Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Μυστική υπερ-τεχνολογία των ΗΠΑ για άκρως απόρρητο πρόγραμμα τηλεμεταφοράς της DARPA!!!


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέπτυξε  τεχνολογία  για ταξίδια στο χρόνο πριν από 40 χρόνια. Ήδη από το 1967, η κυβέρνηση των ΗΠΑ  ανέπτυξε αυτή την τεχνολογία, χρησιμοποιώντας μια πλήρως λειτουργική μονάδα χρονο-ταξιδιού βασισμένη στην κβαντική τηλεμεταφορά του Tesla

Αυτή η τεχνολογία κρατήθηκε μυστική σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και, είχε  χρησιμοποιηθεί ως πολιτικο-οικονομικό πλεονέκτημα των ΗΠΑ σε σχέση με το τι  επιφυλάσσει το μέλλον. 

Μερικοί λένε ότι πράκτορες της CIA κατέσχεσαν έγγραφα του Τέσλα για την τηλεμεταφορά λίγο μετά το θάνατό του.


Ο Michael Relfe  πρώην μέλος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι πήρε μέρος στο εν λόγω απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα είχε προσληφθεί το 1976 και πέρασε 20 χρόνια σε μυστικές βάσεις των ΗΠΑ στον Άρη.  Αυτές οι βάσεις χρησιμοποιήθηκαν ως στρατηγικά σημεία της έρευνας και των στόχων της άμυνας των ΗΠΑ. 

Όσον αφορά τον  Michael Relfe έχει κάνει και άλλες πολλές αποκαλύψεις για πιο προχωρημένα ζητήματα....

 Δείτε το παρακάτω βίντεο!  

 
Ο  Dr. Andrew D. Basiago ήταν ως παιδί συμμετέχων σε ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα τηλεμεταφοράς της DARPA Πήγασος (1968-1972), στις αρχές του 1970, που εφευρέθηκε από τον Νίκολα Τέσλα.

Ο Basiago επικεντρώθηκε σε ταξίδια στο χρόνο μέσα στο χωρο-χρονικό  ολόγραμμα. Το 1981 για πρώτη φορά σε ηλικία 19 ετών είχε τηλεμεταφερθεί στον Άρη, αφού είχε προετοιμαστεί για το ταξίδι αυτό με το στέλεχος της CIA Courtney Hunt Μ σε μια εγκατάσταση της CIA στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνιας.

Ο Δρ Andrew, ισχυρίστηκε ότι η CIA στρατολογούσε άτομα και τα εκπαίδευε  για να γίνει η πρώτη γενιά εξερευνητών που θα ταξιδέψουν στο χωρο-χρόνο.

 Δείτε το παρακάτω βίντεο!  





Νικ. Αλ. Αργυρίου
Συγγραφέας- Ερευνητής


iokh


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα