όπως και στον λαιμό σας.



Δείτε τι πρέπει να προσέχετε για να τα κρατήσετε υγιή



Μακριά από τις ακτίνες του ήλιου
Καθώς οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, ειδικά το καλοκαίρι, ο ήλιος χτυπάει συνήθως τα χέρια σας που είναι στο τιμόνι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζαρώνει το δέρμα και να δημιουργούνται σκοτεινά σημεία. Φροντίστε να βάζετε συχνά ένα ευρέως φάσματος αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 και άνω.

Μην φοβάστε το concealer
Η παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό μειώνεται όσο μεγαλώνετε με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να χάνει την ελαστικότητά της και να φαίνονται σιγά-σιγά οι μπλε φλέβες από κάτω. Καλύψτε τα σημεία αυτά με λίγο concealer προτού βάλετε αντηλιακό.

Δοκιμάστε προϊόντα προσώπου
Τα scrubs προσώπου και οι κρέμες για την περιοχή των ματιών μπορούν να κάνουν θαύματα και για τα χέρια σας. Κάντε μια φορά την εβδομάδα μια απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στα χέρια σας. Σε καθημερινή βάση κάνετε μασάζ με ποσότητα κρέμας ματιών όσο ένα φασόλι.

neadiatrofis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα