Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Υψηλή πίεση: Τα καλύτερα γιατροσόφια για να τη ρίξετε

πιεση12

Η υψηλή πίεση σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζεται με αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής (αποφυγή αλατιού, διακοπή καπνίσματος, άσκηση, δίαιτα),αλλά και με φαρμακευτική αγωγή, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από το γιατρό.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα γιατροσόφια που έχουν την ιδιότητα να ρίξουν την υψηλή πίεση. Δείτε ποια είναι αυτά!
Φύλλα ελιάς
Τα φύλλα της ελιάς περιέχουν πολλές ουσίες που μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε ένα ρόφημα και να το πίνετε μισό το πρωί και μισό το βράδυ.
Ρίξτε σε δύο ποτήρια νερό 20 γρ. ξηρά φύλλα ελιάς και τα αφήνετε να βράσουν μαζί για 15’. Σοπυράστε τα και το ρόφημα είναι έτοιμο.

Τίλιο
Το τίλιο είναι γνωστό για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες καθώς είναι ηρεμιστικό, διουρητικό,ενώ ενδείκνυται για όσους έχουν υψηλή πίεση και παράλληλα είναι νευρικοί.
Ρίξτε 1 κουταλιά τίλιο σε 1 φλιτζάνι βρασμένο νερό για 10’ και μετά σουρώστε.
Μελισσόχορτο
Το μελισσόχορτο δρα τονωτικά στην καρδιά και στο κυκλοφορικό με αποτέλεσμα να μειώνεται η πίεση του αίματος. Συνιστάται 1-2 ροφήματα την ημέρα ή κάθε δεύτερη μέρα.
Ρίχνετε 1-2 κουταλιές ξηρό μελισσόχορτο (ή 4 φρέσκα φύλλα) σε 1 φλιτζάνι βρασμένο νερό και το αφήνετε για 10-15’. Σουρώνετε και πίνετε.
Κρόκος
O κρόκος (ή σαφράν) τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί διούρηση, μειώνει την υψηλή πίεση καθώς και τη χοληστερίνη.
Ρίχνετε 3-4 στήμονες κρόκου σε 1 φλιτζάνι βρασμένο νερό και τους αφήνετε για 6-8’. Σουρώνετε και πίνετε το ρόφημα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα