Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Το καλό σεξ για τους άντρες είναι ζήτημα εγκεφαλικό


Η πιο περίπλοκη μα ταυτόχρονα απολαυστική λέξη της οικουμένης έχει τρία γράμματα και σε όποια γωνία του κόσμου και να την πεις, όλοι θα καταλάβουν αμέσως για τι πράγμα μιλάς.

Σεξ. Δε χωράει ορισμούς, επεξηγήσεις, διευκρινίσεις και λεπτομέρειες. Την ακούς και το μυαλό σου κάνει βόλτες ανάμεσα σε σκισμένα σουτιέν, εσώρουχα στο πάτωμα και βογγητά τα χαράματα.
Έχουν βγει χιλιάδες άρθρα με τίτλους «Πώς να κάνεις το τέλειο σεξ», «Tips για σε ερωτευτεί για το κρεβάτι σου» και  «10 κόλπα για να μην του πέσει το πουλάκι ποτέ».
Και τα έχεις διαβάσει, παραδέξου το. Μεταξύ μας είμαστε. Θέλεις να μάθεις πώς είναι το καλό σεξ. Σε καίει να μπεις στο μυαλό ενός άντρα και να δεις τι του αρέσει.
Δεν υπάρχει εγκεφαλικότερο παιχνίδι απ’ το σεξ. Δεν πρόκειται να με κάνεις να τελειώσω αν δεν μου διεγείρεις το μυαλό σε σημείο να θέλω να γλύφω και να δαγκάω τον ίδιο μου τον εαυτό από την κάβλα.
Είναι δυο σάρκες ενωμένες σε ένα κρεβάτι. Χωρίς να υπόσχονται έρωτες και μεγάλα λόγια. Άλλωστε, τα μεγαλόπνοα σχέδια γίνονται την ημέρα, που ήλιος λάμπει.
Το βράδυ όλοι γινόμαστε ένα κι αναζητούμε το ίδιο πράγμα. Είτε ερωτευμένοι, είτε μπουχτισμένοι απ’ τη ρουτίνα, είτε παράνομοι εραστές, ακόμα και αυτοί που πηγαίνουν στα μπουρδέλα.
Όλοι ψάχνουμε την ηδονή, τον οργασμό, να φτάσει το κορμί μας στα όριά του. Είμαστε όλοι ίσοι στο κρεβάτι.

Μα ταυτόχρονα, υπάρχει μια βάρβαρη ανισότητα που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι την ώρα που χωνόμαστε ο ένας στην αγκαλιά και το κορμί του άλλου. Μια ανισότητα ιερή.
Είναι στο χέρι σου να με κάνεις να νιώσω Θεός και στο δικό μου χέρι να παρακαλάς για λίγο ακόμα. Και μετά θέλω εγώ να σε παρακαλάω να με λυπηθείς και να σταματήσεις γιατί δεν αντέχω, γιατί νιώθω πως το κεφάλι μου θέλει να εκραγεί και το κορμί μου μουδιάζει.
Ακούς τι λέω; Θέλω να σε παρακαλάω. Το έχω ανάγκη.  Μου αρέσει να με κάνεις ό,τι θέλεις. Να με παίζεις στα δάχτυλά σου, να με εξουσιάζεις με τη γλώσσα σου και να με διατάζεις με ένα κούνημα της μέσης σου.
Και μετά από λίγο, εκεί που νιώθω πως είμαι υπηρέτης σου, να αλλάξεις τους ρόλους και να με κάνεις το αφεντικό σου. Να γίνεις το σκυλάκι μου. Να με εκλιπαρείς να συνεχίζω κι εγώ να μην το κάνω, να σταματάω μόνο και μόνο για να βλέπω το κορμί σου να ανατριχιάζει και τα χείλη σου να με ζητάνε μέσα σου απεγνωσμένα.
Κλείσε τα μάτια και σκέψου το. Το έχεις κάνει. Κι αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, θα το κάνεις. Δε θέλει υπερπαραγωγές ούτε βοηθήματα, δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις πορνοστάρ επί του αντικειμένου.
Ένα δωμάτιο μισοσκότεινο. Μία υπόσταση απέναντί σου, που όλο πλησιάζει.
Φιλιά. Στα χείλη, τα πρώτα, τα αναγνωριστικά. Μετά στο στόμα. Η γλώσσα σου να κάνει ταξίδια, τη μία εισβάλλοντας με μανία στο στόμα μου, και μετά υποχωρώντας για να δεχτεί μια άγρια εισβολή.
Και μετά το ταξίδι γίνεται όλο και πιο χυδαίο καθώς η γλώσσα μου τριγυρίζει όλο και πιο χαμηλά, κάνοντας έφοδο βαθύτερα, σε σημεία που ακόμα και η λογική του πιο σεμνού ανθρώπου ξεσκίζεται και γίνεται κομμάτια.
Μέχρι να με ικετεύει κάθε σπιθαμή του κορμιού σου. Από τα χείλη σου και τη γλώσσα σου μέχρι τα νύχια σου που θα με γδέρνουν και τα πόδια σου που θα σπαρταράνε.
Και μόλις γίνω ο βασιλιάς σου, το ίδιο δευτερόλεπτο θα πέσω απ’ το θρόνο γιατί πλέον θα με κυριεύεις εσύ. Θα με εξουσιάζουν τα χέρια σου που μου σφίγγουν την πλάτη εκλιπαρώντας με να μπω λίγο βαθύτερα. Γιατί την ίδια ώρα που εγώ νιώθω πως εκλιπαρείς, εσύ ξέρεις πως παίρνεις αυτό που θέλεις απ’ τον δούλο σου. Ξέρεις πως κατάφερες να κάνεις έναν άντρα να εξαρτάται απ’ τα σκέλια σου και μόνο.
Μια συνεχής γαμημένη εναλλαγή εξουσίας είναι το καλό σεξ.
Το να εξαρτάται όλη σου η ύπαρξη από μια λέξη. Ποια λέξη; Τ’ όνομά σου, τη στιγμή που τελειώνει.
Γιατί όλη η ουσία του σεξ βρίσκεται σε αυτήν την κραυγή, την ώρα της κορύφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα