Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Δηλαδή εσάς, δεν σας έχει τύχει να αναβάλετε κάτι που είχατε προγραμματίσει; Κάτι ρε παιδί μου σου έτυχε κι έπρεπε να προχωρήσεις σε αναβολή. Ανθρώπινο είναι και σίγουρα έχει τύχει στον καθέναν από εμάς. Τι πέσατε όλοι να φάτε το γιγαντιαίο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; Τι τρέλα είναι αυτή;
Η οποία μάλιστα τρέλα, οφείλω να αποκαλύψω, οτι είναι παντελώς αβάσιμη. Διότι η αναβολή των εκλογών, δεν οφείλεται στον καραγκιοζισμό του Έλληνα όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά ήταν ένα πολύ καλά σχεδιασμένο πλάνο των τεσσάρων αρχηγών. Σε πλήρη μυστική συμφωνία μεταξύ τους. Μια πολύ καλά στημένη πολιτική μπλόφα, την οποίαν την έχαψαν όλοι. Και κύρια ο Σύριζα, που έσπευσε μάλιστα να βγάλει και σχετική ανακοίνωση, λοιδορώντας τους κομματικούς απογόνους του εθνάρχη μας.
Η Νέα Δημοκρατία κυρίες και  κύριοι, έχει μπει πλέον και με την βούλα, σε νέα ιστορική εποχή του μέλλοντος. Όχι μόνο διότι κορόιδεψε τα χάπατα που θα πήγαιναν σήμερα να ψηφίσουν, αλλά διότι απλά θα είναι το μόνο κόμμα παγκοσμίως και διαχρονικώς, που θα έχει τέσσερις αρχηγούς ταυτόχρονα.
Κι αυτή είναι η αποκάλυψη της στήλης, για να μπούμε στην ουσία του γραπτού.
Σάββατο βράδυ, τηλεφωνήθηκαν οι υποψήφιοι με προσωπική παρέμβαση της βουλευτού Βούλτεψη, η οποία είχε συμβουλευθεί την βουλευτή Καραμανλή, και διέκριναν μια τάση διχασμού των ψηφοφόρων. Διέκριναν δηλαδή οτι η συνισταμένη του κόμματος, είχε αναλυθεί σε συνιστώσες.
Και πήραν ομοφώνως, την ύψιστη πολιτική και στρατηγική απόφαση: Να μην κάνουν ξανά εκλογές, να είναι όλοι αρχηγοί και να εφαρμόσουν στο μέλλον το πολιτικό rotation όταν θα παριστάνουν την αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στον κολοσσό Τσίπρα. Κάθε εβδομάδα άλλος θα ηγείται του κόμματος.
Μια απόφαση ολόσωστη, αφού δεν είναι δυνατόν να ξέρουν τα πάντα όλοι οι υποψήφιοι. Ανάλογα λοιπόν με την ατζέντα της βουλής και των μέτρων προς ψήφιση, θα συναντιούνται οι αρχηγοί και θα αποφασίζουν μεταξύ τους, ποιός είναι ο πιο κατάλληλος για να ξιφουλκίσει εναντίον των γιγάντων της ροζ αριστεράς.
Προσέχτε πώς θα πετύχουν την εξειδίκευση,  κατ” αρχάς. Πώς θα πετύχουν το κόμμα να είναι διαρκώς ξεκούραστο και εβδομαδιαίως ανανεούμενο. Πώς θα είναι διαρκώς ενημερωμένο και πώς θα σώζει την χώρα από τις κακοτοπιές που την οδηγούν οι Φίληδες. Μιλάμε για τεράστια απόφαση, η οποία μάλιστα οφείλει και να πατενταριστεί. Φωτοτυπίες της απόφασης θα διανέμει ο Άδωνις τις τρεις εβδομάδες που δεν θα είναι αρχηγός.
Πιστεύω να έχετε αντιληφθεί το μέγεθος του σχεδίου. Πρώτα πρώτα, σταματάει την διχόνοια και τις έριδες που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ των ψηφοφόρων. Δεύτερα δεύτερα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της στάνταρ διαφωνίας με την κυβέρνηση. Τρίτα τρίτα, εκμεταλλεύεται σε μέγιστο βαθμό τις ικανότητες που νομίζουν οτι διαθέτουν οι τέως υποψήφιοι αρχηγοί. Και τέταρτα τέταρτα, δίνει χαρά και στους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, που είχαν αποχωρήσει από το κόμμα της ΝΔ, επειδή απλά δεν γούσταραν τον αρχηγό. Ορίστε κύριοι. Τώρα έχετε τέσσερις. Ανώτερο από Head & Shoulders, πολιτικό προϊόν.
Φυσικά η Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες εκλογές, θα κατέβει με έναν αρχηγό. Ποιόν; Μα αυτόν που έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση τις εβδομάδες που ήταν αρχηγός. Δηλαδή θα κατέβει στον αγώνα,  με αρχηγό που θα αποφασισθεί δια της τριβής κι όχι δια της ψήφου του λαού. Που εντάξει, καταλαβαίνω οτι ποτέ δεν κάνει λάθος, αλλά για τα πάντα υπάρχει και μια πρώτη φορά. Οπότε οι τέσσερις αρχηγοί, δια της αποφάσεως τους αυτής, θέλησαν να ελαχιστοποιήσουν κι αυτήν την μικρή πιθανότητα.
Λαμπρό μέλλον αγαπητοί κι αγαπητές μας περιμένει μετά από αυτήν την κίνηση ματ που κάνανε οι υποψήφιοι. Ήδη, μπορώ να συνεχίσω τις αποκαλύψεις,  το πολυαρχηγικό κομματικό μοντέλο έχει μπει στο στόχαστρο ακόμα και χωρών που θεωρούνται πολύ αναπτυγμένες τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά. Και θα έλεγα μάλιστα οτι θέλουν άμεσα να το εφαρμόσουν, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το πόσους αρχηγούς θα έχουν. Όσο και να σέβονται την Ελλάδα για την σκέψη της, δεν θέλουν να την αντιγράψουν κι ακριβώς. Οπότε συζητούν διάφορα νούμερα. Η Γαλλία ας πούμε, είναι πιο κοντά στο νούμερο τρία, ενώ η Ιταλία στο πέντε.
Οπότε συνέλληνες, μην φοβάστε τίποτα. Εκτός από ισχυρή κυβέρνηση, πλέον έχουμε και παντοδύναμη αντιπολίτευση. Και με αυτόν τον συναγωνισμό ή τον ανταγωνισμό, ό,τι προτιμάτε σαν λέξη, καταλαβαίνετε πόσο πιο γρήγορα θα έρθει η ανάπτυξη και θα ξαναφάμε με χρυσά κουτάλια, θα ξαναπάρουμε θαλασσοδάνεια,  και Καγιέν,  και Ρόλεξ,  και όλα αυτά που μας πήραν προσωρινά οι δανειστές, που μας θεώρησαν κιόλας Καραγκιόζηδες. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος. Τώρα θα δούμε ποιόν λένε οι Ευρωπαίοι μαλάκα. Ερχόμαστε ρε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα