Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ" (GANG)



Η "Συμμορία" αποτελεί την προέκταση της Cabal μέσα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. Αποτελείται από μια ομάδα εξτρεμιστών, ξενοφοβικών και παρανοϊκών Εβραίων στρατηγών, αλλά και ανώτερων αξιωματικών συμπαθούντων τους Εβραίους, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Η ομάδα αυτή είναι γνωστή με το όνομα "Συμμορία" (Gang) και χρησιμοποιεί το οπλοστάσιο του "Πολέμου των Άστρων", που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να συλλάβουν επιζώντες για να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. Η ίδια η τεχνολογία που μας εδόθη από τους εξωγήινους, χρησιμοποιείται τώρα εναντίον τους.


Η "Συμμορία" χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί, καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά. Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της "Δορυφορικής Κυβέρνησης" που τώρα εργάζονται για να σταματήσει η συγκάλυψη, μπορεί να έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει η "Συμμορία" στην κατοχή της. Άνθρωποι όπως ο Dr Steven Greer και ο βοηθός του Shari Adamiak (του προγράμματος SETI), ο Γερουσιαστής Steve Siff, ο πτέραρχος Steven Wilson (πρώην επικεφαλής της μονάδας ανάκτησης κατεστραμμένων σκαφών "Project Pounce), ο Dr Michael Wolf (πρωτοπόρος σε μια διεργασία νοητικής διεύρυνσης που ονομάστηκε "Η Θεραπεία της Πύλης", προκειμένου να ανοίξει ο εγκέφαλος, να ενεργοποιηθούν οι νευρώνες, επιτρέποντας στον σχηματισμό δισεκατομμυρίων συνάψεων και κατ' επέκταση τη χρήση ενός κατά πολύ ανεπτυγμένου μυαλού), ο πρωτεύων ανώτερος του στη CIA που δεν κατονομάζεται και άλλοι, είτε πέθαναν πρόσφατα, είτε υποφέρουν από συγγενείς προς τον καρκίνο παθήσεις. Σύμπτωση;

Η "Συμμορία" έχει αναπτύξει διαστημικούς σταθμούς και κατασκοπευτικούς δορυφόρους, που όμως υστερούν κατά πολύ από την τεχνολογία των διαστημοπλοίων των εξωγηίνων. Όλα αυτά τα όπλα της "Συμμορίας" μπορούν να τυφλωθούν όχι μόνον από εξωγήινες δυνάμεις, αλλά και από τα οπλικά συστήματα των Ρώσων και των Κινέζων.

Τόσο η Cabal όσο και η "Συμμορία", καλλιεργούν μετ' επιτάσεως μια επικείμενη εξωγήινη εχθρική εισβολή, παρεμποδίζοντας έτσι την ανθρωπότητα να αναζητήσει το ουράνιο πεπρωμένο της και την γαλαξιακή της ιθαγένεια, καθώς και την ένταξη της στις ουράνιες κοινωνίες. Θέλουν να δώσουν την εντύπωση ότι δεν υστερούν μπροστά στους εξωγήινους και σχεδιάζουν να οργανώσουν μια ψεύτικη "εισβολή εξωγηίνων", για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον ενώσουν ενάντια στην "απειλή" υπό την ομπρέλα τους, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν να επιβάλουν τα σχέδια Παγκοσμιοποίησης και την Νέα τουςΤάξη (NWO)..





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα