Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Το μαγικό σου ραβδάκι για το 2016!

Θα ήταν καταπληκτικό να υπάρχει μια νεράϊδα, μια καλή μάγισσα να αλλάξει τη ζωή σου με ένα μαγικό ραβδάκι και να βλέπεις την πραγματικότητα σου να μεταμορφώνεται. Χωρίς καμμιά προσπάθεια, χωρίς υπερβάσεις και ξεβολέματα, , παλλόμενοι στις ίδιες δονήσεις, έχοντας τις ίδιες σκέψεις και προγραμματισμούς.
Αυτό που δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι ότι  Εσύ κρατάς το μαγικό ραβδί καθώς εσύ έχεις υλοποιήσει την πραγματικότητα σου. Απόλαυσε την. Ακόμα και εσύ ο ίδιος αγνοείς ότι χρησιμοποιείς την δύναμη σου για  να ζεις το ανεπιθύμητο. Εχεις εκπαιδευτεί τέλεια για να είσαι ο κακός μάγος της ζωής σου. Να  θεωρείς τον εαυτό σου κότα ή πρόβατο αντί να νιώθεις την ενέργεια του αετού ή του λιονταριού.
Και οι πνευματικές αλήθειες......ότι είμαστε φτιαγμένοι κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση ...η πίστη κινεί βουνά...πίστεψε το και θα σου δοθεί.... Θεοί εστέ.... Γιατί εκπαιδευτήκαμε στην αμφιβολία, ανησυχία, να αισθανόμαστε ανεπαρκείς, έλλειψη εμπιστοσύνης ακόμα και στο Θεό .....και ένα νου που μας βασανίζει ενώ το κάθε κύτταρο μας θα μπορούσε να πάλλεται με τις δονήσεις των παραπάνω  φράσεων;
 
 
Το μαγικό σου ραβδάκι είναι οι φωτεινές σου σκέψεις που θα ανεβάσουν την ενέργεια σου, θα μετομορφώσουν τα συνασθήματα σου και θα γειώσουν αυτό που επιθυμείς..
Οι ψηλές δονήσεις σου  μαγνητίζουν ευκαιρίες, ανθρώπους και  σου ανοίγουν νέα μονοπάτια.
Οι καταστάσεις είναι αυτές που είναι και μπορούν να αλλάξουν όταν εστιαστείς στην αλλαγή και στο νέο αντί να δώσεις δύναμη στο παρελθόν που σε περιορίζει με αποτέλεσμα να το αναπαράγεις.
Το μαγικό σου ραβδάκι είναι οι σκέψεις αυτές που είναι ιερές και είναι οι σκέψεις του Θεού χωρίς Εγώ και για το ανώτερο καλό όλων. Aς θεραπεύσουμε το νου που μας βασανίζει, μας ταλαιπωρεί.
Στη σιωπή ας προσευχηθούμε και ας  γίνουμε ένα με το Θεό και ας μείνουμε στο πεδίο που όλα είναι δυνατά για να ζητήσουμε καθοδήγηση και να βιώσουμε ένα θαύμα. Αν η θέληση μας είναι και θέληση του Θεού τότε υλοποιούμε με ευκολία και χάρη αρκεί να έχουμε τις σκέψεις και τα πιστεύω που εξυπηρετούν την επιθυμία της καρδιάς μας.
Σεβαστή Βόλα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα