Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τεράστιες Ενεργειακές Μετατοπίσεις – Απλές Συμβουλές για Προσαρμογή



Υπάρχουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας που κινούνται στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, και οι οποίες προκαλούν μεγάλες αλλαγές στην πραγματικότητά μας. Μπορείτε να τις αισθανθείτε ενεργειακά. Και τελευταία το φαινόμενο αυτό έχει πραγματικά επεκταθεί.
Αυτές οι μετατοπίσεις στην δόνηση μπορεί να εκδηλωθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να γίνουμε υπερ-ευαίσθητοι στην οσμή, τη γεύση, τα πάντα γύρω μας. Γινόμαστε σαν ένα λεπτά συντονισμένο όργανο που μπορεί να αισθανθεί και να διαβάσει τα πάντα. Μας επηρεάζει πολύ η ενέργεια των άλλων αυτή τη στιγμή, και γινόμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι σε οτιδήποτε μας αποδίδουν. Αισθανόμαστε την κάθε πτυχή σε αυτό, είτε είναι αλήθεια ή ψέμα.
Μπορεί να εκδηλωθούν σαν μια ανάγκη για αποτοξίνωση, για αλλαγή συνηθειών διατροφής και ποτού, και να αλλάξει εντελώς η κανονική ρουτίνα μας. Μπορεί να είμαστε υπερβολικά ευέξαπτοι και να μην μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας, να αισθανόμαστε απομονωμένοι, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τον ύπνο, να επανέρχονται παλιοί πόνοι στο σώμα και παλιά προβλήματα με την καρδιά. Περιβαλλοντικές αλλαγές, παράξενες καιρικές συνθήκες και να αισθανόμαστε την ενέργεια απλά διαφορετικά. Αισθανόμαστε ότι τα πράγματα κατά κάποιο τρόπο τελειώνουν και νέα κεφάλαια ανοίγονται.

Αυτά μπορεί να είναι σημεία τεράστιων αλλαγών που πρόκειται να εμφανιστούν, τεράστιων κοσμικών γεγονότων, και ηλιακών εκλάμψεων. Μπορεί να είναι σημάδι μιας περιόδου επέκτασης και αφύπνισης για ένα νέο και περισσότερο αρμονικό τρόπο θεώρησης στον κόσμο μας και όπως και κάθε πτήση του Φοίνικα, ξεκινά με την κόλαση, που μας αναγκάζει να βιώσουμε αλλαγές στον κόσμο μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε?


1) Αφιερώστε λίγο χρόνο μόνοι
Κάντε το στην φύση, μέσα στην μπανιέρα, κάντε το στο γυμναστήριο. Κάντε το σε ένα μέρος που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε με τον εαυτό σας και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε χωρίς να επηρεάζεστε από την ενέργεια των άλλων γύρω σας. Μπαίνουμε σε μια μεγάλη χρονική περίοδο όπου φέρνουμε στον κόσμο αυτό με το οποίο θέλουμε το μέλλον μας να μοιάζει. Θα πρέπει να είστε σε επαφή με το τι σημαίνει αυτό για εσάς.

2) Κάντε κάτι δημιουργικό
Γράψτε, ζωγραφίστε, φτιάξτε γλυπτά, τραγουδήστε, χορέψτε, μαγειρέψτε, ψήστε, διακοσμήστε, σχεδιάστε, φτιάξτε τον κήπο. Η δημιουργική ενέργεια έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να μας χαλαρώνει, αλλά και να μας φέρνει σε κατάσταση όπου πέφτουν οι άμυνες μας. Αυτό μας κάνει περισσότερο ικανούς να λαμβάνουμε και να κινούμαστε με την ενέργεια που μας περιβάλλει. Μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ρέουμε αντί να βάζουμε εμπόδια.

3) Αποτοξίνωση και καθαρισμός
Κάντε ένα μπάνιο με θαλασσινό αλάτι, μείνετε μακριά από τα ηλεκτρονικά, περπατήστε στη φύση, ανάψτε μερικές λάμπες από αλάτι των Ιμαλαΐων, σταματήστε να τρώτε βαριές τροφές, καθαρίστε τον χώρο σας, πετάξτε οτιδήποτε περιττό. Με το να γίνεται «ελαφρύτεροι» μπορεί να ανακουφιστείτε από κάποια από την βαρύτητα που είναι τόσο έντονη τώρα. Σας κάνει επίσης περισσότερο δεκτικούς σε μηνύματα και την διαίσθηση. Αυτό μπορεί να σας ανακουφίσει και να σας επαναφέρει σε κάποιους από τους φυσικούς σας ρυθμούς εάν αισθάνεστε πραγματικά ότι έχετε ξεφύγει εντελώς ή αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο σας.

4) Ακούστε την εσωτερική πυξίδα σας
Νοιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε; Κάντε το. Έχετε την έμπνευση να εργαστείτε; Κάντε αυτό. Γουστάρετε να απομονωθείτε και και να ακούσετε μουσική; Ναι! Ακολουθήστε αυτό στο οποίο οδηγείστε να φέρετε σε σας αυτή τη στιγμή. Μόνο εσείς γνωρίζετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να θρέψετε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα και γύρω σας. Τιμήστε τη δική σας διαδρομή.

5) Γείωση
Η Γείωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειωθεί το άγχος και βοηθάει ακόμη και στον ύπνο. Ξοδέψτε χρόνο στη φύση με τα πόδια σας στη γη και το πρόσωπό σας στο αεράκι, φάτε μερικές ρίζες λαχανικών, χρησιμοποιήστε κάποιους κρυστάλλους γείωσης (μπλε κυανίτη, μαύρο τουρμαλίνη, μαύρο οψιδιανό, αιματίτη, καπνιά), δοκιμάστε ένα χαλάκι γείωσης, οραματιστείτε τα πόδια σας να ριζώνουν βαθιά στη γη που σας δίνει ένα γερό θεμέλιο.

6) Κεντράρετε την ενέργεια σας
Κάνε κάτι για να κεντράρετε την ενέργειά σας ή κάντε μια δυναμική επαναφορά. Κάντε γιόγκα, διαλογισμός, ανάψτε μερικά κεριά, περάστε χρόνο στη φύση, κοντά στο νερό, περάστε χρόνο με τα ζώα, πάρτε έναν υπνάκο. Ό, τι σας φέρνει πίσω σε μια θέση όπου είστε κεντραρισμένοι και όχι διασκορπισμένοι.

7) Καθίστε με την καρδιά σας
Όταν η ενέργεια γίνεται χαοτική, όπως τώρα, μπορούμε να αποσυνδεθούμε από τα αισθήματα και τα συναισθήματα μας. Μείνετε παρόντες με ό, τι εκτυλίσσεται σε αυτό το μέρος για εσάς. Συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας και εκφράστε τα. Αν χρειαστεί να ξεσπάσετε και να κλάψετε, κάντε το. Αν χρειαστεί να βγείτε στην ύπαιθρο και να ουρλιάξετε, κάντε το. Σε ό, τι εκτυλίσσεται μπροστά μας πρέπει πρώτα να φροντίσουμε τον εαυτό μας.
Ας χορέψουμε!
Ναι, συμβαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που είναι γραμμένο στα αστέρια και το σύμπαν για το οποίο δεν μπορούμε να χορέψουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που οδηγεί σε μια μεγάλη στροφή στον κόσμο μας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στη δύναμη των ονείρων σας.
Γεννηθήκατε για να κάνετε ακριβώς αυτό.
C. Ara Campbell


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα