Τα φονικά Ρίχτερ των τεχνητών σεισμών μετακίνησαν ολόκληρο το νησί κατά 36 εκατοστά… μόνο…

Κατά 36 εκατοστά μετατοπίστηκε η Λευκάδα μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Τρίτη και άφησε πίσω του δύο ηλικιωμένες γυναίκες νεκρές και πολλές ζημιές σε διάφορα σημεία του νησιού.
Όπως προκύπτει από τις μετρήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με τη χρήση προηγμένων μέσων, το νησί μετατοπίστηκε προς τον Νότο.
Επιπλέον, ο φλοιός έχει υποστεί κατακόρυφες παραμορφώσεις, που φτάνουν τα 20 εκατοστά, όταν το αντίστοιχο φαινόμενο στο σεισμό της Πάρνηθας το 1999 έφτανε τα εννέα εκατοστά.
Η μετασεισμική ακολουθία στο νησί συνεχίζεται. Μετά τον κύριο σεισμό και μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης είχαν σημειωθεί περίπου 1.000 δονήσεις, ενώ σήμερα σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 R, στις 07.13 το πρωί.

«Σκεφτείτε ότι μετά τους σεισμούς της Κεφαλονιάς, τον Ιανουάριο του 2014, οι μετατοπίσεις που είχαμε εντοπίσει ήταν για παράδειγμα επτά εκατοστά στη Μονή Κηπουραίων έξω από το Ληξούρι και 1,5 εκατοστά στον σταθμό μας στα Βαλσαμάτα. Κατά τα άλλα, διαπιστώνουμε ότι η οριζόντια μετατόπιση βρίσκεται σε συμφωνία με το ρήγμα από Βορρά προς Νότο. Θεωρούμε, ακόμη, ότι ο μετασεισμοί που σημειώνονται δεν μπορούν να μεταβάλουν τη εικόνα, καθώς δεν απελευθερώνουν τόση ενέργεια, όσο η δόνηση των 6,1 Ρίχτερ» εξηγούν οι… «ειδικοί».
Όπως σημειώνει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Αθανάσιος Γκινάς το νησί μετατοπίστηκε προς τα νότια. Τα 36 εκατοστά της μετακίνησης της Λευκάδας λόγω του σεισμού είναι “μια από τις μεγαλύτερες μετατοπίσεις που έχουν σημειωθεί στον ελλαδικό χώρο” λέει ο κ. Γκινάς.
Το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με την παραλία που εξαφανίζεται, ως κάτι που είναι μεν σπάνιο, αλλά απόλυτα φυσικό, ο Εγκέλαδος τα δικαιολογεί όλα!

Ποιος όμως δικαιολογεί των εγκέλαδο; Ο σεισμογενής χαρακτήρας τη πατρίδας μας. Όμως, το έχουμε ξαναπεί: Ο γέρος πηγαίνει ή από χέσιμο ή από πέσιμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να βάλει το χεράκι του και να “πέσει” ένα παππού που δεν είχε κανένα σκοπό να πέσει από μόνος του.
Την ίδια δικαιολογία ακούσαμε και για την Φουκουσίμα. Και τότε ο παππούς είχε πιθανότητες να πέσει. Αλλά οι έρευνες μας -και αναφέρομαι όχι μόνο σ’ εμάς, αλλά στους παγκόσμιους ακτιβιστές- είχαν δείξει προς Αλάσκα μεριά, το διαβόητο HAARP. Οι συνέπειες του σεισμού, εκτός από τους χιλιάδες νεκρούς, εξακολουθούν μέχρι των ημερών μας θυμίζοντας την άλλη καταστροφή στην Ιαπωνία, την ατομική βόμβα.
Την Λευκάδα “έσπρωξε” 36 εκατοστά προς τον Νότο και εξαφάνισε παραλίες το υπερόπλο HAARP που έχει πια εξελιχθεί στο πλέον μυστικό και σιωπηλό όπλο.
Μυστικό γιατί δύσκολο να το αποδείξεις. Κατά τα άλλα, το ξέρει πλέον και η σκύλα μου, ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί ιονίζουν την ατμόσφαιρα ώστε να δουλεύουν τα χααρπάκια των ισχυρών ανά τον κόσμο: ΗΠΑ, Ρωσία, Αγγλία, Νορβηγία και βάλε… Τελευταία, έχουν προσθέσει στους “λόγους” για να μας ψεκάζουν και τα ανίερα πειράματα τους με τα διάφορα Cern, που στην αρχή ήταν ένα με επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο και τώρα πάλι οι ισχυρές χώρες αποκτούν τον δικό τους επιτυχανυντή.
Δεν είναι τίποτα, κοιμήσου ήσυχος. Το πολύ πολύ, πριν σου πάρουν το σπίτι να στο πάνε κανένα μέτρο παραπέρα!
    allnewz

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ