Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, (βίντεο)

apokalipsi-tou-ioanni-7-sfragides-20150403Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
(Ζητουμε συγνώμη για τις φρικιαστικές φωτογραφίες)
«Φύγαμε τόσο μακριά από Αυτόν και η φρίκη σημαδεύει κάθε στιγμή την ζωή μας, ο θάνατος και το αίμα χρωματίζει κάθε στιγμή της ύπαρξης μας».
Το γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες αιρέσεις υποτίθεται χριστιανικές, που διαπράττουν πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό από τους Τζιχαντιστές ?
Είναι σημεία των καιρών που η λατρεία της φρίκης του θανάτου
γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη παγκοσμίως καθώς ο κόσμος βυθίζεται όλο και περισσότερο σε πρωτοφανείς κρίσεις.
Υπάρχουν σήμερα πολλές αιρέσεις θανάτου οι οποίες εκδηλώνονται σε ψευδοχριστιανικές εκκλησίες και μαζεύουν εκατομμύρια οπαδούς στις ΗΠΑ και στο Μεξικό. Το φαινόμενο αυτό οδηγεί το Μεξικό πίσω στις εποχές των Ολμέκων και των Αζτέκων, στην δαιμονική κατάσταση των εποχών αυτών όπου γίνονταν αιμοδιψείς ανθρώπινες θυσίες με αποκεφαλισμους και γδέρνοντας ζωντανούς ανθρώπους πριν αφαιρέσουν τις καρδιές τους και διαμελίσουν τα σώματα τους.
φοτο1Οι τελετές ανθρωπίνων θυσιών είναι ακόμα χειρότερες και από αυτά που βλέπουν σήμερα οι πολιτισμένοι υποτίθεται στην Δύση από το ISIS, παρόλα αυτά δεν έχουν καμία δημοσιότητα Στο Μεξικό για παράδειγμα, οι ανθρωποθυσίες δεν εκτελούνται μόνο κάτω από την ταμπέλα του σατανισμού. Υπάρχει μια παπική αίρεση, η Santa Muerte και μια άλλη προτεσταντική, οι Los Templarios, οι οποίοι επιδίδονται και μάλιστα στο όνομα της Αγίας Γραφής σε παρόμοιες τελετές.
Και οι δύο αυτές αιρέσεις θανάτου προσηλυτίζουν πλήθη στις τελετές τους. Ο κόσμος νομίζει ότι οι δολοφονίες των τελετών αυτών σχετίζονται μόνο με ναρκωτικά. Το να λέγεται ότι τα καρτέλ ναρκωτικών αφορούν μόνο τα ναρκωτικά είναι ο μύθος ο οποίος καλύπτει την πραγματικότητα της σκοτεινής πνευματικής πλευράς, την ναρκοκουλτούρα, (narco-cult) η οποία παρασέρνει τους Χριστιανούς να σκοτώνουν Χριστιανούς. Όπως η ISIS έχουν και αυτές θεολογία, ιδεολογία της σωτηρίας, συστατικά αυτοθυσίας του ιερού πολεμιστή, πιτσίλισμα αίματος για τη δημιουργία μαρτύρων, κανόνες, κώδικα ηθικής, θρησκευτικά βιβλία, τελετουργίες…Και όπως ο Μοχάμεντ ξεκίνησε την αποστολή του στη Μέκκα, όλα άρχισαν, όταν τέτοιου είδους λατρείες παρείχαν στους φτωχούς σωτηρία δια της θυσίας, αντικαθιστώντας όλες τις ευεργεσίες που παλιότερα δίνονταν από την Θεια Κοινωνία.
φοτο2Η πραγματικότητα είναι τόσο απίθανη που δεν μπορεί να την φανταστεί κανείς. Για τους Αμερικάνους τέτοιες αιρέσεις θα πρέπει να είναι περισσότερο ανησυχητικές από ότι η ISIS. Και αυτό γιατί δεν βρίσκονται σε απομακρυσμένες χώρες όπως στο Ιράκ και στη Συρία, αλλά βρίσκονται στη διπλανή πόρτα και ήδη αρχίζουν να πληθαίνουν στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το FBI, αυτές οι αιρέσεις έχουν ήδη εισχωρήσει και διαδοθεί από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Ο κοινός παρανομαστής τέτοιων αιρέσεων είναι ότι όλες έχουν βασικό σκοπό να ξαναζωντανέψουν τελετουργικές θυσίες σε στυλ Αζντέκων. Άλλα βασικά στοιχεία είναι η λατρεία του Λούσιφερ, η αναβίωση της λατρείας της φύσης και του παγανισμού που προωθείται από φιλελεύθερους περιβαντολόγους στις δυτικές Κοινωνίες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, στοιχεία βουδισμού που αναβιώνουν την Γιαπωνέζικη αίρεση «Showa martyrs»… και η λίστα συνεχίζεται.
Εκείνο όμως που προσελκύει περισσότερο τους Αμερικάνους επιπρόσθετα με τη λατρεία του περιβαλλοντισμού είναι η ναρκοκουλτούρα, (narco cult). Στους κόλπους των παπικών έχουμε τους Las Zetas και τη λατρεία της ατιμώρητης οιονεί καθολικής αγίας, Santa Muerte. Επικρατεί ένας συγκρητισμός ανάμεσα στις εγχώριες μεσοαμερικανικές και ισπανικές καθολικές πεποιθήσεις και πρακτικές στους γύρω στους 10 με 12 εκατομμύρια οπαδούς του Santa Muerte στις ΗΠΑ, Μεξικό και Κεντρική Αμερική.
Ήδη Το FBI προειδοποιεί: «Για τις υπηρεσίες επιβολής νόμου των ΗΠΑ, ο προσηλυτισμός σε μια ποινικοποιημένη και σκοτεινή λατρεία όπως αυτή του Santa Muerte έχει πολλούς κινδύνους. Μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι εμπνευσμένες και τελετουργικές δολοφονίες που σχετίζονται με αυτήν την αίρεση, θα μπορούσαν να διασχίσουν τα σύνορα με το Μεξικό και να πραγματοποιηθούν στις ΗΠΑ. Η λατρεία του Santa Muerte έχει αναπτυχθεί στο Μεξικό για περίπου μισό αιώνα και έχει τώρα εξαπλωθεί στις ΗΠΑ και στην Κεντρική Αμερική».
φοτο3Εκκλησίες του Santa Muerte λειτουργούν σήμερα στο Σαν Φραντσίσκο, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Νέα Ορλεάνη, όπως επίσης και σε άλλες περιοχές με αρκετό πληθυσμό οι οποίες προσελκύουν μετανάστες. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο στο Λος Άτζελες ήδη 15 θρησκευτικά γκρουπ αφιερωμένα σε αυτή τη λατρεία, και δεν προέρχονται μόνο από Λατίνους. Οι αριθμοί των πιστών αυξάνονται όλο και περισσότερο καθώς η λατρεία της εορταζόμενης λαϊκής Αγίας συνεχίζει να εξαπλώνεται μέσα στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα προσεύχονται σε αυτήν ζητώντας τη βοήθειά της σε κοσμικά και πνευματικά θέματα εξίσου. «Εξ αντιθέτου, όσοι αμαρτάνουν απέναντί μου, ασεβούν εις την πραγματικότητα και βλάπτουν την αθάνατον ψυχήν των• και όσοι με μισούν και με αποστρέφονται αγαπούν τον θάνατον». (Παρ. 8,36)
Από προτεσταντικής πλευράς, υπάρχει η παρεμφερής αίρεση της La Familia Michoacana με παραφυάδα-παρακλάδι τους Caballeros Templarios, ( Ναΐτες Ιππότες).
Το FBI αναφέρει για αυτές τις αιρέσεις : ο προσηλυτισμός και η στροφή
προς τις αιρέσεις οι οποίες λατρεύουν έναν διεστραμμένο χριστιανικό θεό, ( π.χ La Familia Michoacana και οι Los Caballeros Templarios) και τους διάφορους ατιμώρητους αγίους, (π.χ Jesús Malverde, Juan Soldado, and Santa Muerte) αυξάνονται συνεχώς εδώ και χρόνια. Η La Familia Michoacana (LFM), ένα από τα πιο κυρίαρχα καρτέλ στο Μεξικό. Είναι μια ευαγγελική-εγκληματική οργάνωση βασισμένη σε ένα παράξενο μείγμα από χριστιανικές διδασκαλίες, τα συγγράμματα του (Αμερικανού Ευαγγελικού) John Eldredge και τις διδασκαλίες της αρχικής La Familia ηγεσίας.
φοτο4Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε την ψευδοευαγγελική αίρεση La Familia Michoacana με την ευαγγελική ύψωση των χεριών και το έμβλημα ενός περιστεριού.
Αυτές οι αιρέσεις ακολουθούσαν τα συγγράμματα του (Αμερικανού Ευαγγελικού) John Eldredge, ο οποίος χειραγωγεί τις Γραφές ισχυριζόμενος ότι ο Θεός είχε πρόθεση να δημιουργήσει έναν Αδάμ με ζωώδη ένστικτα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα της αίρεσης La Familia Michoacana, η οποία διέπραξε τελετουργικούς αποκεφαλισμούς.
φοτο5Η κοινωνία του Μεξικού, μια παραδοσιακή παπική κοινωνία έχει διαβρωθεί καίρια από τέτοιες δαιμονικές με αγιογραφική επάλειψη λατρείες. Οι δεσμοί και οι σχέσεις που κρατούσαν αυτήν την κοινωνία ενωμένη αρχίζουν και φθείρονται και οι παραδοσιακές μεξικανικές αρχές κατρακυλούν σε ένα δαιμονικό παραλήρημα στις καρδιές, στα μυαλά και στις ψυχές των κατοίκων της σε κάθε δρόμο, σε κάθε γωνιά και σε κάθε πόλη και τώρα ολόκληρη η πολιτική και κοινωνική οργάνωση του Μεξικό θρυμματίζεται.
A flower bouquet lies over a banner that reads "90,000 deaths. More than 27,000 missing. Where are they?" during the second anniversary of the "Peace with Justice and Dignity" movement in Mexico City March 28, 2013. Activists, friends and relatives of missing persons gathered at the Estela de Luz monument to commemorate the second anniversary of the "Peace with Justice and Dignity" movement,local media reported. The movement was started by Mexican poet Javier Sicilia following the death of his son Juan Francisco and six of his friends in the city of Cuernavaca on March 2011 and has given a voice to thousands of Mexicans suffering the chaos of the drug war. REUTERS/Tomas Bravo (MEXICO - Tags: CIVIL UNREST CRIME LAW) - RTXY1J4Οι μονοί που ακόμα αντιστέκονται σε αυτό το δαιμονικό ολίσθημα είναι οι Μεξικάνοι αγρότες που ζουν μακριά από τις μολυσμένες πόλεις . Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, οι ταλαίπωροι Μεξικανοί αγρότες αμύνονται ακόμα σε όλο αυτό το ζόφο έχοντας ακόμα την σωστή πίστη στους αγίους τους, αλλά καταδιώκονται και συκοφαντούνται.
φοτο7Το παρακάτω βίντεο είναι ένα χαρακτηριστικό ισπανικό τραγούδι αφιερωμένο στον θάνατο που βιώνουν καθημερινά σε εκείνες τις περιοχές. Λέγεται: «Την Τρίτη θα με πυροβολήσεις».


Τέλος, παρόλο που είναι Χριστούγεννα και δεν γιορτάζουμε τη Σταύρωση του Χριστού, αφιερώνεται το παρακάτω κομμάτι διότι με όλη αυτή την δαιμονική φρίκη που δυστυχώς σήμερα λατρεύεται, είναι σαν να σταυρώνεται καθημερινά ο Χριστός από την ανθρωπότητα:
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα