Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ: Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (Μέρος Α)


Ακριβώς όπως το άρωμα, η μνήμη, και η διάθεση διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη μεταμόρφωση της βασική τροφής σε ένα μονοπάτι προς την πνευματική επανάσταση, τα χρώματα από τα τρόφιμα που τρώμε έχουν μια συγκλονιστική επίδραση στη ζωή σας. Το χρώμα μπορεί να επηρεάσει δραματικά τα συναισθήματά σας, συμπεριφορά σας, και ακόμη και πόσο τρώτε. 
Για να καταλάβετε πώς να μεταμορφώσετε την ζωή σας χρησιμοποιώντας την αλχημεία των χρωμάτων, είναι σημαντικό να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με την φύση του χρώματος. 
Όλα τα χρώματα που βλέπετε γύρω σας αποτελούνται από ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες, που δονούν σε διαφορετικές συχνότητες. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, το κόκκινο είναι αργού μήκους κύματος, και το βιολετί είναι ένα πολύ ταχύ μήκος κύματος. 
Το σώμα σας είναι επίσης φτιαγμένο από διάφορες συχνότητες, και όταν είστε εκτός ισορροπίας, θα σας ελκύουν συνειδητά χρώματα με δονήσεις χρωμάτων με μήκος κύματος που το σώμα σας χρειάζεται… και αυτό περιλαμβάνει το χρώμα της τροφής που τρώτε.

Με καθόλου ευκαταφρόνητο τρόπο, αν κατανοήσετε την μυστική αλχημεία του χρώματος, η διατροφή θα έχει σημαντικό αποτέλεσμα στη καλή σας υγεία. 
Πολλές επιστημονικές έρευνες έχουν καταγράψει την σημαντική επιρροή που το χρώμα έχει στα συναισθήματα και το σώμα μας. 
Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που είναι θυμωμένοι η αναστατωμένοι θα ηρεμήσουν μέσα σε ένα ροζ δωμάτιο. Ο παλμός και η αρτηριακή σας πίεση θα ανέβουν μέσα σε ένα κόκκινο περιβάλλον και θα κατέβουν μέσα σε ένα γαλάζιο περιβάλλον.
Μερικές αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που οι νευρώνες συνδέονται στον εγκέφαλο. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι κάποιες διαταραχές, όπως ο χρόνιος πόνος, ο τραυματισμός του εγκεφάλου, και η ασθένεια του Πάρκινσον, μπορεί να επηρεαστούν με θετικό τρόπο από το χρώμα. 
Για να διευρύνετε την ζωή σας, υιοθετείστε μια διατροφή με πληθώρα χρωμάτων για διατροφικούς και μεταφυσικούς λόγους. Η αλχημεία του χρώματος λειτουργεί υπερβολικά καλά αν διατηρήσετε τον στόχο σας στο μυαλό σας, καθώς τρώτε μια τροφή ενός συγκεκριμένου χρώματος, το οποίους χρώματος οι ιδιότητες απορροφούνται στο σώμα σας.
Για να Ενεργοποιήσετε την Ζωή σας: Τρώτε Κόκκινο
Το κόκκινο διεγείρει το φυσικό σώμα ώστε αυτό να αποκριθεί με την άμεση δράση. Το να τρώτε κόκκινες τροφές θα σας γεμίσει με δυναμική ενέργεια και θα σας γεμίσει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Η υγεία, το σθένος, και η σεξουαλικότητα είναι επίσης στενά συνδεδεμένα με το κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αδράνειας, της κατάθλιψης, του φόβου, και της μελαγχολίας. Μια κόκκινη τραπεζαρία θα τονώσει την όρεξη, οπότε αν είστε σε δίαιτα, αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο χρώμα για την τραπεζαρία σας.

Επί πλέον, τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στα κόκκινα τρόφιμα πιστεύεται ότι βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι φράουλες, τα κεράσια, το καρπούζι, οι ντομάτες, τα σμέουρα, τα βατόμουρα, τα παντζάρια, η κόκκινη πιπεριά, το ροζ γκρέιπφρουτ, τα ραπανάκια, τα κόκκινα μήλα, και οι κόκκινες πατάτες είναι όλα παραδείγματα αναζωογονητικών κόκκινων τροφών.
(Από το βιβλίο των Denise Linn & Meadow Linn, "The Mystic Cookbook: the secret alchemy of food")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα