Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γιατί οι άντρες πρέπει να φοράνε μπόξερ εσώρουχο και να κοιμούνται γυμνοί



Οι άνδρες που θέλουν να γίνει πατέρες θα πρέπει να φορούν εσώρουχο τύπου μπόξερ και όχι στενά εσώρουχα, ενώ είναι προτιμότερο να ξαπλώνουν για ύπνο χωρίς να φοράνε τίποτα απολύτως, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο Στάνφορντ.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επιλογή εσωρούχων ενός άντρα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του σπέρματός του. Φαίνεται ότι τα πιο χαλαρά εσώρουχα που επιτρέπουν καλύτερο αερισμό και ψύξη στην ευαίσθητη περιοχή του άντρα, συμβάλλουν στη διαφύλαξη τω ζωτικών αναπαραγωγικών κυττάρων.
Και τη νύχτα, το να μην φοράει καθόλου εσώρουχα ο άντρας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο γονιμότητας.
 
Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν πειράματα σε 501 άνδρες που προσπαθούσαν να γίνουν πατέρες. Από αυτούς, όσοι φορούσαν χαλαρά εσώρουχα τύπου μπόξερ κατά τη διάρκεια της ημέρας και καθόλου εσώρουχα στο κρεβάτι όταν κοιμόντουσαν είχαν κατά 25% μικρότερα επίπεδα κατεστραμμένου DNA στο σπέρμα τους σε σύγκριση με εκείνους που φορούσαν στενά εσώρουχα, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και τη νύχτα, όταν κοιμόντουσαν.
 
Οι ερευνητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο επικείμενο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στη Βαλτιμόρη, υποστηρίζουν ότι η θερμότητα είναι η αιτία γι' αυτό το αποτέλεσμα.
 
Οι επιστήμονες, με επικεφαλής την δρ Katherine Sapra, αναφέρουν: Μεταξύ των ανδρών στο γενικό πληθυσμό που προσπαθούν να γίνουν πατέρες, το είδος των εσωρούχων που φορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και στο κρεβάτι συνδέεται με την ποιότητα του σπέρματός τους (...) Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να φορούν εσώρουχα μπόξερ κατά τη διάρκεια της ημέρας και απολύτως τίποτα στο κρεβάτι”.
 
Προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι οι άνδρες που κάθονται με τους φορητούς υπολογιστές στα γόνατά τους για παρατεταμένες χρονικές περιόδους είναι πιο πιθανό να έχουν κακή ποιότητα σπέρματος, κάτι που επίσης πιστεύεται ότι συνδέεται με τη θερμότητα.
 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα