Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο – ΣΟΚ με τη στιγμή του θανάτου δύο μεθυσμένων νεαρών

Δεν γίνεται απο αυτό το ατύχημα να βγεις ζωντανός

Μπορεί το ΣΟΚ της εικόνας να ευαισθητοποιήσει για την ασφαλή οδήγηση;
Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς
Δόθηκε στη δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξαν δύο νεαροί με τους εαυτούς τους να οδηγούν σε κατάσταση υπερβολικής μέθης, είτε από αλκοόλ, είτε από ναρκωτικά.
Το δραματικό βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές των δύο νεαρών φίλων ενώ οδηγούν προς τον θάνατό τους, στο Κρόουμπορο της Βρετανίας, φέτος τον Απρίλιο, έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στους Βρετανούς αλλά και σε όλον τον κόσμο αφότου αναρτήθηκε στο YouTube από τις αστυνομικές αρχές του Σάσεξ.
Ο οδηγός Κάιλ Κέρφορντ, 20 ετών και ο φίλος του Μάικλ Όουεν, 21 ετών, υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι δύο, σκοτώθηκαν επί τόπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 12 Απριλίου, όταν το αυτοκίνητό τους, που έτρεχε με ταχύτητα 144 χιλιομέτρων την ώρα σε έναν δρόμο με όριο τα 50 χιλιόμετρα, συνετρίβη στον τοίχο μιας εκκλησίας.

Για τη δημοσίευση του βίντεο έδωσαν τη συγκατάθεσή τους οι γονείς των θυμάτων με την αντίληψη ότι η σοκαριστική εικόνα θα αφυπνίσει νέους που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης. Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει όντως κάτι τέτοιο. Μπορώ ωστόσο να σας διαβεβαιώσω ότι η συγκεκριμένη στιγμή του θανάτου των δύο επιβαινόντων έχει μόνο ήχο στο βίντεο, ενώ η εικόνα έχει αφαιρεθεί.
Αν αντέχει το στομάχι σας δείτε το.

rizopoulospost

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα