Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΨΥΧΗ


- "Για την Υπερψυχή δεν υπάρχει ορισμός όπως δεν υπάρχει και για την Ψυχή, γιατί δεν μπορεί να κατανοηθεί από τον ανθρώπινο νου..
Η Παγκόσμια Ψυχή ή Υπερψυχή του σύμπαντος, αποτελεί την αρχή γένεσης όλων των ψυχών του σύμπαντος που προέρχονται από τους άπειρους σπινθηρισμούς της. Λόγω αυτής της προέλευσης των ψυχών, είναι όλες αθάνατες και ανανεώνονται μέσω του κύκλου των συνεχών ενσαρκώσεων.
Η Υπερψυχή του Δημιουργού μοιάζει με πύρινο άνεμο, με πύρινη ανάσα που γεμίζει ολόκληρο το σύμπαν και συντηρεί ακμαία όλη τη ζωή που υπάρχει. Το αγνό και αμόλυντο πυρ της Υπερψυχής του Δημιουργού εξαπλώνεται ακαριαία σε ολόκληρο το σύμπαν με τον στροβιλώδη Αιθέρα, την γενεσιουργό αιτία των πάντων, τον αενάως κινούμενο, τον αενάως υπάρχοντα και τον αενάως συντηρούντα ολόκληρο το πλέγμα της ζωής των συμπάντων.
Ο Αιθέρας αποτελεί την πηγή όλων των στοιχείων. Προϋπήρχε αυτού που ονομάζεται αρχέγονο κοσμικό πυρ και είναι η Πεμπτουσία της ζωής που καταλαμβάνει ακαριαία όλα τα σύμπαντα και συντηρεί την ζωή σε κάθε ύπαρξη"..
[Από τα χειρόγραφα της "Λευκής Αδελφότητας"]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα