Η 30χρονη βουλευτής του Ρωσικού Κοινοβουλίου, η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια στο νομοθετικό σώμα της περιφέρειας του Novosibirsk, ήταν ένα από τα πιο νέα και ελπιδοφόρα στελέχη του κόμματος του Putin. Μαζί με το σύζυγό της, Nikita, ο οποίος ήταν πρώην στρατιωτικός στις ειδικές δυνάμεις, είχαν μια κόρη τεσσάρων ετών η οποία ευτυχώς δε βρισκόταν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως το ζευγάρι βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του σταθμευμένου τους Toyota RAV-4 απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό ραντεβού κοντά στο γραφείο της Bobrovskaya, όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Η αστυνομία, κρίνοντας από τη σοβαρότητα των τραυμάτων στο σώμα του, πιστεύει πως ο ίδιος ο Nikita προκάλεσε την έκρηξη ενεργοποιώντας χειροκίνητα τον μηχανισμό.

Ο δήμαρχος της πόλης Ανατόλι Λόκοτ, είπε πως δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ενώ η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγος της Οξάνα κρατούσε κάποιο είδος χειροβομβίδας στα χέρια του.
Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Nikita είχε κατηγορήσει τη σύζυγό του πως τον απατούσε και με αυτόν τον τρόπο πήρε την εκδίκησή του, προς το παρόν όμως οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτό το σενάριο.
Πάντως… κάτι δεν πάει καλά…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ