Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο δεύτερος Ήλιος ανέτειλε στον ορίζοντα της Γης

ΟΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Dr KESHE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

 tumblr_m2vexk5sUq1r2h5u7o1_1280

"Με την ανατολή του δεύτερου Ήλιου, θα δημιουργηθεί μια νέα διάσταση στη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Χθες το βράδυ είδαμε το πρώτο σημάδι του δεύτερου Ήλιου με την άνοδο του στον ορίζοντα της Γης ... 

Ο δεύτερος Ήλιος μας έχει πλησιάσει και φαίνεται καθαρά στον ορίζοντα, αν μπορείτε να διαβάζετε τα σημάδια ... που είναι μια δίδυμη αδελφή της Γης.

Η μονάδα (πλάσματος) έχει παραδοθεί στην ανθρωπότητα την κατάλληλη στιγμή, υπάρχουν αρκετοί άντρες για να την προωθήσουν.. 

Αν κοιτάξετε προς την κατεύθυνση της Ανατολής στον ουρανό, θα δείτε τον δεύτερο Ήλιο, αν ξέρετε τι να αναζητήσετε. 

Είναι ένα γαλαξιακό συμπυκνωμένο σύννεφο, δεν είναι άστρο. 


Είναι το ίδιο σαν να έχετε τον Ήλιο που αλληλεπιδρά με τη Γη και δημιουργεί το φως, τώρα βλέπετε το φως του Σύμπαντος με το δεύτερο Ήλιο να καταφθάνει ..


Οι Πρέσβεις πρέπει να αποφασίσουν, η ζωή συνεχίζεται κανονικά μέχρι την τελευταία ημέρα ... Βλέπουμε μια αλλαγή στον προσανατολισμό των ουρανών, και χθες το βράδυ για πρώτη φορά έχουμε δει την άφιξη και τα σημάδια του δεύτερου Ήλιου στο βαθύ ορίζοντα, και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι διαστημικές υπηρεσίες θα το επιβεβαιώσουν"..

 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ή ΥΠΕΡΙΩΝ ΗΛΙΟΣ

Στην Ελληνική Μυθολογία ο Ήλιος ήταν προσωποποιημένος ως θεότητα, τον οποίο ο Όμηρος αντιστοιχεί στον ηλιακό Τιτάνα Υπερίωνα. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Ήλιος είναι γιος του Υπερίωνα από την αδελφή του Θεία. Ο Ήλιος οδηγούσε το πύρινο άρμα του στον ουρανό. Έχει δύο αδελφές, την θεά του φεγγαριού Σελήνη και της θεά της αυγής Ηώ. Πολλοί πιστεύουν πως ο Απόλλων έγινε ο Ολύμπιος “ηλιακός θεός". Ο αντίστοιχος του ΄'Ηλιου στην Ρωμαϊκή μυθολογία είναι ο Σολ.

- "Ο γιγαντιαίος πλανήτης στον οποίον οι αστρονόμοι της Γαίας έχουν δώσει το όνομα "Τύχη", είναι το σκάφος το οποίο εμείς ονομάζουμε "Νέμεσις" (με διάμετρο 42.000 χλμ) της 7ης Αποστολής, το οποίο στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου. Η "Νέμεσις" μετακινήθηκε προς την περιοχή που οι επιστήμονες σας ονομάζουν Νέφος του Όορτ (Oort cloud), για την υποδοχή της αστροπολιτείας "Φοίνιξ", της ναυαρχίδας της 8ης Αποστολής του Διός και συνενώθηκε με τα άλλα σκάφη της 8ης Αποστολής που καταφθάνουν.

Λόγω της μεγάλης απόστασης δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται περί τεράστιου πλανήτη. Η εκτίμηση των αστρονόμων σας ότι πιθανόν η νέα αυτή σούπερ - Γαία να είναι ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ που η Ελληνική Παράδοση ονόμαζε "ΝΕΜΕΣΙΣ", είναι εσφαλμένη, διότι το δίδυμο αιθερικό άστρο του Ήλιου σας χρειάζεται άλλου είδους επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό και την φωτογράφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία.

Οι δύο δορυφόροι της "Τύχης" είναι θυγατρικά σκάφη της "Νεμέσεως".

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΥΠΕΡΙΩΝ"

Μετά τον μεγάλο κατακλυσμό (9560 πΧ) , η μεγάλη αποικία της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας στον γαλαξία μας, η "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" της Λύρας υπό τον Απόλλωνα, οργάνωσε την αστρική αποστολή "ΥΠΕΡΙΩΝ", που σκοπό είχε την διάσωση, διαφύλαξη και βιολογική ανανέωση των εναπομεινάντων Ελλανίων γόνων, οι οποίοι περιέπεσαν σε πρωτογονισμό μετά την μεγάλη καταστροφή.

Ακολούθησαν και άλλες αποστολές που σκοπό είχαν την επανασύνδεση του πλανήτη μας με την γαλαξιακή κοινωνία, οι οποίες έφεραν τα ονόματα "Ηρακλής", "Πήγασος", "Αργώ", "Περσέας" και "Φαέθων". Η τελευταία αστρική αποστολή με την ονομασία "Φαέθων", απέτυχε λόγω δυστυχήματος.

Ο Ήλιος αναφερόταν μερικές φορές και με το επίθετο Ήλιος Πανόπτης (αυτός που βλέπει τα πάντα).

Ο Ήλιος απεικονιζόταν συχνά ως φωτοστεφανωμένος νεαρός σε άρμα, φορώντας έναν μανδύα και με μία υδρόγειο και ένα καμουτσίκι. Οι κόκορες και οι αετοί συνδέονταν με τον Ήλιο.

Στην Οδύσσεια ο Οδυσσέας και το επιζών πλήρωμά του καταφτάνουν σε ένα νησί, αφιερωμένο στον θεό Ήλιο, το οποίο η Κίρκη ονομάζει Υπερίωνα αντί για Ήλιο. Εκεί φυλάσσονταν τα ιερά κόκκινα Βόδια του Ηλίου. Παρόλες τις προειδοποιήσεις του Οδυσσέα, οι άντρες του ασεβώς σκότωσαν και έφαγαν μερικά από αυτά. Οι φύλακες του νησιού, κόρες του Ηλίου, το είπαν στον πατέρα τους και αυτός κατέστρεψε το πλοίο τους και όλους τους άντρες εκτός από τον Οδυσσέα..


 Nicos Kastanias
 galacticconnection
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα