Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Όπλα που θα μπορούν να αλλάζουν το γεωφυσικό τοπίο και το ανθρώπινο DNA θα εμφανιστούν σύντομα!!


© Associated Press Photo / Wong Maye-Ε, Αρχείο 

Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα έχουν πολύ πιο καταστροφικά όπλα από τις αεροπορικές επιδρομές, τα άρματα μάχηςακόμακαι από τα πυρηνικά όπλα. Το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας προειδοποίησε για νέες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των γεωφυσικών και γενετικών όπλων που μπορούν να παρουσιάσουν απειλές για την ευημερία της Ρωσίας στο μέλλον.
Το μέλλον των όπλων θα βασίζεται στις ενεργειακές, ηλεκτρομαγνητικές, ακτινολογικές, γεωφυσικές και γενετικές αρχές. 

Επίσης, θα υπάρξουν ειδικά όπλα που θα είναι ικανά να αλλάζουν την αντίληψη των ανθρώπων, να αλλάζει εντελώς το μυαλό τους, είπε το υπουργείο.

 Τα Γεωφυσικά όπλα που μπορούν να αλλάξουν τον καιρό έχουμε ήδη μιλήσει  στο παρελθόν. 

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται ακόμη αν κάποιοι τυφώνες και σεισμοί ήταν «φυσικές» καταστροφές, εικάζοντας ότι είναι δυνατόν να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργηθούν σεισμοί χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία. 

Αυτά τα θανατηφόρα όπλα του μέλλοντος θα στοχεύουν στα κύρια κέντρα ελέγχου, τις βασικές εγκαταστάσεις, την τεχνολογία, τις υποδομές και τον πληθυσμό. 


Τα μελλοντικά όπλα θα διαταράξουν τις φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν στη Γη και θα αλλάξουν το DNA των ανθρώπων, προκαλώντας γενετικές μεταλλάξεις και ασθένειες. 

Σύμφωνα με τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης του υπουργείου, αυτό θα επιτρέψει σε έναν εισβολέα να διακόψει ολόκληρο τον έλεγχο ενός θύματος των λειτουργιών της οικονομίας και της διοίκησης, καθώς και να προκαλέσει μη αναστρέψιμη μακροπρόθεσμη καταστροφή των εδαφών και των πληθυσμών που ζουν σε αυτές τις περιοχές. 

Υπάρχουν πάνω από 4.500 στόχοι που θεωρούνται «κρίσιμης σημασίας» σε όλη τη Ρωσία. 

Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές κοντά σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις.

Αν κάποιος εχθρός αποφασίσει να επιτεθεί στη Ρωσία κάνοντας χρήση αυτών των γεωφυσικών και γενετικών όπλων τότε η χώρα θα αντιμετωπίσει ανεπανόρθωτες βλάβες που θα αναχαιτίσουν ολόκληρη την εξέλιξη της ζωής της χώρας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα