Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τι δεν πρέπει να φάτε ποτέ πριν κοιμηθείτε

Ορισμένες τροφές απαγορεύεται δια ροπάλου να τις καταναλώσετε πριν πέσετε για ύπνο. Και αυτό γιατί μπορούν να προκαλέσουν όχι μόνο αϋπνία αλλά και εφιάλτες.

Μάθετε ποια τρόφιμα ανήκουν στην απαγορευμένη λίστα!

Γλυκά
Μπορεί η ζάχαρη που περιέχουν να χαρίζουν ενέργεια στον οργανισμό αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση τροφών με πολλή ζάχαρη πριν τον ύπνο μπορούν να προκαλέσουν εφιάλτες .
Σέλινο
Το σέλινο είναι διουρητικό και για το λόγο αυτό είναι δυνατόν να σας κόψει τον ύπνο και μετά να μην μπορείτε να αποκοιμηθείτε ξανά.
Μακαρόνια
Τα μακαρόνια δεν αποτελούν ένα ιδανικό βραδινό γεύμα, καθώς είναι πλούσια σε υδατάνθρακες που απλώς θα μετατραπούν σε λίπος αν καταναλωθούν προτού κοιμηθούμε.
Πίτσα
Η πίτσα δεν ενδείκνυται για βραδυνό φαγητό γιατί μπορεί να προκαλέσει καούρες και δυσπεψία λόγω των λιπαρών και παχυντικών συστατικών της – ειδικά των τυριών και των αλλαντικών.
Σκόρδο
Εκτός από τη δυσάρεστη αναπνοή το σκόρδο είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί καυτερή αίσθηση και στο στομάχι, με αποτέλεσμα να προκαλεί σε πολλούς καούρες – ειδικά σε όσους έχουν ευαίσθητο στομάχι.
Πικάντικα
Η κατανάλωση πικάντικων τροφίμων πριν τον ύπνο θα σας αναγκάσει να ξυπνήσετε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας αφού η πέψη επιβραδύνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα