Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχει ο θάνατος; ναι η όχι; υπάρχει η μετενσάρκωση; Υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση; και τι είναι παράδεισος και κόλαση;



Αυτή την στιγμή υποτίθεται πως ζούμε, και αναγνωρίζουμε ως ζωή την πραγματικότητα γύρω μας μέσα από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλλεί η σάρκα.

Τι είναι η σάρκα όμως;


είναι οι ενέργειες-συχνότητες, που περιβάλλουν τον αισθητό κόσμο αυτού του πεδίου, που όταν η θεϊκή ψυχή μας, μπει μέσα σε αυτό το πεδίο, αμέσως προσκολλούνται επάνω της όλες αυτές οι θετικές-αρνητικές συχνότητες, οι οποίες φαίνονται σε εμάς που είμαστε Νους ως σάρκα, αφού πλέον δεν αντιλαμβανόμαστε την ψυχή μας, αλλά τις θετικές-αρνητικές ενέργειες-συχνότητες αυτού του πεδίου, οι οποίες έχουν καλύψει με ένα σκοτεινό πέπλο την ψυχή .

Αυτό συνέβη την πρώτη φορά που εισήλθαμε σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, και από τότε γίναμε ένα με την σάρκα, άρα με το θετικό-αρνητικό πεδίο, και η έλξη του δεν μας αφήνει να αποχωριστούμε αυτόν τον εικονικό κόσμο, και πάντα ενσαρκωνόμαστε σε έναν αέναο κύκλο μέσα από τα ίδια και τα ίδια.

Η κόλαση είναι όλα τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθουμε, όπως και ο πόνος της σάρκας μέσα από τις αισθήσεις, οι οποίες αισθήσεις είναι ότι πιο αρνητικές και θετικές συχνότητες, αφού η ηδονή του έρωτα σε απογειώνει στην στιγμιαία έκσταση του αληθινού φωτός, και η αίσθηση του θανάτου σε πάει στην κόλαση των αισθήσεων.



Ο τρόπος σκέψης μας μέσα από τις ενέργειες μας, θα καθορίσει το που θα πάμε μετά τον υποτιθέμενο θάνατο μας, αν θα ξαναγυρίσουμε πίσω εδώ στην φυλακή μας, η θα φύγουμε από αυτό το θνητό πεδίο.
Όλοι οι θεοί και οι θρησκείες, είναι δημιουργήματα αυτού του πεδίου, ώστε να πιστέψουμε σε αυτούς και να μην μπορέσουμε ποτέ να απελευθερωθούμε, αφού δεν θα γνωρίζουμε προς τα που πρέπει να κατευθυνθούμε, παρά μόνον γνωρίζοντας τις ανθρωποκεντρικές μας αντιλήψεις περί ζωής, και  να μας ελκύσει και πάλι να ξαναγυρίσουμε πίσω το γήινο πεδίο σε μια νέα ενσάρκωση.
Οταν οι άνθρωποι δεν αναζητούν την αλήθεια, παρά μόνον με την ανθρωποκεντρική τους αντίληψη, δεν δύναται να κατανοήσουν τον ανώτερο εαυτό τους, οπότε πάντα θα μένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο αρνητικό πεδίο της Γης.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται εκεί έξω, διότι όλα είναι φαντασία! και δεν υπάρχουν! αλλά μέσα στην ψυχή μας! στον Νου ο οποίος μπορεί να μας οδηγήσει έξω από αυτό το πεδίο, αφού πλέον θα κατανοούμε τι είναι το φως και τι το σκοτάδι.

Δεν υπάρχει τούνελ μετά τον θάνατο, αλλά ο φωτεινός η σκοτεινός Νους διότι ανεβαίνοντας η ψυχή προς τα πάνω, δεν φεύγουν οι ενέργειες των αισθήσεων και συναισθημάτων αμέσως, και αν δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτός ο κόσμος και ποιοι είμαστε εμείς, θα εγκλωβιστούμε στο μεσοδιάστημα μέχρι να ξαναγυρίσουμε πίσω στην Γη σε ένα νέο σώμα και μια νέα ζωή σε έναν αέναο χωρίς ουσία κύκλο υποτιθέμενης ζωής.


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα