Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Ο πιο ευχάριστος, ο πιο ηδονικός, ο πιο πανηδονικός «πυροβολισμός» για την γυναίκα είναι όταν φθάσει στον οργασμό. Στα 10 και 20 δευτερόλεπτα, ίσως και περισσότερο από μισό λεπτό της απόλυτης σεξουαλικής κορύφωσης, που θα την εκτινάξει ολόκληρη, που θα την στείλει πάνω σε μαγικό χαλί.
Ο άνδρας τελείωσε όταν σβήσει το μπουρλότο που έριξε μέσα της, όμως για εκείνην δεν τελειώνει το έργο με τον οργασμό της. Το τέλος έχει ανάγκη και τον «επίλογό» του, ειδικά για την γυναίκα.
Σε θέλει. Βασικό αυτό. Όπως επίσης, βασικότατο κι αυτό, ερωτικά, σεξουαλικά γουστάρει να το κάνει μαζύ σου. Το σημειώνουμε, διότι υπάρχουν γυναίκες που πηδιούνται χωρίς να το κάνουν κέφι, «κάθονται» από συζυγικό, από γκομενικό «καθήκον».
Όταν η κυρία θέλει, πολύ περισσότερο θέλει εσένα, τότε το πράμα βρίσκεται στον πιο σωστό δρόμο. Επειδή για την γυναίκα δουλεύει η ιδανική «προθέρμανση» και το σύμπαν μέσα της αρχίζει κιόλας να προετοιμάζεται καλύτερα...

Τότε ακριβώς ξεκινάει το παιχνίδι από τον άνδρα. Αυτό που λέμε προκαταρκτικά. Να την ανάψει, να την διεγείρει, να την «ξυπνήσει», κι αυτό θα συμβεί όταν εκείνη υγρανθεί στον κόλπο, και θα «φαρδύνει» στη μουνότρυπα. Όπως θα «σηκωθεί» η κλειτορίδα, θα σκληρύνουν οι ρώγες στο στήθος και η καρδιά και η αναπνοή της θα μπουν σ' άλλους ρυθμούς.
Στην πραγματικότητα έχει αρχίσει να κάνει σεξ από τη στιγμή που «φτιάχνεται», όχι αργότερα όταν θα τον δεχθεί μέσα της. Κι όλα κύλησαν τέλεια, δηλαδή η «διαδικασία» εξελίχθηκε όπως το απαιτεί το σύστημα της γυναίκας, όχι του άνδρα και ο κόλπος γέμισε από τα υγρά των δύο εραστών.
Η γυναίκα έφθασε στον πολυπόθητο οργασμό. Οι μυικές συσπάσεις στον κόλπο της και στην μήτρα της την απογείωσαν. Έχει ξεφύγει η κυρία. Δίπλα σου είναι, μέσα στην αγκαλιά σου, όμως βρίσκεται «αλλού». Μην την «αφήνεις» αμέσως, μη ξεκόβεις απ' αυτήν συναισθηματικά, σωματικά.
Ο σωστός παίκτης αφού σκόραρε, αφού ικανοποίησε την σύντροφό του χαρίζοντάς της οργασμό, οργασμούς ίσως, συνεχίζει να είναι «μαζύ της», μέχρι εκείνη να... επιστρέψει απ' εκεί που ταξίδεψε, απ' εκεί που εκτοξεύτηκε πυραυλικά.
Στον αθλητισμό το λένε «αποκατάσταση». Το ίδιο και στο σεξ. Ο οργανισμός της γυναίκας μετά τον οργασμό χρειάζεται τη συντροφικότητα, τη μετασεξουαλική τρυφερότητα του άνδρα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα