Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΟΥ ΔΙΧΩΣ ΜΕΛΛΟΝ






Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Οι άνθρωποι αγοράζουν σχεδόν τα πάντα με τα χρήματα που είναι χάρτινα περιτυλίγματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καθόλου αξία! 

Αλλά αγοράζουν τα πάντα με αυτά στην Γη, ακόμα και ανθρώπινες ζωές, και έχουν ως κυβέρνηση τον δήθεν πρόεδρο μιας χώρας. 
Σε ολόκληρο τον κόσμο η ελίτ είναι η απόλυτη εξουσία και καμία άλλη αρχή δεν υφίσταται..

Το σύνολο της πολιτικής κάθε χώρας, δρα ως οργανισμός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ανθρώπων της ελίτ, και απλά δημιουργεί την ψευδαίσθηση της δημοκρατικής ελευθερίας στους ανθρώπους.
Ο πρόεδρος αντικαθίσταται από ένα άλλον, ο βασιλιάς αντικαθιστά τον αρχηγό, ο καπιταλισμός αντικαθιστά τον κομμουνισμό, αλλά η δύναμη είναι πάντα μία η ελίτ.
 Η δημοκρατία, ο καπιταλισμός, ο κομμουνισμός, το κάθε πολιτικό σύστημα, μαθαίνει από τη γέννηση των ανθρώπων να ζουν μέσα από την εθελοντική δουλεία, λόγω των αναγκών που του δημιουργούν. 

Κάθε άνθρωπος από μικρό παιδί μαθαίνει στο σχολείο σε ποια έκδοση του κόσμου γεννήθηκε, που να πιστεύει, τι είναι λάθος, και τι σωστό, και όλα αυτά να τα χρησιμοποιεί στην ζωή του ως βάση για κάθε δραστηριότητα του.
Και όλα αυτά για να κάνει σωστά την δουλειά κάποιου άλλου, της ελίτ.
 Πρέπει να πάει στο στρατό, για να γίνει όπλο στα χέρια κάποιου άλλου, χωρίς να το σκεφτεί. 

Θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να πληρώσει για το σπίτι που έχει κτίσει ξανά και ξανά με φόρους , για το αυτοκίνητο σχεδόν σε όλα.
ερώτημα: είσαι ελεύθερος άνθρωπος; ή ένας σκλάβος; 

Το παράδοξο είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους εαυτούς τους στο δρόμο προς την ελευθερία σε μια αλλαγή της κυβέρνησης, του πολιτικού συστήματος, κλπ. αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο της κάθε κυβέρνησης που θα επιλέξει,  εκ των προτέρων δεν μπορεί να είναι ελεύθερο να εξουσιάσει, και το μόνο πράγμα που κάνει είναι μια φανταστική βελτίωση της δουλείας που υπήρχε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Οι ηγέτες είναι η ισχύ μιας κοινωνίας που τους ακολουθεί.
και όποιος ελέγχει τους ηγέτες ελέγχει και την κοινωνία.

Οι πραγματικοί λόγοι που αναγκάζονται σε υποταγή και εξαπάτηση οι λαοί, είναι δια μέσου του φόβου. 
Από την αρχαιότητα χρησιμοποιείται η θρησκεία στον έλεγχο της μάζας των ανθρώπων μέσω του φόβου.
Προβάλλουν μια ψεύτικη ιδέα, που υποστηρίζεται στην αρχή από λίγους, με τα δήθεν θαύματα ανάγκασαν τους ανθρώπους να φοβούνται τον Θεό, και ως συνέπεια του φόβου τους, την αρχή που προέρχεται από τον Θεό, ότι είναι εκδικητικός και κακός, βάλε και τον διάβολο και τους έχεις σκλάβους σου για πάντα.

Με μια τέτοια απλή εξαπάτηση επιτρέπεται να υποτάξεις τις μάζες της κοινωνίας, όπως και ο τρόπος που θα λειτουργεί ο κόσμος, και έναν αιώνα αργότερα με την ανάπτυξη της επιστήμης η θρησκεία έχασε τη θέση της ως δογματική άποψη για τον κόσμο και ως εκ τούτου, έχει χάσει τη δύναμή της. 

Σε αντικατάσταση της θρησκείας ήρθε η δογματική επιστήμη, 
η οποία, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της θρησκείας για την προέλευση του κόσμου, την χαρακτηρίζει το γεγονός, ότι ο κόσμος είναι μια σειρά από γεγονότα, μέσα στο απόλυτο χάος, και για να συνεχίσει την ύπαρξη του το ανθρώπινο είδος, να επιβιώσει στο απόλυτο χάος, η μόνη σωτηρία του είναι η επιστημονική και τεχνική πρόοδος.

Πάλι ο φόβος..μέσω του φόβου γίνεται η μεγάλη εξαπάτηση των ανθρώπων, και εμπνέοντας τον φόβο ξανά, η ιδέα είναι ακριβώς ίδια, απλά το αντίθετο της θρησκείας.

Αλλά με ποιον τρόπο σε μια εποχή της πληροφορίας σαν την σημερινή μπορείς να διατηρήσεις μια τέτοια μεγάλη απάτη; 

Πράγματι, πρέπει να συμμετέχουν όλα τα στοιχεία της κοινωνίας σε αυτό, όπως  οι επιστήμονες που λένε ψέματα στον κόσμο, όπως ο κινηματογράφος που πυροβολεί τα μυαλά των ανθρώπων με παραπλανητικά θέματα σε μια εικονική πραγματικότητα, και όχι να δείχνει την πραγματικότητα, δηλαδή, να παραπλανούν τα μάτια, το μυαλό, για ότι συμβαίνει παντού, και οι άνθρωποι να λένε ότι αφού το είδα με τα μάτια μου άρα είναι αλήθεια, αυτό κάνουν τα ΜΜΕ.

Υπάρχει μια μικρή ελευθερία στο ίντερνετ, στον κυβερνοχώρο,
άλλα δεν τους ενδιαφέρει, γιατί οι μάζες είναι σε σελίδες δικές τους, του συστήματος και ελεγχόμενες!.

 Πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα τώρα, όπου με την έναρξη των ανακαλύψεων στον τομέα του ραδιοφώνου, εφευρέθηκαν τεχνολογίες για να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στους ανθρώπους, δημιουργώντας παράλληλα την ψευδαίσθηση της πλήρους ελευθερίας. 

Σχεδόν ο καθένας ξέρει το όνομα Nikola Tesla, παρόλο που η ελίτ προσπάθησε να τον θάψει, αλλά παρέμεινε γνωστός, λόγο ότι έκανε πολύ λαμπρές ανακαλύψεις και εφευρέσεις, όπως και το γεγονός ότι έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε συνθήκες φτώχειας είναι πολύ ύποπτο. 

Το πιο μεγάλο μυστικό και καλά κρυμμένο από τους ανθρώπους δεν είναι η μεταφορά της ενέργειας μέσα στο χώρο και η ελεύθερη ενέργεια όπως νομίζουν πολλοί, αλλά η επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στον ανθρώπινο εγκέφαλο,
και αυτή η κατεύθυνση, ήταν το κύριο πεδίο της δραστηριότητας των μυστικών εργαστηρίων σε όλο τον κόσμο ελεγχόμενο από την ελίτ,  και το αποτέλσμα των ερευνών, ήταν το πνευματικό τέκνο των ψυχοτρονικών όπλων. 
Βασική αρχή είναι η αναπαραγωγή της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας που επηρεάζουν τους ανθρώπινους βιορυθμούς.

Η ακτίνα θανάτου είναι το όνομα που γνωρίζουμε ελάχιστα, και περίπου την ίδια εποχή, στις αρχές του 20ου αιώνα, ο ακαδημαϊκός Pavlov κάνει τα πειράματά του σε σκυλιά, δημιουργώντας ένα τεράστιο όγκο επιστημονικών στοιχείων σχετικά με το γεγονός πώς να γίνει ο έλεγχος εγκεφάλου της σκέψης των ανθρώπων. 

Φανταστείτε μόνο τι θα συμβεί αν αυτή η γνώση σχετικά με το πως ελέγχουν τις μάζες των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια ως σήμερα, θα έχει περάσει στον απλό λαό, και ότι μέσω του φόβου ελέγχουν τον σκέψη του και την ζωή του.
Που νομίζουν ότι ζουν σε δημοκρατία, η ότι θα τους σώσει ο θεός, και μένουν απαθείς σε όλα! κτλ κτλ αποδεικνύοντας όtι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αν και θεωρούν τον εαυτό τους μορφωμένο, ενεργούν ως χαζοί.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα