Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Στην κοιλάδα του αυτονόητου


γράφει ο Legion
Καλώς ορίσατε, στην κοιλάδα του Αυτονόητου.



Οι διανοητικά τεμπέληδες (το χειρότερο και μαζικότερο είδος ανθρωποειδών της εποχής μας) κρίνει ακατάπαυστα και βάναυσα τους -κατα τους ίδιους, με τα δικά τους "μοναδικά" κριτήρια- βιολογικά τεμπέληδες.

Την ανθρωπότητα την εξέλιξαν και την εξελίσσουν, εκείνοι οι λίγοι, οι αιώνια τρελοί, που είχαν "τρελές" ιδέες που κάποιοι, κάπως, κάποτε υλοποίησαν. Δεν την εξέλιξαν την ανθρωπότητα οι εργάτες στα χωράφια η στα ορυχεία. Δεν την εξέλιξαν την ανθρωπότητα οι οικοδόμοι. Την κοινωνία την ευεργέτησαν και την ώθησαν σε εξέλιξη, οι διανοητικά ανώτεροι εκάστου εποχής.

Να σκάβουν μπορούν ολοι οι άνθρωποι λίγο ως πολύ. Η δουλεία είναι φυσική κατάσταση στο ανθρώπινο είδος.

Μόνο ενας διανοητικά ανώτερος άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει, να εκτιμήσει και να τιμήσει, έννοιες οπως αξιοπρέπεια, σεβασμό, κατανόηση, συγχώρεση, πραγματικό όφελος.

Μόνο ενας σπουδαίος διανοητικά άνθρωπος μπορεί να διδαχθεί τα βαθύτερα νοήματα της ζωής. Μόνο ενας διανοητικά ανώτερος άνθρωπος μπορεί να δει το όφελος στην ευεργεσία, την Δωρεά και την Γνώση.
Μόνο ενας διανοητικά ανώτερος άνθρωπος μπορεί να μιλήσει και να υποστηρίξει έννοιες Ιερές οπως της φιλίας, του Έρωτα και της Δικαιοσύνης.

Μόνο ενας διανοητικά ανώτερος άνθρωπος γνωρίζει τι εστι Θυσία, Αγάπη και Αφοβία.



Μόνο ενας διανοητικά ανώτερος άνθρωπος κατανοεί την αρχαία τέχνη της στρατηγικής.

Μόνο ενας άνθρωπος που σκέπτεται , μπορεί να κατανοήσει την διαφορά μεταξύ θρησκείας και πίστης στον Θεό. Ότι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί και τα σωματεία των χούλιγκαν για το ποδόσφαιρο και μια ποδοσφαιρική ομάδα,αυτό είναι και η θρησκεία ως προς την πίστη και την πνευματικότητα.

 Στην χώρα των χούλιγκαν σε κάθε επίπεδο της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής,νιώσανε ολοι "Γάλλοι".

Ταυτίστηκαν με τον πόνο των θυμάτων των τρομοκρατικών(;) επιθέσεων στο παρίσι, οι ίδιοι που καθημερινά αδιαφορούν για τον αριθμό των ΠΑΙΔΙΩΝ που πνίγονται στο Αιγαίο πέλαγος.

Στην χώρα των υποκριτών νεογραικύλων, που το μόνο τους θεμελιώδες μέλημα είναι αν εχει η τσεπούλα τους κάτι παραπάνω απο τα αναγκαία, η το πως θα βολευτούν στο τόσο "στοργικό" δημόσιο.

Στην χώρα της εξυπνάδας, της πολυλογίας, του άκρατου υλισμού, ξαφνικά νιώσανε Γάλλοι και Ευρωπαίοι.

Η Γαλλία , πληρώνει ως προάστιο των Η.Π.Α , τις εγκληματικές της επιλογές σε πολιτικό επίπεδο.

'Οπως θα πληρώσει και η Γερμανία, η Αγγλία και ενδεχομένως και οι ίδιες οι Η.Π.Α στο μέλλον.

Οι ίδιοι "φορείς" "πολιτισμού" και πολυπολιτισμού, που συγκλονίστηκαν προχθές απο τις επιθέσεις στο Παρίσι, είναι οι ίδιοι που όπλισαν τα χέρια του κάθε...τρομοκράτη.

Δεν υφίσταται τρομοκρατία δίχως κράτος που να προκαλεί τρόμο. Εδώ και αιώνες δεν είναι τυχαία η λέξη αυτή.

Περίμεναν την επίθεση εδώ και μήνες , οπως παραδέχθηκαν οι αρχές ασφαλείας του Παρισιού και επι της ουσίας επέτρεψαν στην επίθεση αυτή να συμβεί. Μήπως τελικά, η τρομοκρατία βολεύει το κράτος και μόνο το κράτος ; Μήπως οι φοβισμένες ορδές των ανθρωποειδών γίνονται υπάκουες και πειθήνιες στον δυνάστη τους ;

Λιβύη και Συρία εκθεμελιώθηκαν ως κράτη και ως οργανωμένες κοινωνίες με εκατομμύρια νεκρών και προσφύγων συνδυαστικά και ο κόσμος "συγκλονίστηκε" απο τους 130(;) νεκρούς των επιθέσεων στο Παρίσι. Το "εκλεκτό" Παρίσι που δεν επιτρέπεται να το "αγγίζει" κανείς. Εκείνο, επιτρέπεται να βομβαρδίζει οπου θέλει, να παρεμβαίνει οπου θέλει, να εξαφανίζει όσους ανθρώπους θέλει, αλλά οι άλλοι ; Δεν επιτρέπεται να το "πληγώνουν". 

 Τα δυτικά κέντρα της υλιστικής μπίζνας , διαφθοράς και κονόμας, πρέπει να είναι σαν την Μέκκα. Ιερά και απαραβίαστα.  

"Πληγώθηκε" η πρωτεύουσα των ανθρωπίνων "δικαιωμάτων". Η χώρα των ακριβοπληρωμένων σκλάβων/καταναλωτών των δυτικών κοινωνιών.

Ευρώπη - Η.Π.Α- Καναδάς - Αυστραλία - Ιαπωνία - Σουηδία- Γερμανία- Νότιος Κορέα και οι εταιρείες τους, καταδυναστεύουν, εξευτελίζουν, εκμεταλλεύονται σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο, ολες τις άλλες χώρες του πλανήτη , αλλά οι βάρβαροι και οι απολίτιστοι, είναι φυσικά οι φανατικοί και οι εξοργισμένοι, που οι ίδιοι δημιούργησαν και δημιουργούν κάθε λεπτό.

Η επίθεση στο Παρίσι ηταν αποτρόπαια .Αλλά εχει αίτια και αιτίες και μέχρι να διορθωθούν αυτά που δημιουργούν και οπλίζουν καμικάζι αυτοκτονίας η "τρομοκράτες" με καλάσνικωφ σε θέατρα η γήπεδα, το φαινόμενο θα μας γίνει "συνηθισμένο". Κι αλίμονο αν κυριαρχήσει ο Φόβος. Πάντα ο Φόβος παραδίδει τα σκήπτρα του στον Τρόμο και τον τρόμο τον ασκεί μόνο ο ισχυρότερος προς τον αδύναμο. Πάντα και μόνο, προς δόξα του Πολέμου

Είναι όλοι οι πιστοί στον Αλλάχ (αλλάχ σημαίνει Θεός) "τρομοκράτες" και τζιχαντιστές ; Φυσικά και όχι. Άλλο μουσουλμάνος και άλλο Ισλαμιστής (δηλαδή ακραίος οπαδός). Άλλο χριστιανός , κι άλλο δογματικός, η Σταυροφόρος.

Οι "ανεπτυγμένες" και "ανώτερες" κοινωνίες "μας" δεν μπορούν να καταλάβουν το πως είναι να σου βομβαρδίζουν την χώρα σου και να σε "εκδημοκρατίζουν" βίαια .

Εμείς εδώ στην Ελλάδα, που παίρνουμε μια μικρή μόνο γεύση αυτής της βίας σε ψυχολογικό και κοινωνικό υπόβαθρο, με την επιβολή των μεταρρυθμιστικών απαιτήσεων των "ανώτερων", μόνο κατά προσέγγιση μπορούμε να το "νιώσουμε".

Και πως να καταλάβουν οι "ανώτεροι" πολίτες και κάτοικοι των ανεπτυγμένων χωρών , αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι καταναλωτικοί υλιστικοί σκλάβοι , τι σημαίνει να μην εχεις ούτε νερό να πιείς , η το νερό που πίνεις να είναι μολυσμένο απο ραδιενέργεια εξαιτίας βομβαρδισμών.

Πως κοινωνίες ανώριμων ανθρωποειδών, οι οποίες την φτώχεια την θεωρούν "κατάρα" , η κάποιο ιερό νόσημα προς αποφυγήν με κάθε κόστος, να καταλάβουν πως δεν είναι η φτώχεια η "κατάρα" αλλά η βία και ο καταναγκασμός ; Με ποιόν λογικό τρόπο, οι ακριβοπληρωμένοι φοβικοί σκλάβοι να καταλάβουν πως δεν είναι η φτώχεια που προκαλεί μιζέρια, αλλά η διανοητική σκλαβιά και οι αξίες που πορεύεσαι στην ζωή σου ;

Δεν υπάρχει φόρμουλα ικανή να καταστήσει τον κόσμο μας αγαθότερο και δικαιότερο. Δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσεις σε ανθρωποειδή τι εστι Αγάπη και αξιοπρέπεια και πόσο πολύτιμες έννοιες είναι.

Σπάστε τις tv , κλείστε το facebook, μειώστε τις ώρες που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, καταναλώστε λιγότερες "πληροφορίες" , φιλτράρετε οτι διαβάζετε περισσότερο,  διαβάστε περισσότερο, σκεφτείτε περισσότερο και αλλάξτε τρόπο ζωής, αλλάζοντας και μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας σε ηθικότερο, δικαιότερο, καλύτερο άνθρωπο. 

Η φτώχεια στην καρδιά και το μυαλό είναι η πραγματική μιζέρια. 

Αλλά για όσο καιρό θα ζούμε σε κόσμο μικρο -μεγαλων συμφερόντων και για όσο καιρό θα λογίζουμε την ευδαιμονία με βάση το πορτοφόλι και τον τραπεζικό μας λογαριασμό, για άλλο τόσο καιρό θα διαιωνίζονται τα δεινά μας.

 Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον παράγοντα Παιδεία και Αγωγή.

Όταν αρχίζει και μιλά η βία και η αντίδραση στην βία είναι ακόμα αγριότερη βία, είναι δρόμος χωρίς επιστροφή και κανένας δεν βγαίνει ποτέ νικητής.

Ο πόλεμος είναι πνευματικός και εσωτερικός. Ποτέ εξωτερικός.

Όλα τα άλλα λύνονται αν υπάρχει καλή θέληση, καλή διάθεση, έλλειψη φόβου και  υψηλός κώδικας αξιών.

Ουτοπία ; 

Και η εξερεύνηση του διαστήματος ουτοπία ηταν κάποτε.

Μέχρι που έγινε πραγματικότητα.

 Όλα υπάρχουν και ολα είναι εφικτά, αρκεί να πιστέψεις σε αυτά. Η πίστη η κλειδαριά , η πίστη και το κλειδί.

Είμαστε περαστικοί σε αυτή την ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ο Θάνατος.

Μόνο η Αγάπη και η Αλήθεια θα μας σώσουν απο την βέβαιη καταστροφή που πλησιάζει ολοένα και ταχύτερα.

Άνθρωποι που δεν συγχωρούν, δεν θα συγχωρεθούν. Κοινωνίες που δεν συγχωρούν δεν θα συγχωρεθούν.

Για τους αμετανόητους, είναι η κόλαση.

Και για να μην το ξεχάσω. Δικαιώματα εχουν μόνο οι σκλάβοι. Ελεύθερος η είσαι, η δεν είσαι.


world-legion

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα