Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Απλή σπιτική συνταγή με Ginger Ale που ανακουφίζει από τις Ημικρανίες!

gngerail
Ένας εντυπωσιακός αριθμός ανθρώπων υποφέρουν από ημικρανίες. Αυτή η ασθένεια φέρνει πόνο στη μία ή και στις δύο πλευρές του κεφαλιού και ο πόνος είναι χειρότερος από την σωματική δραστηριότητα. Εάν η ημικρανία είναι σοβαρή, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να κάνουν εμετό. Οι ημικρανίες προκαλούνται από την κούραση, το άγχος, τις ορμονικές αλλαγές, ακόμα και τρόφιμα όπως η σοκολάτα και τα φιστίκια.
Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας είναι η χρήση φυσικής θεραπείας αντί των φαρμάκων τα οποία δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σας παρουσιάζουμε μια σπιτική συνταγή με τζίντζερ που θα ανακουφίσει την ημικρανία σας:

Συστατικά:
4 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι τζίντζερ (αποφλοιωμένο και τριμμένο)
1 κουταλάκι του γλυκού οργανικό μέλι 
Μεταλλικό νερό
Χυμός λάιμ
Παρασκευή:
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε το τζίντζερ στο σημείο βρασμού. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Στο τέλος, το σουρώνουμε και προσθέτουμε το μεταλλικό νερό στο μείγμα, προσθέτοντας το μέλι και τον χυμό λάιμ για γεύση.
Οφέλη για την υγεία του ποτού αυτού
Ο Δρ Μεχμέτ Οζ, MD, και δημοφιλής τηλεοπτική προσωπικότητα λέει: « Το τσάι Τζίντζερ είναι αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της ημικρανίας. Λειτουργεί ως αντι-φλεγμονώδης παράγοντας. Το τζίντζερ μπλοκάρει τις προσταγλανδίνες - τους χημικούς αγγελιοφόρους που προκαλούν μια μικρή διόγκωση του εγκεφάλου «
Το  ρόφημα τζίντζερ αντιμετωπίζει τη χρόνια φλεγμονή, τον πόνο και τις ημικρανίες.. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τζίντζερ θεραπεύει τον μυϊκό πόνο, τον πόνο στην πλάτη και τις ημικρανίες, χάρη στις αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του. 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζίντζερ με διαφορετικούς τρόπους για να ανακουφίσετε φυσικά τις ημικρανίες. 
Σας παρουσιάζουμε τους τρόπους:
Συνθλίβουμε κάποιο φρέσκο ​​τζίντζερ και το βάζουμε σε νερό. Βράζουμε τα υλικά μαζί και πίνουμε το τσάι, ενώ είναι ζεστό. Ο πόνος πρέπει να φύγει σύντομα. Αν δεν σας αρέσει να πίνετε το τσάι, εισπνέετε τους ατμούς του τσαγιού τζίντζερ, ή κάντε μια πάστα από ξηρό τζίντζερ σε σκόνη και λίγο ζεστό νερό, την οποία στη συνέχεια, εφαρμόζετε στο κεφάλι σας.
Σημείωση: όπως πάντα, πριν δοκιμάσετε μια φυσική θεραπεία για οποιοδήποτε θέμα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πρώτα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα