Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ποια είναι η χειρότερη ημέρα για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα καλύτερα deals. 


Εάν περιμένατε να περάσει η εβδομάδα για να δείτε πώς θα κυλήσει το πρόγραμμα σας ώστε να κλείσετε τα εισιτήρια σας για την επόμενη εξόρμηση σας, ίσως πρέπει να περιμένετε μερικές μέρες ακόμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων τείνουν να είναι υψηλότερες την Παρασκευή, ειδικά αν κλείνετε εισιτήρια για κάποιο ταξίδι με ημέρα αναχώρησης νωρίτερα από τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Expedia η οποία δημοσιεύεται στο Wall Street Journal.
Ενώ όσοι ετοιμάζουν κάποιο ταξίδι αναψυχής είναι πιο πιθανό να κλείσουν τα εισιτήριά τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είναι συχνό φαινόμενο για τους επιχειρηματίες να περιμένουν μέχρι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας για να κλείσουν το επερχόμενο ταξίδι τους. Οι επιβάτες θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα αν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε οι αεροπορικές εταιρείες βγάζουν τα τελευταία εισιτήρια σε προσφορά – μια ευκαιρία που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Αν και έρευνες έχουν δείξει πως είναι πιο φρόνιμο να κλείνει κανείς τα εισιτήρια του την Τρίτη, καθώς οι προσφορές αναρτούνται στις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται πως δεν είναι πλέον σίγουρο πως αυτό ισχύει.
Τώρα οι ναύλοι προσαρμόζονται όλη την ώρα, και οι προσφορές είναι για μη δημοφιλείς πτήσεις ή γίνονται μέσω social media.
Μια πιο αποτελεσματική στρατηγική κράτησης αντί να πηγαίνετε βάσει ημέρας είναι να κλείσετε εισιτήρια από νωρίς. Οι χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων για τις πτήσεις εντός της Βόρειας Αμερικής βρίσκονται αν κάνει κάποιος την κράτηση 57 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης, σύμφωνα με το περιοδικό. Για τα ταξίδια από τη Βόρεια Αμερική προς την Ευρώπη, είναι καλύτερο να αγοράσετε σχεδόν ένα εξάμηνο-176 ημερών νωρίτερα.
Υπάρχουν, όμως, και ευχάριστα νέα: Η Expedia ενημέρωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων μειώνονται διαρκώς. Ήδη, οι παγκόσμιοι αεροπορικοί ναύλοι μειώθηκαν τον Οκτώβριο κατά 8% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Ο λόγος είναι ως επί το πλείστον το φθηνό πετρέλαιο και ο αυξανόμενος στόλος των αεροπορικών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα