Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας πρώην τρομοκράτης, στη συνέχεια διπλός πράκτορας της CIA μιλάει και εξομολογείται σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο αποκαλύπτοντας ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος του ISIS.
O Mortοn Storm, ένας πρώην ριζοσπαστικός μουσουλμάνος φονταμενταλιστής, πιο συγκεκριμένα πρώην μέλος της Αλ Κάιντα στη Υεμένη ο οποίος αργότερα έγινε διπλός πράκτορας της CIA και συγγραφέας του αποκαλυπτικού βιβλίου, «AGENT STORM my life inside Al Qaeda and CIA», υποστηρίζει με όσα ξέρει, ότι μια δεύτερη δημόσια επίθεση των Τζιχαντιστών πιθανότατα θα εκδηλωθεί πολύ σύντομα.
Όπως αναφέρει : «Πιστεύω ότι στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε μια βομβιστική επίθεση στην Αμερική. Οι άνθρωποι που έχουν φοβηθεί από τα γεγονότα στην Ευρώπη και προσπαθούν να βρούνε έναν τρόπο φυγής έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πλέον πολύ αργά. Οι ρίζες του κακού έχουν ριζωθεί πολύ βαθιά και πολύ δύσκολα ξεριζώνονται τώρα. Αναμένεται να δούμε το πόσο κακό θα κάνουν τα “αγριόχορτα στον κήπο της Ευρώπης”. Το κακό που θα γινόταν στο Ανόβερο μόλις την τελευταία στιγμή αποτράπηκε».

Ο Storm περιγράφει την κατάσταση στην Ευρώπη όπως επικρατεί αυτήν την στιγμή σαν «πολύ ευνοϊκή» για τους Τζιχαντιστές και προσθέτει πως και οι «μιμητές» τους στην Αμερική θα κάνουν τώρα ακριβώς το ίδιο. Η Αμερική, όπως αναφέρει ο Storm, διαφέρει από την Ευρώπη γιατί εδώ τα σύνορα ελέγχονται πολύ καλά. Από την άλλη όμως ο κόσμος εδώ στην Αμερική έχει περισσότερη και ευκολότερη πρόσβαση σε όπλα. Οι τρομοκράτες μαχητές θα διαλέξουν πιο ήπιους στόχους, όπως είναι παραδείγματος χάριν τα σουπερμάρκετ.

Ο Storm ανέφερε επίσης ότι στο ισλαμικό «Jihad» επιτρέπει με «δικαιολογίες» την σφαγή γυναικών και ακόμα παιδιών. Κατηγόρησε δε τον Obama ότι στην πραγματικότητα βοηθάει και γίνεται σύνεργος τους επιτρέποντας χιλιάδες ISIS να μπαίνουν στις ΗΠΑ, να κατέχουν όπλα, αλλά να είναι δηλωμένοι σαν απλοί λαθρομετανάστες.
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε «αλήθεια» γιατί το κάνει αυτό ?
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν πρέπει να φοβόμαστε τώρα πιο πολύ μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η απάντηση του Storm είναι σαφής : «Οι τρομοκράτες θέλουν ακριβώς αυτό, να μας έχουν σε συνεχή φόβο και να μην μπορούμε πλέον να ζούμε μια ήρεμη ζωή. Το πετυχαίνουν διότι όταν φοβάσαι αρχίζεις να κλίνεσαι μέσα στο σπίτι σου. Οι προφητείες του προφήτη Μωάμεθ είχαν σαν αρχές τους το να τρομοκρατείς τους εχθρούς. Και αυτό, το 99% όλων των σουνιτών μουσουλμάνων το ακολουθεί. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική γιατί ακόμα και να μην είσαι παρών, οι εχθροίσου σε τρέμουν!.»
Σύμφωνα με τον πρώην ισλαμιστή, το Ισλάμ είναι δυσανεκτικό και πολύ «επικίνδυνο». Είναι μια ρατσιστική ιδεολογία η οποία έχει σαν στόχο με ένα απολυταρχισμό να κατακτήσει όλο τον κόσμο.
«Να σας πω και κάτι που είδα στο Κοράνι, Σούρα 8:39 που λέει: πολεμήστε μέχρι να μην υπάρχει καμια άλλη θρησκεία εκτός από του Αλλάχ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να εξαλειφθεί η μισή ανθρωπότητα»
«Γι αυτόν το λόγο δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να κάνουμε ειρήνη με αυτούς τους ανθρώπους, όσο πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα».
Αυτά υποστήριξε ο  πρώην ισλαμιστής!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα