Εδώ τελειώνει η υπομονή και καιρός είναι να πάρουμε κι εμείς τις αποφάσεις μας; Μας γράφουν; Θα τους γράψουμε!

  • Απόλυτη ανυπακοή – πολιτική και οικονομική σε – κυβέρνηση που αφήνει να συνεχίζονται αυτές οι ακρότητες χωρίς ΚΑΝ να δέχεται να γίνει έστω ένας υποτυπώδης διάλογος.
  • Καμία συμμετοχή σε κόμματα ή κινήματα -πόσο μάλλον ψήφος- που κρατούν την ίδια στάση, είτε κυβέρνησαν ποτέ, είτε όχι.
  • Δεν προωθούμε τις θέσεις τους, τις απόψεις τους, τα ευχολόγια και τις ψευδείς υποσχέσεις τους αν δεν απαντήσουν, αν δεν πάρουν θέση στη γενοκτονία που γίνεται σε βάρος του Ελληνικού λαού. Τον ψεκάζουν ως σαν να είναι κατσαρίδα, καταστρέφουν το περιβάλλον, καταστρέφουν το κλίμα και τις καλλιέργειες. Καταστρέφουν τα νοικοκυριά μας και την ψυχολογία μας. Και θέλουν και φόρους μετά! Κανένας φόρος στους προδότες, αν δεν μας πουν ποιος και γιατί ψεκάζει και ΜΕ ΤΙ;
Οι σημερινές εικόνες από τη NASA σου κόβουν την ανάσα, όπως ακριβώς στην έκοβαν όλη μέρα τα ατελείωτα χημικά στην ατμόσφαιρα. Κι αν κάνετε κλικ θα δείτε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες:

Τι να λέμε τώρα; Ας έρθουν να μας συλλάβουν για ανυπακοή, να μας πάρουν τα σπίτια, τα Ι.Χ. μας, τα παιδιά μας, τα σκυλιά μας – έτσι κι αλλιώς ζώντας ως ζόμπι θα μας τα πάρουν, μαζί με τη ζωή μας. Τουλάχιστον ας γίνει με το κεφάλι μας ψηλά. Από αυτό εδώ το βήμα, τους καταγγέλλω για εσχάτη προδοσία εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Η selfi του Καμμένου. Το έχουν βρει παιχνίδι να προσφέρουν show!
Η selfi του Καμμένου. Το έχουν βρει παιχνίδι να προσφέρουν show!
Μου ντύθηκε και ο Τσίπρας σήμερα στα χακί και πήγε με τον άλλον της μούφας και παραλλαγής, τον Καμμένο, να παρακολουθήσουν τις ασκήσεις Παρμενίων πετώντας με ένα C 130. H μεγάλη ειρωνεία είναι από τα πρώτα αεροπλάνα που κατηγορούνται ότι πετούν χωρίς χαρακτηριστικά και ψεκάζουν είναι τα στρατιωτικά Hercules C 130! Να συγκινηθώ, λοιπόν που τον ξαναείδα σε ένα τέτοιο;

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και σκόνη από την Αφρική
«Δύσκολο αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο καθώς ο καιρός χαλάει εκ νέου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων 48 ωρών αναμένεται, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι που κατά τόπους θα φτάσουν στα 9 μποφόρ τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα, μάλιστα, ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια.
Η κακοκαιρία, από την οποία, σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, αναμένονται επικίνδυνα αλλά όχι ασυνήθιστα φαινόμενα (???), θα ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου και από τα δυτικά.
Πρώτες περιοχές που θα πληγούν από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους θα είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Σταδιακά τα φαινόμενα θα αρχίσουν να επεκτείνονται ανατολικότερα. Έτσι την Κυριακή αναμένεται να επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα από την Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και από τα δυτικά»
Βρε δεν πάτε στον αγύριστο όλοι μαζί και ένας ένας μόνος του; Εδώ μπαίνει ένα τέλος στην ανοχή και υπομονή. Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε, χωρίς φόβο αλλά με πάθος και να πούμε όχι! Δεν πληρώνω, δεν ακούω τι μου λες, δεν κάνω ό,τι μου λες, αν δεν μου απαντήσεις ΠΡΏΤΑ

Ποιος, γιατί και με τι ψεκάζει εμένα και τους γύρω μου, παραβιάζοντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα μου, αλλά ακόμα και την εθνική μας κυριαρχία!!!

Κίνημα Επιβιώνουμε

allnewz

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ