Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

Ζούμε τώρα την εποχή του ενιαυτού του Πλάτωνος.....δηλαδή 25.920 έτη…οπότε έχουμε αλλαγές….με λίγα λόγια ο Μέγας Ενιαυτός είναι εκείνο το σημείο το οποίο κινείται στο ηλιακό μας σύστημα μέσα στον γαλαξία όπου μία ανεβαίνει και μία κατεβαίνει κάθε 25.920 έτη και έρχονται σε εμάς εδώ στη Γαία νέες συχνότητες, νέες ταλαντώσεις, με νέο πιο φωτονιακό ενεργειακό τρόπο φοράς ανώτερης υφής. Στο κέντρο του Γαλαξία μας (μαύρη τρύπα) επεκτείνεται αυτό το ενεργειακό πεδίο ως ένα υλικό μόρφωμα πεδίου-ενεργειών-συχνοτήτων και πάλλεται, όπου είναι προηγμένης μορφής (αρχικής υπόστασης) σε σύγκριση με εμάς, όπου διαπερνάει από μέσα του και έρχεται ανανεωμένο με τις νέες λαμποδοφόρες συχνότητες. Το ανθρώπινο Ντι-Εν-Ει….όταν λειτουργεί στην 4η αρμονική…τότε αρρωσταίνει και οι σκοτεινές δυνάμεις αυτό επιδιώκουν και προσπαθούν κάνοντας διάφορα….με την (νέα) τεχνολογία…χημικοί αεροψεκασμοί-αλλοίωση διατροφής-χαμήλωση της ταλάντωσης των συχνοτήτων με εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο κοντά στις κατοικημένες περιοχές-χαρπ-εσελον κλπ….θέλουν να μας έχουν σε νάρκωση …αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να δεχτούμε την 5η αρμονική-5ος αρμονικός κόμβος….ο οποίος είναι συμβατός με το Ντι-Εν-Ει μας….ο οποίος θα μας ανεβάσει τις συχνότητες μας και τα φωτοχρώματά μας σε ανώτερο πεδίο…οπότε η θέαση σε ήλιο, ο σωστός ύπνος το βράδυ στο σκοτάδι, το να είσαι στη φύση, το να πας στα ιερά μας μνημεία είναι επιτακτικός και αναγκαίος λόγος …σήμερα.
Οι Πρόγονοί μας ήλθαν για πρώτη φορά στη Γαία πριν πάρα πολλά χρόνια και (πάρκαραν) στον Ταύγετο. Κατόπιν λοιπόν εξερεύνησης της Γαίας με διαστημόπλοιο άρχισε η ενεργειακή καταγραφή (ηλιακά τείνια) και άρχισαν την επέκταση πρώτα προς τα επάνω και έφτασαν στο σημείο δύο που είναι ο Όλυμπος. Όμως η μισή διαδρομή-απόσταση είναι το σημείο των Δελφών….το μέσον…με ότι αυτό συνεπάγεται….και κατόπιν πήγαν στο σημείο τρία (Τροία) στην σημερινή κατεχόμενη περιοχή από τους Τούρκους..κλπ κλπ. Και συνέχισαν προς βόρεια…και νότια…κλπ κλπ και πήγαν και στην άλλη πλευρά της Γαίας…Μεσικό (Μεξικό) κι εκεί έγινε το ίδιο….γιαυτό βλέπουμε σε όλη τη Γαία να υπάρχουν μνημεία Ελληνικά και να έχουν επεηρεαστεί οι επόμενοι λαοί. Αυτό δεν έγινε αμέσως και συνεχίζονταν οι αποστολές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι πρόγονοί μας και απόγονοί μας στη συνέχεια ανέπτυξαν ένα προηγμένο πολιτισμό….που ακόμη και σήμερα ανακαλύπτουμε όλο και νέα εφευρήματα αλλά και κρυμμένες γνώσεις τόσο σε γραπτά κείμενα…αλλά και σε ενεργειακούς τόπους. Ως Ελληνες….έχουμε το γράμμα Ε(ψιλον) στην κεφαλή μας…Ε=5….Πέμπτη αρμονική και έχοντας το ΙΧΩΡ μέσα μας συνδεόμεθα με τις νέες συχνότητες…αλλά όχι σε αρνητικά σημεία πλέγματα…εννοείται αυτό…!!!
Τώρα για αυτή την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ …θα δοθεί στην ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια…δεν ξέρω ακριβώς το πότε…και είναι διάσπαρτη αυτή η γνώση και κρυμμένη σε 6 σημεία στον πλανήτη Γαία.
Θεού θέλοντος…(Δία…. θέλοντος…) και εάν ερμηνεύω σωστά τον οιωνό που είδα ιδίως όμμασι….το 2011…σε Ιερό μέρος…το έτος 2017 που έρχεται …θα γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα….το οποίο θα επηρεάσει και όλο τον Πλανήτη. Ήδη έχετε αντιληφθεί….ότι πολλά πράγματα «παίζονται» με την χώρα μας…δηλαδή γιατί να ασχολούνται με μία τόσο μικρή χώρα…έτσι για πλάκα..λέτε…όχι ασφαλώς….διότι η Χώρα μας είναι η πρώτη που κατοικήθηκε για πρώτη φορά…στη Γαία…και υπάρχουν πολλά «μυστικά» για τα οποία πολλοί κόπτονται…!!! Αλλά να ξέρετε ότι έχουν γνώση οι Φύλακες. Θα σας το πω δημόσια…όταν ανέβηκα στο όρος Ταύγετος…και προτού φτάσουμε στην κορυφή(βράδιασε)…όταν ζήτησα τη βοήθεια του φύλακα…Έλληνα Δημήτριου Λιαντίνη μου φανερώθηκε…ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….γύρω στις 50 με 60 φορές…στις ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΥΛΕΣ. Από τους τέσσερις που ανεβαίναμε μόνον ειμί τον έβλεπα….τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται να ειπωθούν….!!!
Αυτή τη στιγμή γίνεται ένας (πόλεμος) και στο γήινο πεδίο και σε ανώτερο. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας….και τα μάτια της Ψυχής σας. Η Ίασις για την Ελλάδα έρχεται σύντομα. Όλοι ΕΜΕΙΣ…..είμαστε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ….παραμένουμε ΦΩΤΕΙΝΟΙ….και ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ….για κάθε συμβάν.
Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ….ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΜΑΖΑ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ…ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ….ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ….ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ….ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ….ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ…ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ-ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑ-ΣΙ-ΝΤΟ….
ΝΤΟ=ΔΙΑΣ
ΡΕ=ΑΡΗΣ
ΜΙ=ΗΛΙΟΣ
ΦΑ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΟΛ=ΕΡΜΗΣ
ΛΑ=ΣΕΛΗΝΗ
ΣΙ=ΚΡΟΝΟΣ
ΝΤΟ=ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ…Ο ΔΙΔΩΝ ΖΩΗ
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ
(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ) Ε.Ι……μίλησε….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα