Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ;


Φως είναι ο Νους άρα όταν μιλάμε για Φως, εννοούμε τον Νου που σκέφτεται μόνον και αποκλειστικά όμορφα!  είναι Αγαθός, αγαπά τα πάντα, και δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αρνητικό, πόσο δε με κάτι σκοτεινό.

Έτσι γίνεται κατανοητό ότι στο Φως, δεν δύναται να υπάρξει ουδέποτε ποτέ καμία αρνητική σκέψη! πόσο δε πράξη μέσα στον Φωτεινό Νου και τα Φωτεινά δημιουργήματα του. 
Άρα είναι η ίδια η αθάνατη ζωή διότι ο Νους είναι συνειδητό, και το συνειδητό δεν πεθαίνει ποτέ μόνον αλλάζει πραγματικότητες.

Πεθαίνει ο Νους; πως να πεθάνει κάτι που ένας άλλος Νους έστω και σκοτεινός σκέφτεται τον θάνατο ως ύπαρξη υπαρκτό και αληθινό; Οτιδήποτε δημιουργεί ως σκέψη ένας Νους είναι ύπαρξη και υπαρκτό και αλήθεια! και ότι υπάρχει ως υπαρκτό και ως αλήθεια είναι η ζωή!~! 

Αντίθετα όμως, η ανυπαρξία είναι ο Σκοτεινός Νους το Σκότος.
Το αντίθετο του Φωτεινού Νου, ο ΑντιΝούς.
Ο σκοτεινός Νους θα κάνει μόνον αρνητικές σκέψεις, μόνον κακές σκέψεις, θα χαίρεται με τον θάνατο του άλλου, την σκλαβιά του άλλου,την επιβολή επί του ΑΛΛΟΥ ΝΟΥ. την ίδια την κόλαση  μέσα από την κακία του για τον Φωτεινό Νου.

Ετσι λοιπόν, όταν ο Άνθρωπος ενδύθηκε τον Νου και Αντινού σε αυτό τον διπολικό δημιούργημα, έχει μέσα του δύο εαυτούς!! το φως και το σκότος!! Φως είναι η ψυχή και σκότος είναι η σάρκα και η λογική της μαζί με τον χώρο τον πλανήτη Γη.
Ο πλανήτης Γη είναι το σκότος, διότι είναι ο θάνατος των σωμάτων, άρα αφού πεθαίνει η σάρκα, εσείς που έχετε σάρκα γιατί λατρεύετε τον θάνατο σας;;;;


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα