Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιμηθείτε-Συνταγή για ανάκτηση της ενέργειας και της επαναφόρτισης του σώματος!

8b141ad9eb62cadf48a5c28d154e98ce-600x314
Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός κάτι που όλοι το γνωρίζουμε, αλλά τα τελευταία χρόνια κοιμόμαστε όλο και λιγότερο. Η ώρα του ύπνου μειώθηκε από 7-8 ώρες ανά νύχτα στις 6-7 ώρες, σε άνδρες και γυναίκες.
Μπορεί να μην φαίνεται σαν κάτι σπουδαίο, αλλά έχει πραγματικά μια τεράστια επίπτωση στο σώμα. Το σώμα χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί, να ανακτήσει την ενέργειά του και να επαναφορτιστεί για να συμβαδίσει με τις καθημερινές ρουτίνες και την εργασία.
Είναι κοινή αντίληψη ότι η έλλειψη ύπνου ακριβώς σημαίνει αίσθημα κούρασης και σύγχυσης την επόμενη μέρα, και ένα φλιτζάνι ζεστός καφέ δεν είναι πάντα η καλύτερη απάντηση.
Υγεία και  έλλειψη ύπνου 
Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει πραγματικά σοβαρά προβλήματα υγείας. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες διατρέχουν κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
Το European Heart Journal δημοσίευσε μια ανασκόπηση το 2011, το οποίο αποτελείτο από 15 μελέτες και όλες διαπίστωναν ότι οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη ύπνου έχουν 48% μεγαλύτερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή νόσο, και 15 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η μελέτη επίσης διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται 9 ή περισσότερες ώρες, έχουν 38% μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και πραγματικά υψηλό κίνδυνο 65% να υποστούν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, η ισορροπία του ύπνου είναι υψίστης σημασίας.
Το σώμα σας χρησιμοποιεί τον ύπνο σας για να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση και η έλλειψη ύπνου δεν παρέχει αρκετό χρόνο για αυτό και η πίεση του αίματος σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό το συμπέρασμα είναι από μια άλλη μελέτη.
Καθημερινοί περισπασμοί 

Οι ζωές μας σήμερα είναι μια συνεχής κίνηση και είναι όλο και πιο δύσκολο για μας να έχουμε αρκετό ύπνο. Τα οικογενειακά προβλήματα, η εργασία, τα τρέχοντα γεγονότα και πολλοί άλλοι παράγοντες που είναι προβλήματα αυτών των γενεών προκαλούν πολύ άγχος. Η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας επίσης επηρεάζει τον ύπνο μας. Πολλά βοηθήματα ύπνου μπορεί να βρεθούν και να αγοραστούν, αλλά δεν είναι φυσικά και προκαλούν εξάρτηση. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια φυσική λύση σε κάθε πρόβλημα.
Βοηθήματα ύπνου που είναι φυσικά 
Θεραπείες για την αϋπνία που είναι φυσικές 
Φάρμακα για διαταραχές του ύπνου 
Φυσικές συνταγές για ύπνο 
Προβλήματα που είναι κοινά 
Η καλύτερη λύση για ύπνο 
Μια συνταγή αποτελούμενη από 2 συστατικά είναι η λύση, αν θέλετε να κοιμηθείτε σαν μωρό. Βοηθά το σώμα σας να χαλαρώσει και να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα.
Τι χρειάζεστε: 
Πέντε κουταλάκια του γλυκού φυσικό μέλι 
Ένα κουταλάκι του γλυκού ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων 
Πάρτε ένα γυάλινο βάζο και ανακατέψτε τα υλικά. 
Η καλύτερη αναλογία είναι 5: 1, αλλά μπορείτε να κάνετε όσο θέλετε.
Τοποθετείτε μια ποσότητα κάτω από τη γλώσσα σας πριν πάτε για ύπνο και διαλύεται φυσικά.
Αλάτι και μέλι 

Υπάρχουν 80 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το σώμα σας για να επαναφορτιστεί για την ημέρα και τα οποία βρίσκονται στο αλάτι Ιμαλαΐων. Η γλυκόζη η οποία είναι πολύ σημαντική για την παροχή ενέργειας στο σώμα περιέχεται στο μέλι.
Όταν αναμιγνύονται, το μέλι και το αλάτι, βοηθούν στην αύξηση της σεροτονίνης, η οποία βοηθά στην απελευθέρωση του άγχους με μεγαλύτερη ευκολία και στην καλύτερη ποιότητα ύπνου. 
Εάν θέλετε να κοιμάστε σαν μωρό, ακολουθείστε μερικές από τις συμβουλές μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα