Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η γυναίκα στον αρχαίο κόσμο λατρευόταν



Η γυναίκα στον αρχαίο κόσμο λατρευόταν. Δεν ήταν μια διαφήμιση σε πορνογραφικά περιοδικά. Δεν ήταν ένα σύμβολο του σεξ, της λαγνείας. Ήταν ένα σύμβολο της ομορφιάς, της αγνότητας και της ευωδίας. Οπότε όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τη γυναίκα, θα πρέπει να μην σκέφτονται το σεξ, το σώμα ή τα πόδια. Θα πρέπει να σκέφτονται, πρώτον, ότι αυτή η γυναίκα έχει μια ιδιαίτερη, θεία, ή παγκόσμια ποιότητα ως προς το πνεύμα της, που προκαλεί άνθισμα.

Στην αρχαιότητα κατανοούσαν ότι η γυναίκα είναι τόσο σημαντική, και ότι, όταν η γυναίκα εκφυλίζεται σε κάθε πολιτισμό, αυτός ο πολιτισμός τελειώνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέμε, "Τα σπίτια χτίζονται ή καταστρέφονται από τις μητέρες." Είναι πολύ δυνατό αυτό!

Μην ξεχνάτε. Μια σπουδαία γυναίκα μπορεί να γεννήσει ένα σπουδαίο παιδί. Ο πατέρας είναι εντάξει. Ο πατέρας είναι όμορφος, αλλά το παιδί δεν είναι εννέα μήνες στον πατέρα. Σε αυτούς τους εννέα μήνες συμβαίνει κάτι τόσο μυστικό. Σε αυτούς τους εννέα μήνες δεν οικοδομείτε μόνο τους μυς και τα οστά. Αυτό είναι αυτό που οι άνθρωποι συνήθως σκέφτονται, αλλά χτίζετε το συναισθηματικό μηχανισμό εκεί, μυστικούς μηχανισμούς, το νοητικό μηχανισμό, τα κίνητρα, το μέλλον, τα οράματα, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, την πνευματική διορατικότητα και προνοητικότητα. Χτίζετε όλα αυτά στο σώμα σας, και αν δεν τα έχετε όλα αυτά τα πράγματα, τι πρόκειται να δώσετε στο μωρό σας; Δίνετε αυτοκινητόδρομους, ατυχήματα, πόνους, ερεθισμούς, δουλειές, κλπ κλπ; Τι πρόκειται να δώσετε σε αυτό το μωρό που σας δίνεται ως δώρο;



Τα μωρά σας είναι τα δώρα σας, τα ιερά δώρα σας. Είναι ένα μέρος του Θεού. Είναι ένα δώρο που έρχεται σε σας. Πώς πρέπει να δεχθείτε αυτό το δώρο, και πόσο άξιοι πρέπει να είστε για αυτό το δώρο, έτσι ώστε το δώρο να είναι πραγματικά σπουδαίο!

Η χάρη είναι τόσο σημαντική. Όταν βλέπω κορίτσια που φέρονται σαν καουμπόηδες, σαν άνδρες, είναι το αντίθετο της φύσης τους. Τα κορίτσια πρέπει να διασπείρουν χάρη, αρμονία, μουσική, χορό. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τη γυναίκα στη χάρη της, με το ντύσιμό της, τα μαλλιά και τους τρόπους της.

Χθες ήμουν σε ένα εστιατόριο. Ένα κορίτσι έβριζε τον άντρα της με τέτοιο τρόπο, που ακόμη και ένα αγόρι δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι η φύση της γυναίκας. Πρόκειται να τις λατρέψουμε επειδή οι άνδρες χρειάζεται να λατρεύουμε!

Αν δεν έχετε κάποιον που μπορείτε να αγαπάτε και να λατρεύετε, είστε χαμένος! Και οι άνδρες δεν το παραδέχονται αυτό. Πηγαίνετε στην καρδιά σας και πραγματικά εξετάστε το. Όταν λατρεύετε αυτή τη γυναίκα, σας ανεβάζει. Αν δεν αγαπάτε τη γυναίκα ή αν εξευτελίζετε τη γυναίκα και την κάνετε βρώμικη, θα χάσετε τον εαυτό σας! Εδώ δεν σας δίνω θρησκεία, ψυχολογία, φυσική ή χημεία. Έτσι είναι η ζωή! Πραγματική ζωή! Θα πρέπει να έχετε κάποιον να λατρεύετε, και θα πρέπει να περιμένετε τις γυναίκες σας να είναι άξιες λατρείας. Κάντε τον εαυτό σας έναν λάτρη της ομορφιάς. Είναι τόσο όμορφο!


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Wisdom of the Zodiac vol.2


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα