Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Το Ολοκαύτωμα, ο Χίτλερ και… η «μισή αλήθεια» του Νετανιάχου!



Και ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Νετανιάχου πέταξε στον αέρα τη μισή αλήθεια και… κούφανε τον πλανήτη!

Φανταστείτε να την έλεγε και ολόκληρη.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως ήταν ο Παλαιστίνιος μουφτής Χουσεϊνί που έβαλε την ιδέα στον Αδόλφο Χίτλερ να κάψει τους Εβραίους, τονίζοντας πως ο Γερμανός Φύρερ επιθυμούσε απλά να τους απελάσει!
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενζαμίν Νετανιάχου προκειμένου να επιτεθεί στον παλαιστινιακό λαό, αναγκάστηκε να προβεί σε μια αποκάλυψη που συνήθως έρχεται εκ στόματος “συνωμοσιολόγων”. Δήλωσε πως ήταν ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ που ενέπνευσε την ιδέα του Ολοκαυτώματος στον Αδόλφο Χίτλερ. Όπως είπε συγκεκριμένα “Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήθελε να τους απελάσει. Και ο Χαζ Αμιν αλ – Χουσεϊνί (Μεγάλος Μουφτής) πήγε στον Χίτλερ και του είπε: ‘Αν τους απελάσεις, θα έρθουν όλοι εδώ (στην Παλαιστίνη”. Ο Ισραηλινός συνέχισε την αφήγησή του λέγοντας πως ο Χίτλερ ρώτησε “τι να κάνω μαζί τους;” και ο μουφτής του απάντησε: “Κάψ’ τους”.

Οι αναφορές του φυσικά προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις, τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και των Παλαιστινίων, αλλά και ιστορικών που τονίζουν πως οι ισχυρισμοί του Ισραηλινού πολιτικού είναι… “λανθασμένοι”. Ο ίδιος, υπερασπιζόμενος τα λεγόμενά του τόνισε αργότερα: “Δεν ήθελα να απαλλάξω τον Χίτλερ από την ευθύνη του, αλλά να δείξω πως ο πατέρας της Παλαιστίνης ήθελε να καταστρέψει τους Εβραίους ακόμη και πριν την κατοχή”. 
Κι εδώ βέβαια γελάμε, γιατί τι λόγο είχαν οι Παλαιστίνιοι να θέλουν να αφανίσουν τους Εβραίους που ακόμα δεν είχαν κάνει κατάληψη στα εδάφη τους; Όμως οι Σιωνιστές είχαν λόγο να εκδιώξουν τους εβραίους, όχι μόνο από τη Γερμανία, αλλά και από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης ώστε στη συνέχεια να ιδρύσουν το κράτος του Ισραήλ, το οποίο και εγένετο το 1948. Το σχέδιο ολοκληρώθηκε με αίμα χιλιάδων από των δικών τους ανθρώπων, αλλά όμως πολλοί ήταν εκείνοι της διασποράς που διασώθηκαν για να συμβάλλουν στην ίδρυση του. Η Λίστα του Σίντλερ είναι μια πονεμένη ιστορία που φανερώνει ότι κάποιοι επιλέχθηκαν να σωθούν, ενώ άλλοι να καταλήξουν στα κρεματόρια. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός αυτό, αλλά και ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό.
Το γεγονός πάντως είναι ότι η δήλωση Νετανιάχου δεν είναι και τόσο ‘κουφή’ όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως και ως προς το σκέλος ότι ο Χίτλερ “δεν είχε σκοπό να αφανίσει τελείως τους Εβραίους”.
Η ίδια τεχνική εκφοβισμού για να μαζευτούν και πάλι οι εβραίοι της Ευρώπης και να ενδυναμώσουν το Κράτος του Ισραήλ παίχτηκε και τα τελευταία χρόνια με επιτυχία, αφού οι εβραίοι της διασποράς δεν άκουγαν στις προσκλήσεις αξιωματούχων και ραββίνων να πάνε στο Ισραήλ. Μερικά “επεισόδια” σε Γαλλία και Δανία κατάφεραν τελικά να είναι πιο πειστικά και από τους δικούς τους ανθρώπους.
Ο Σάεμπ Ερεκάτ, γενικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, κατηγόρησε τον κ. Νετανιάχου ότι χρησιμοποιεί την τραγωδία του Ολοκαυτώματος για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. «Είναι μια θλιβερή ημέρα, όταν ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης μισεί τόσο πολύ τον γείτονά του που είναι πρόθυμος να συγχωρέσει τον πλέον διαβόητο εγκληματία πολέμου στην ιστορία, τον Αδόλφο Χίτλερ, για τη δολοφονία έξι εκατομμυρίων εβραίων», σημείωσε.
Ο ηγέτης της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης στο Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι «ακόμη και ο γιος ενός ιστορικού θα πρέπει να είναι ακριβής όταν το θέμα αφορά την ιστορία», αναφερόμενος στον πατέρα του πρωθυπουργού, τον Μπενζιόν Νετανιάχου, ο οποίος ήταν ειδικός στην εβραϊκή ιστορία και πέθανε το 2012.

Προφανώς και από κει ξέρει τη μισή αλήθεια που είπε προσθέτοντας και το δικό του ψέμα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα