Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβαρδισμενη συρια
Η Γαλλία είναι σε πόλεμο, μας είπε ο Ολάντ κατά την διάρκεια του πομπώδους και συγκινητικού του λόγου. Μάλιστα. Αυτό που δεν μας είπε βέβαια, είναι σε τι κατάσταση ήταν η χώρα του όταν έκανε την δουλειά για τους Αμερικάνους. Όταν πέταγε ρουκέτες εκεί κάτω αντί των άλλων, τι ακριβώς έκανε ; Βόλτα και πικ νικ; Δεν θα μας τρελάνει κι ο Ολάντ τώρα.
Όπως δεν θα μας τρελάνει και σύσσωμη η δύση, που υπερασπίζεται δήθεν την δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες. Δηλαδή τα Άουσβιτς ήταν δημιούργημα της Ανατολής; Ή μήπως οι σταυροφορίες ήταν εκπολιτιστικά κινήματα, που απλά μετατράπηκαν σε αιματηρές εθνοκαθάρσεις; Έλεος με τις μπαρούφες των δυτικών, που γουστάρουν μόνο να βαράνε αλλά να μην μιλάει κανείς από αυτούς που θρηνούν κάθε μέρα θύματα.
Έλεος βέβαια και με τους άλλους εκεί κάτω, που δήθεν κάνουν ανένδοτο αγώνα εναντίον των άπιστων ή των ανώμαλων όπως μας αποκαλούν. Και τότε γιατί σφάζονται με τους άλλους μουσουλμάνους; Άλλο κοράνι έχουν οι μεν,  κι άλλο οι δε;
Και πολύ βαθειά ανάλυση, δεν χρειάζεται. Για να οργανωθεί μια κλίκα φανατικών, χρειάζονται λεφτά και πολιτική υποστήριξη. Και φυσικά κι ένα φάγωμα των θηριοδαμαστών που τόσα χρόνια είχαν καγκελωμένους όλους αυτούς τους κάργα ανώμαλους αδίστακτους που το κομμάτι τους το κάνουν στρατολογώντας ό,τι πιο περιθωρειακό, αντικοινωνικό και οικονομικά εξαθλιωμένο μουσουλμανικό στοιχείο που κατοικοεδρεύει στην δύση.

Ποιός λοιπόν έδωσε τα λεφτά και την πολιτική στήριξη; Ποιός καθάρισε τους θηριοδαμαστές; Μα φυσικά η δύση. Οι ηγέτες της δύσης, που είναι σίγουρο οτι αν είχαν ισλαμιστικές καταβολές, απλά θα ήσαν τζιχαντιστές στην θέση αυτών που βαράνε χωρίς καμία αξιοπρέπεια για την ανθρώπινη ύπαρξη. Και είπαμε και γιατί δεν σέβονται ούτε την ζωή τους.
Σάμπως σέβονται οι δυτικοί ηγέτες την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που τους ψηφίζουν; Κι αν τους σέβονται, πώς το αποδεικνύουν αυτό με τις πράξεις τους; Με την διαρκώς κλιμακούμενη ύφεση, την αθρόα εισαγωγή μεταναστών για φθηνό εργατικό χέρι, ή μήπως με τον ήδη πενταετή οικονομικό πόλεμο που τρώει την Ευρώπη; Μήπως με το να αντιμετωπίζουν τις χώρες σαν εταιρείες;
Απαντήσεις δεν χρειάζονται, αφού όλοι μας ξέρουμε. Και ξέρουμε πολύ καλά οτι η δύση υποστηρίζει την αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία. Που όποιος της κουνιότανε, απλά μετά δεν έμενε κολυμπηθρόξυλο. Κι είναι τουλάχιστον υποκριτικό το οτι όλοι είμαστε Γάλλοι, που φορέσαμε μετά τα γεγονότα της Παρασκευής, αφού οι νεκροί είναι νεκροί παντού κι έχουν χαθεί απείρως περισσότεροι Ανατολίτες σε σχέση με τους Δυτικούς.
Όπως ξέρουμε οτι βρισκόμαστε μπροστά σε μια καθαρή γενοκτονία εκεί κάτω. Που αυτό ήθελε η δύση, οπότε φρόντισε για άλλη μιά φορά, να αποκτήσει το άλλοθι ακόμα κι από αυτούς που είναι ευρωσκεπτικιστές. Χωρίς να λέω οτι το σκηνικό ήταν οπωσδήποτε στημένο. Ήταν όμως ταμάμ για την επόμενη κίνηση, που δεν θα δημιουργήσει ούτε μία τύψη στους απόγονους του μεσαίωνα και του διαφωτισμού. Η Δύση ξέρει πολύ καλά να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις που της προκύπτουν.
Κι εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα : Η έλλειψη οράματος, οι πάρα πολύ λίγοι πολιτικοί που εκλέγονται και που λογικά έχουν δημιουργήσει το Έβερεστ της μπούρδας των αποφάσεων, όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο ιστορικός Καργάκος. Είναι δυνατόν να διοικεί την Ευρώπη ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες, που μισεί την ζωή; Αν γλυτώσουμε τον παγκόσμιο πόλεμο, μάλλον θάναι από τύχη με τους κτηνοβάτες που έχουμε μπλέξει από εδώ και με τα ανθρωπόμορφα ζώα από εκεί, τα τίγκα στα ναρκωτικά και στις συνήθειες που γοσυτάρουν αλλά τις απαγορεύει το κοράνι.
Κι αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται εύκολα. Διότι στην παγκοσμιοποίηση, που κάποιοι την γοσυτάρουν κιόλας, έχουμε πρακτικά ένα αντάρτικο πόλης, που δεν ελέγχεται εύκολα αφού μιλάμε για μια καθαρή ψυχοπάθεια. Μπορείς να ξέρεις πότε ο άλλος θα πάρει ανάστροφες και πότε θα θελήσει να ανατιναχτεί; Δεν μιλάμε για υπαρκτό εχθρό που τον βλέπεις και ξέρεις τις ορέξεις του. Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα με αυτό που λέμε, οι αγορές. Απρόσωπο κι άρα πολύ καλά καμουφλαρισμένο. Αυτά είναι τα έργα της δύσης.
Η οποία δύση, θέλει πολύ να ανησυχείς. Να μην πολυμιλάς, να μην διαμαρτύρεσαι και να μην συγκεντρώνεσαι. Μια χαρά δεν είναι και η επιδίωξη της για μια παγκόσμια δικτατορία; Μια χαρά δεν είναι και οι τρομοκράτες μέχρι να έρθουν και οι εξωγήινοι; Όλα μια χαρά είναι με αυτό το για φτύσιμο όραμα, που επίτηδες βάζει σε θέσεις αποφάσεων κάτι Γιούνκερ ανύπαρκτους ή κάτι Ερντογάν με τις μαντήλες.
Αλλά κι η Ανατολή θέλει τα ίδια. Το έχει αποδείξει με τους υπηκόους της στους οποίους έχει επιβάλει κοινωνικά πάθη. Και τελικά την ζηλεύει η Δύση, η πουτάνα η αδικοχαμένη. Και γι” αυτό πάμε σε ωραίο τανγκό, αφού δυό πρέπει να υπάρχουν για να γίνει ο χορός. Ένας χορός, που δεν πρέπει να αφορά κανέναν με βάση την πτώση της τιμής της ανθρώπινης ζωής. Διότι ζούμε αυτόν εξευτελισμό του αναλώσιμου. Και να μείνουμε μέσα για ασφάλεια, δεν λέει τίποτα επί της ουσίας, όπως δεν λέει και τίποτα αυτό που είπε ο Ολάντ, που μαζί με τον μαύρο Ομπάμα, είναι απλά ένας τζιχαντιστής από την εδώ μεριά του ποταμού. Που τον έχω χεσμένο όπως κι όλη την ανθρώπινη πραγματικότητα, που το μόνο που ξέρει είναι να οικοδομεί πάνω στον τρόμο. Τον οποίον γουστάρουν πολύ διότι αλλιώς θα ήταν άνεργοι από τους άντρακλες των αγορών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα