Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αναζητώντας την πνευματική πραγματικότητα μέσω της δύναμης της κοσμικής ενέργειας και του διαλογισμού (Μέρος Δεύερο))


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ένα Εσωτερικό Ταξίδι

Ο διαλογισμός είναι το ταξίδι της συνείδησής μας προς τον εαυτό. Για να ασκήσουμε διαλογισμό, χρειάζεται να υπερβούμε το σώμα και το μυαλό. Όταν υπερβούμε το σώμα και το μυαλό φθάνουμε στον Εαυτό. Τότε, λαμβάνουμε άφθονη Κοσμική Ενέργεια. Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό, η αυτογνωσία μας επεκτείνεται. 

Τώρα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι είναι γνώση; Ο διαλογισμός σας μεταφέρει στις σφαίρες της υψηλότερης γνώσης. Η γνώση δεν είναι άλλο παρά, εμπειρία. Η εμπειρία δεν είναι άλλο παρά, η ολοκληρωτική συμμετοχή σας.

 Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό, λαμβάνουμε υψηλότερη ενέργεια. Με αυτή την υψηλότερη ενέργεια επιτυγχάνεται η υψηλότερη συμμετοχή, σε κάθε τομέα. Το οποίο οδηγεί στην υψηλότερη γνώση. Μέσω της γνώσης έχουμε υψηλότερη νόηση και σοφία. Με αυτή την κατανόηση αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είμαστε απλώς το σώμα και το μυαλό. Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε θαυμαστά όντα. Κατανοούμε όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε και επιλύουμε όλα τα προβλήματά μας, με υψηλότερη νόηση. 

Η υψηλότερη ενέργεια και η υψηλότερη γνώση διευρύνουν τη συνείδηση. Η διεύρυνση της συνείδησης είναι ο καθαυτός σκοπός, του εαυτού. Η υψηλότερη γνώση, λαμβάνεται μόνο μέσω των υψηλότερων αισθήσεων. Όπως, το Τρίτο Μάτι. Και το Αστρικό Σώμα.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Το τρίτο μάτι είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο της ψυχής. Για να δούμε.. να αισθανθούμε.. και να ακούσουμε.. τις πραγματικότητες των υψηλότερων συχνοτήτων. 

Αυτές οι τρεις λειτουργίες της ψυχής, είναι γνωστές ως: Το Τρίτο Μάτι. Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό περισσότερη ενέργεια εισρέει περισσότερη ενέργεια, ενεργοποιεί το Τρίτο Μάτι. 

Είναι μια σπουδαία εμπειρία, για τον διαλογιζόμενο. Την ώρα της ενεργοποίησης του Τρίτου Ματιού νοιώθουμε μια αίσθηση φαγούρας ή έλξης, στην περιοχή του μετώπου. Αρχίζουμε να «βλέπουμε» αναλαμπές διαφόρων χρωμάτων που περιστρέφονται γύρω μας. Ακούμε, μουρμουρητά, βηματισμούς. 

Αισθανόμαστε, ότι ταξιδεύουμε, σε ένα κατασκότεινο τούνελ. Όταν το αιθερικό σώμα λάβει αρκετή Κοσμική Ενέργεια με όλο και περισσότερο διαλογισμό, τότε το Τρίτο Μάτι μας τελειοποιείται. 

Σε αυτή την κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε πεντακάθαρα, οράματα αυτού του επιπέδου πραγματικότητας, καθώς και άλλων. Κατά την τελειοποίηση του Τρίτου Ματιού: «βλέπουμε» διάφορα πράγματα, καθαρότερα από τις φυσικές απεικονίσεις τους. «Βλέπουμε», πραγματικότητες άλλων συχνοτήτων. «Βλέπουμε» τα πράγματα εκείνα που δεν είναι παρόντα, στο πεδίο των πέντε αισθήσεων. 

Αισθανόμαστε τόσα πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λέξεις. Ακούμε, εσωτερικές φωνές, ήχους, ή ήχους οργάνων από άλλες συχνότητες. «Βλέπουμε» Δασκάλους, οι οποίοι δεν βρίσκονται κοντά μας με τη φυσική τους υπόσταση. «Βλέπουμε» Δασκάλους, σε φυσική μορφή, όπως τους γνωρίζουμε.

 Έπειτα από περισσότερο διαλογισμό αρχίζουμε να βλέπουμε τον Δάσκαλο ως ένα λαμπερό φως. Ακόμη και όταν βλέπουμε το λαμπερό φως αισθανόμαστε την ταυτότητα του Δασκάλου. Μπορούμε να ακούσουμε τα μηνύματα των Δασκάλων. 

Αισθανόμαστε να κινούμαστε μέσα σε ένα τούνελ και τελικώς, να γινόμαστε ένα, με το Φως. Μέσω των εμπειριών του Τρίτου Ματιού που γνωρίζουμε, μπορούμε να λάβουμε απαντήσεις για όλα τα προβλήματά μας μέσω των μηνυμάτων των Δασκάλων ή «βλέποντας» πραγματικότητες άλλων συχνοτήτων. Ή, ως αίσθημα. 

Έπειτα από αυτό: οι δράσεις μας θα αλλάξουν. Τα πιστεύω μας, θα αλλάξουν. Η κατανόησή μας, θα αλλάξει. Έπειτα από αυτή την εμπειρία του Τρίτου Ματιού βρίσκουμε αλλαγές στην αντίληψή μας, σε αυτό το φυσικό επίπεδο.


ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ και ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ας γνωρίσουμε τώρα, το άλλο εργαλείο του εαυτού. Το Αστρικό Σώμα. 

Το Αστρικό Σώμα, είναι ένα εργαλείο του Εαυτού για την αντίληψη πραγματικοτήτων σε άλλες συχνότητες. Το Αστρικό Σώμα, είναι ακόμη μια μορφή της συνείδησής μας όπως είναι και το φυσικό μας σώμα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η συνείδησή μας απλώνεται παντού στο φυσικό μας σώμα. 

Όταν λάβουμε αρκετή ποσότητα Ενέργειας και όταν αισθανόμαστε ότι αντιλαμβανόμαστε πραγματικότητες από άλλες συχνότητες η συνείδηση μετακινείται υπό την μορφή του Αστρικού Σώματος. 

Αντιλαμβανόμαστε εμπειρίες του Αστρικού Σώματος, ασυνειδήτως, στον ύπνο μας που ονομάζουμε, όνειρα. Μπορούμε να αντιληφθούμε τις εμπειρίες του Αστρικού Σώματος συνειδητά, κατά το διαλογισμό. 

Το Αστρικό Σώμα ταξιδεύει πέρα από το χώρο και τον χρόνο. Έπειτα από τις συνειδητές εμπειρίες με το Αστρικό Σώμα, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε, νέες διαστάσεις. 

Κατά το διαλογισμό αφού λάβουμε άφθονη Κοσμική Ενέργεια η συνείδηση, η οποία απλώνεται παντού στο σώμα, αρχίζει να μετακινείται προς ένα σημείο. Καθώς η συνείδηση μετακινείται βιώνουμε τραντάγματα, στο φυσικό σώμα. Αισθανόμαστε, ότι το σώμα μας αιωρείται. Δεν αισθανόμαστε τα χέρια και πόδια. 

Αισθανόμαστε, την ελαφρότητα στο σώμα, όπως ένα φτερό. Ενδέχεται να βιώσουμε κινήσεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Ή κάποιες φορές ενδέχεται να βιώσουμε ότι ολόκληρο το σώμα περιστρέφεται. Αυτές είναι γνωστές ως 'Αστρικές Κινήσεις'. 

Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό λαμβάνουμε περισσότερη Κοσμική Ενέργεια. Η συνείδηση παίρνει τη μορφή ενός Αστρικού Σώματος. Αρχίζει να περιστρέφεται πολύ γρήγορα. Κάτι που προκαλεί έντονες κινήσεις.

 Έπειτα από αυτές τις κινήσεις, το Αστρικό Σώμα αρχίζει να εξέρχεται από το φυσικό σώμα, με ένα σύνδεσμο που ονομάζεται Ασημένιο Νήμα. Το Ασημένιο Νήμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια υψηλά δονούμενη συνείδηση η οποία μεταφέρει τα μηνύματα από το φυσικό σώμα στο Αστρικό Σώμα και αντιστρόφως. Με αυτό, μπορούμε να κάνουμε Αστρικά Ταξίδια.

 Τα Αστρικά Ταξίδια είναι ταξίδια της συνείδησης σε γνωστές και άγνωστες περιοχές και συχνότητες. Κάνοντας Αστρικά Ταξίδια αποκτούμε ύψιστη γνώση και κατανόηση του Εαυτού. 

Στα Αστρικά Ταξίδια, το Αστρικό Σώμα μπορεί να περάσει διαμέσου όλων των φυσικών υλικών, από όλα τα στοιχεία, όπως Γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας. 

Το Αστρικό Σώμα μπορεί να πάει σε όλες τις άλλες συχνότητες, χωρίς κανένα περιορισμό. Αφότου έχει βγει από το σώμα, ο Διαλογιζόμενος «βλέπει» το δικό του φυσικό σώμα. Με αυτό, αποκτά μέγιστη κατανόηση.

 Κατανοεί, ότι δεν είναι μόνο το σώμα και το μυαλό αλλά ότι, μένει μέσα στο σώμα. Αυτή, είναι μέγιστη κατανόηση. Ο καθένας χρειάζεται να αποκτήσει την εμπειρία Αστρικών Ταξιδιών.

 Με την εμπειρία του Αστρικού Ταξιδιού, οι περιορισμοί μας εξαφανίζονται. και θα καταλάβουμε, ότι είμαστε, απεριόριστοι. Με αυτή την εμπειρία, Καταλαβαίνουμε, ότι ΕΙΜΑΣΤΕ η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Καταλαβαίνουμε ότι είμαστε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ. Καταλαβαίνουμε τις καινούργιες ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ της ΖΩΗΣ.


ΝΙΡΒΑΝΑ

Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό θα λάβουμε περισσότερη Κοσμική Ενέργεια. Η Κοσμική Ενέργεια βελτιώνει οιαδήποτε συμμετοχή μας. Έπειτα από όλο και περισσότερη ολοκληρωτική συμμετοχή με το σώμα, το μυαλό, τον εαυτό έχουμε μια ολική κατανόηση των καταστάσεων.

Αυτή η κατανόηση, δεν είναι παρά, γνώση. Ένας μέσος άνθρωπος θα αποκτήσει μόνον εμπειρία, αλλά δεν θα μπορέσει να αντιληφθεί το Γνωστικό εύρος σε μια κατάσταση. Και αυτό είναι διότι, βιώνει την κατάσταση μόνο μέσω φυσικής κατανόησης. 

Αλλά ο διαλογιζόμενος, θα κατανοήσει την κατάσταση ολοκληρωτικώς. Και αυτό είναι επειδή, γνωρίζει ότι αυτός, δεν είναι μόνον το σώμα. Γνωρίζει, ότι απλώς, μένει μέσα στο σώμα. Κατανοεί, ότι οι καταστάσεις που βιώνει αφορούν την εξέλιξή του. Αφότου βιώσει όλες τις εμπειρίες του διαλογισμού και εφαρμόζοντάς τες πρακτικώς στη ζωή θα αποκτήσουμε, μέγιστη κατανόηση. Αυτή η κατανόηση, ανοίγει 7000 πόρτες παρέχοντας νέες διαστάσεις αντίληψης, στη ζωή μας.

 Η κατανόησή μας, η αντίληψή μας, και η γνώση μας, διευρύνονται σημαντικά. Αυτό οδηγεί στη διεύρυνση της συνείδησής μας. Το οποίο δεν είναι παρά, η απόκτηση Σοφίας. Βιώνουμε αυτή την κατάσταση Σοφίας ως ένα άνθος Χρυσού Λωτού με χίλια πέταλα. Το κάθε ένα πέταλο, είναι μια νέα διάσταση νόησης. 

Καθώς αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερες διαστάσεις κατανοούμε, την πληρότητα της Γνώσης σε άλλα συστήματα ύπαρξης. Με αυτή την κατανόηση, φθάνουμε στο σημείο να γνωρίσουμε ότι δεν υπάρχει θάνατος. Και ότι είμαστε αιώνια πλάσματα. Κατανοούμε, τι σημαίνει γέννηση και τι σημαίνει θάνατος.


Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

Ερχόμαστε σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης στη Γη ως μια κηλίδα Κοσμικής Ενέργειας. Καθώς προερχόμαστε από την Πηγή, ερχόμαστε με το αιθερικό σώμα ως τμήμα του Εαυτού. Ερχόμαστε σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης στη Γη για να έχουμε μοναδικές εμπειρίες. Για τις εμπειρίες μας, επιλέγουμε τη μήτρα, επιλέγουμε τους γονείς, το περιβάλλον και τις καταστάσεις. 

Το όλο Σχέδιο της Ζωής, είναι γνωστό στον Εαυτό. Αφού επιλέξουμε τη μητέρα, μια κηλίδα συνείδησης, εισέρχεται στη μήτρα της μητέρας. Αφότου η συνείδηση εισέλθει στη μήτρα της μητέρας, το έμβρυο παίρνει ζωή. Το φυσικό σώμα παίρνει το σχήμα σύμφωνα με την Κοσμική Ενέργεια στο Αιθερικό Σώμα και τον Λόγο.

 Η συνείδηση, θα ταξιδεύει συχνά προς την Πηγή, έως ότου λάβει την πρώτη αναπνοή. Αφότου εξέλθει από την κοιλιά της μητέρας, παίρνει την πρώτη εξωτερική αναπνοή. Αυτό είναι γνωστό ως, γέννηση. 

Από την πρώτη ημέρα, έως την ηλικία των επτά ετών θα έχουμε επίγνωση της Πηγής. Το μυαλό αρχίζει να παίρνει το σχήμα του από την ηλικία των επτά ετών.

 Μορφοποιείται πλήρως, μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων. Η διάνοια, ξεκινά να ενεργοποιείται από την ηλικία των δεκατεσσάρων, και είναι πλήρως ανεπτυγμένη, έως την ηλικία των είκοσι ενός. Από την ηλικία των είκοσι ενός, μέχρι την ηλικία των είκοσι οκτώ, βιώνουμε το συνδυασμό των ικανοτήτων του σώματος, του μυαλού και της διάνοιας. Από την ηλικία των είκοσι οκτώ, η ζωή εξαρτάται από την γνώση του εαυτού. 

Εάν κάποιος δεν έχει επίγνωση του εαυτού, η συνείδησή του βρίσκεται μεταξύ του σώματος και του νου. Λόγω αυτού, επέρχεται δυστυχία. Δεν μπορεί να κατανοήσει τις καταστάσεις. 

Τα πράγματα θα γίνουν πιο κρίσιμα γι' αυτόν Αναπτύσσεται, μέσα σε μια.. κεκαλυμμένη ακαμψία. Η ακαμψία αυτή, μπλοκάρει την Κοσμική εισροή. Λόγω αυτού, υποφέρει από σωματική ασθένεια, άγχος και εντάσεις. Περνά τις μέρες του δίχως επίγνωση. Δεν μπορεί να κατανοήσει τον κύριο σκοπό της ζωής του. 

Περνά από την παιδική ηλικία, στη νεότητα, στη συνέχεια στο γήρας, και τελικώς, φεύγει από αυτό το επίπεδο ύπαρξης στη Γη, δίχως να ολοκληρώσει το σκοπό του, ερχόμενος εδώ, στο επίπεδο ύπαρξης στη Γη. Αυτό είναι που αποκαλούμε, θάνατος. Ακόμη και μετά το θάνατο, το επίπεδο του άκαμπτου νου, με την εσφαλμένη κατανόηση, δεν επιτρέπει στη Συνείδηση, να φτάσει στην Πηγή. Λόγω της εσφαλμένης κατανόησης, δημιουργεί τη δική του κόλαση και παράδεισο. Και παραμένει ως μια οντότητα του χαμηλού Αστρικού Πεδίου.

 Εάν κάποιος ξεκινά τη ζωή του παραμένοντας σε σύνδεση με τον Εαυτό, τότε θα βρίσκεται πάντοτε σε μια κατάσταση ευδαιμονίας, σε όλες τις δεδομένες καταστάσεις. Ακόμη και μετά το θάνατο, δεν θα παραμείνει στις χαμηλότερες σφαίρες, παρά, θα επιστρέψει, στην Πηγή.

 Με την απόκτηση της υψηλότερης γνώσης, μέσω του Τρίτου Ματιού, του Αστρικού Ταξιδιού, της γνώσης της γέννησης και του θανάτου, θα έχει τέλεια κατανόηση του σώματος, του μυαλού, της νόησης, του εαυτού και της ζωτικής δύναμης. 

Καταλαβαίνει τότε ότι: Η συνείδηση είναι ο συνδυασμός της ενέργειας και της Γνώσης. Η Συνείδηση έρχεται σε αυτό το επίπεδο στη Γη για να αποκτήσει περισσότερη ενέργεια και γνώση και να δημιουργήσει. Ζώντας όλη την ώρα με αυτή την αντίληψη, κάποιος αρχίζει να αποκτά μια υψηλότερη κατανόηση για την ύπαρξη της όλης Δημιουργίας. 

Με αυτή την κατανόηση γίνεται ένας ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

 Στη συνέχεια... Οτιδήποτε πει, εκδηλώνεται. Οτιδήποτε σκέφτεται, εκδηλώνεται.

 Οτιδήποτε κάνει, γίνεται, Δημιουργία.

Αυτό, είναι, Φ Ω Τ Ι Σ Η.



Μεταγραφή στα ελληνικά, απόδοση, επιμέλεια υποτιτλισμού: Γρηγόρης Δεούδης
Skafidas Zaxos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα