Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Θρίλερ με την πτήση MH370! Βρήκαν αεροσκάφος γεμάτο σκελετούς

Θρίλερ με την πτήση MH370! Βρήκαν αεροσκάφος γεμάτο σκελετούς



Νέα σενάρια για την εξαφανισμένη πτήση MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών μετά την εύρεση συντριμμιών αεροσκάφους γεμάτο σκελετούς και οστά στις Φιλιππίνες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις αναφορές για την ανακάλυψη σε ζούγκλα στο απομακρυσμένο νησί Sugbai.

Ο Jamil Omar κάλεσε τις αρχές για να δηλώσει πως η θεία του Siti Kayam σκόνταψε επάνω στα συντρίμμια ενώ είχαν πάει για κυνήγι πουλιών. "O Jamil ισχυρίστηκε πως η θεία του μπήκε στα συντρίμμια, που είχαν ζωγραφισμένη τη μαλαισιανή σημαία, και είδε πολλούς σκελετούς και οστά", σημείωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Jalaludin Abdul Rahman.


Μετά από τα νέα στοιχεία αυξήθηκαν οι εικασίες πως τα συντρίμμια θα μπορούσαν να ανήκουν στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο με 239 επιβαίνοντες. Οι αρχές διατηρούν επιφυλάξεις μετά την εύρεση συντριμμιών στο νησί Reunion στα δυτικά του Ινδικού Ωκεανού που επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν στην πτήση MH370.

Ενώ θεωρείται απίθανο να παρασύρθηκε τμήμα του αεροσκάφους από τις Φιλιππίνες στο Reunion, οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκόπηκε από το αεροσκάφος μετά την απογείωσή του, προκαλώντας προβλήματα στον χειρισμό του από τους πιλότους.

Πηγή: Dailymail

newsit

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα