Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


Γράφει η Amodini Κωστάκη
H επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία ήταν μες τα προαπαιτούμενα για την δόση ρευστού (λέγε με 3ο Μνημόνιο)...Σε απλά ελληνικά:

«Τσίπρα είσαι καλό αγοράκι, για το θεαθήναι τα ψιλοβρίσκεις, τάχα μου, με τους Τούρκους, παρασκηνιακά δημιουργούμε τον κυματοθραύστη για τους πρόσφυγες με σας τους δυο, σας δωροδοκούμε και τους δυο για να το καταπιείτε αμάσητο, και σας χρησιμοποιούμε για τις επιθέσεις που ετοιμάζουμε για ισοπέδωση των Τζιχαντιστών όποτε...μας βολεύει».
Eτσι ο «σύμμαχος» και δανειστής μου, με κεφαλοκλείδωμα με σέρνει στην Ιστανμπούλ, όπου ο γείτονας μου, που φοράει μακρύ λουρί, απ' το οποίο τον σέρνει ο «σύμμαχος» μου, και εγώ, υποτίθεται, θα τα «φτιάξουμε»...

Είναι γνωστή η ιστορία για το πως ελευθερώνεσαι από μια θηλιά με μακρύ σκοινί: τρέχεις γρήγορα και την τυλίγεις γύρω από ένα δέντρο. Μετά χρησιμοποιείς το σκοινί για να πετάξεις κάτω αυτόν που σε κρατάει δεμένο. Σ' αυτό το «προξενιό» τη δύναμη την έχει ο προξενητής που το διοργανώνει και ο «γείτονας» με το μακρύ λουρί στο λαιμό του.
Οσο για το «νόθο» παιδί του ζευγαριού, η σολομώντεια λύση να το κόψουν στα δύο, στην πράξη σήμαινε να το κρατά για ενέχυρο ο «σύμμαχος» και δανειστής και να το χρησιμοποιεί όπως τον συμφέρει, για να εκβιάζει ...το ζευγάρι κατά βούληση!
Σύμμαχος-δανειστής-προξενητής = ΕΕ & ΗΠΑ
Νύφη με κεφαλοκλείδωμα στην Ιστανμπούλ = Ελλάδα
Γαμπρός με μακρια θηλιά στον λαιμό = Τουρκία
«Νόθο» παιδί των δυο τους = Κύπρος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα