Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!


Το ζευγάρι γνωρίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γνωριστούν και σεξουαλικά και την πρώτη φορά να το κάνουν ρομαντικά. Να τους μείνει αξέχαστο. Συμφώνησαν να περάσουν το σαββατοκύριακο σε ορεινό ξενοδοχείο τρεις ώρες από την πόλη. Δεν βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους!
Ο άνδρας οδηγεί χαλαρά, απολαμβάνουν τη διαδρομή. Πηγαίνουν να κάνουν έρωτα, άρα κρατάνε μακρυά τη βιασύνη, κάθε άγχος, κάθε πίεση, ακόμα κι αν πρόκειται να γευθούν τη μεγάλη στιγμή, την πηγή της σεξουαλικής ικανοποίησης.
Το σεξ που χαρίζει έκσταση και μέθη είναι άγνωστο με το πήδημα των «επιβητόρων» της εξέδρας. Έτσι γαμάει ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, το Κριεκούκι... Καμμία σχέση το αληθινό γαμήσι με νίκες ποδοσφαιρικές. Και με ρεκόρ στον αθλητισμό.
Την πήρα επτά φορές. Την έχω 28,5 πόντους. Μου σηκώνεται κάθε 17 λεπτά. Τελειώνουμε πάντα μαζύ. Είσαι για κλωτσές.
Θα σηκωθεί όταν ερεθιστείς, δηλαδή όταν δώσει τη σχετική εντολή ο εγκέφαλός σου. Η επιθυμία σου για την άλλην, η ανάγκη σου να κάνεις σεξ και αυτά που βλέπεις επάνω της, αυτά που πιάνεις είναι υπεραρκετά για να ενεργοποιηθεί το «σήμα».

Ο εγκέφαλος, όμως δεν γουστάρει να μπερδεύεις τον πόθο σου έχοντας βάλει «κάτι άλλο» στο μυαλό σου. Οτιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με υψηλές αποδόσεις, με εξαναγκασμό να «πετύχεις» τούτο κι εκείνο. Ξέχνα τα αυτά.
Δεν θα σηκώσεις εσύ το πουλί σου! Τα φτερά του δεν δέχονται παραγγέλματα. Μη ζορίζεσαι, λοιπόν. Ούτε να απογοητεύεσαι γιατί η στύση δεν είναι βαρβάτη. Άστα όλα μόνα τους να εξελιχθούν. Και κράτα για πάρτη σου το παραμυθάκι ότι τελειώνετε ταυτόχρονα.
Ούτε γι' αυτό να αγχώνεσαι. Καλύτερο σεξ δεν γίνεται ποτέ αν ξεκινάς με... σκοπό να σκοράρετε οργασμό σαν τους δύο δρομείς που φθάνουν μαζύ στον τερματισμό. Είναι απίθανο να συμβεί αυτό στο σεξ. Κανένα πρόβλημα! Καλύτερο θα είναι εάν χωρίς άγχος, χωρίς τέτοια σκέψη, φθάσετε στο τέλος και σε χρόνο διαφορετικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα