Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Φόβος Του Μέλλοντος



Ο φόβος τους μέλλοντος αποτελεί τον κυρίαρχο φόβο της εποχής που διανύουμε.
Σήμερα που φαίνεται ότι όλα αλλάζουν, κάθε αίσθηση βεβαιότητας και ασφάλειας καταρρέει. Ο νους δημιουργεί φανταστικές καταστάσεις έλλειψης, που τις τοποθετεί στο μέλλον και σε πείθει ότι κινδυνεύεις.
Μην μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι του νου σου. Εμπιστεύσου τη ζωή, εμπιστεύσου τη Δημιουργία, εμπιστεύσου τον Ανώτερο Νόμο που διέπει όλες τις ζωές.
Έχεις σκεφτεί γιατί κανένα πλάσμα στη φύση δεν ανησυχεί για την επιβίωσή του, παρά μόνο ο άνθρωπος; Όλα τα ζώα έχουν έμφυτη την εμπιστοσύνη στη φύση, ξέρουν ότι αυτή θα φροντίζει για την τροφή τους. Εκείνα το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στη δράση για την ανακάλυψή της.
Μήπως το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ;

Μην αφήνεις το νου σου αχαλίνωτο να χρησιμοποιεί όλους τους φόβους που υπάρχουν μέσα σου, για να πλέκει φανταστικά σενάρια έλλειψης, πόνου και αποτυχίας για το μέλλον.
Θυμήσου ότι οι σκέψεις, οι πράξεις και οι ονειροπολήσεις, παράγουν την πραγματικότητά σου. Οραματίσου αυτό που επιθυμείς, νιώσε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις στον παρόντα χρόνο και πορεύσου με εμπιστοσύνη για όλα όσα θα έρθουν στο μέλλον.
πηγή: Χρύσα Ευαγγέλου, από το βιβλίο “ΕΝΟΡΑΣΙΣ”, εκδόσεις Οσελότος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα