Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ

Τελευταία ενημέρωση από τον COBRA, 14 Δεκεμβρίου του 2015
signfeatureed- Στόχος των Χαζάρων είναι να εξακολουθήσει το πετρέλαιο να παραμένει σαν βάση της οικονομίας, καταστρέφοντας χώρες (όπως την Συρία) και για να προλάβουν την μαζική πνευματική αφύπνιση.
Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται. Το κυριότερο πρόβλημα που παραμένει είναι τα εμφυτεύματα των μελών της Cabal που συνδέονται με τις σήραγγες του Set, για την προσαύξηση της δίνης του πλάσματος που εκτείνεται σε όλο το Ηλιακό σύστημα και συνδέεται με τις βόμβες Strangelet και Toplet. Τα εμφυτεύματα των Εργατών και των μαχητών του Φωτός συνδέονται και αυτά με τα εμφυτεύματα των μελών της Cabal, γεγονός που εμποδίζει την πνευματική τους πρόοδο, αλλά την ίδια στιγμή επιταχύνει την εκκαθάριση και την αποσύνθεση του "Πέπλου" που περισφίγγει σαν χταπόδι τον πλανήτη.
Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξη βάσεων της "Χίμαιρας" σε διάφορα φεγγάρια και αστεροειδείς στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος. Εδώ, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν μόνο μερικές εκατοντάδες φεγγάρια και μερικά εκατομμύρια αστεροειδείς που είναι κατάλληλοι για τη δημιουργία φυσικών βάσεων και μόνο σε ένα μικρό αριθμό έχει εγκαταστήσει σταθμούς - βάσεις η "Χίμαιρα".
Η Ζώνη Kuiper από την άλλη πλευρά, είναι τεράστια και έχει δισεκατομμύρια πιθανών φορέων που είναι κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν μια βάση. Η συντριπτική πλειοψηφία των φυσικών βάσεων της "Χίμαιρας" είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό της Ζώνης Kuiper και σχηματίζουν το λεγόμενο Kuiper Ring, την εξωτερική δηλαδή γραμμή άμυνας που προστατεύει τις ελεγχόμενες από την "Χίμαιρα" περιοχές μέσα στο Ηλιακό Σύστημα, κατά των απελευθερωτικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Η Ζώνη Kuiper βρίσκεται κυρίως στο επίπεδο της εκλειπτικής και λίγο έξω από την τροχιά του Ποσειδώνα. Στην εικόνα (ανοίξτε το link να την δείτε) φαίνονται αντικείμενα της Ζώνης Kuiper. Η κίτρινη κουκκίδα αντιπροσωπεύει τον ήλιο, οι τέσσερις κόκκινες κουκκίδες πλανήτες αερίων του Ηλιακού μας Συστήματος και η λευκή και η μπλε κουκκίδα γνωστά αντικείμενα της Ζώνης Kuiper:
Οι ενέργειες για την απομάκρυνση των βάσεων της "Χίμαιρας" στο Kuiper Ring θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Θα σας ενημερώσω γι 'αυτό όταν θα είναι στρατηγικά σοφό.
Πρόσφατα υπήρξαν πολλά σημάδια στον ουρανό που προαναγγέλλουν την επιστροφή του Φωτός, από σκάφη των Ανδρομεδίων στο Τέξας, όπως αναφέρθηκε από την American Kabuki:
Δείτε τα σκάφη των Ανδρομεδίων εδώ:
Στην επιφάνεια του πλανήτη, η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την κατεύθυνση της επαναφοράς του Κινεζικού Yuan ως διεθνούς νομίσματος.
Η Φινλανδία είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει σε κάθε πολίτη ένα άνευ όρων βασικό εισόδημα:
Η Ανατολική Συμμαχία θα θέσει σε λειτουργία πολύ σύντομα ένα κοινό ρωσο-κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, για την αντιμετώπιση της μαφίας των Χαζάρων που ελέγχουν τα δυτικά ΜΜΕ
Κινεζικές πηγές αναφέρουν ότι αν και η Ανατολική Συμμαχία έχει σημειώσει αρκετή πρόοδο σε παγκόσμια κλίμακα, μέσα στην Κίνα εξακολουθεί να συντηρείται μεγάλη διαφθορά από τους Ιησουίτες / Rothschild.
Οι δυνάμεις των "Αρχόντων"/Ιησουιτών/Χαζάρων καταβάλλουν προσπάθειες με μηχανήματα συντήρησης της εντροπίας να καταστείλουν την ελεύθερη ενέργεια και την χρήση της, ώστε να εξακολουθήσει το πετρέλαιο να παραμένει σαν βάση της οικονομίας, καταστρέφοντας χώρες (Συρία) και να για προλάβουν την μαζική πνευματική αφύπνιση (Συρία και πάλι).
Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η μηχανική εντροπία τους υπακούει τους νόμους της ημι-επαναληπτικής ανισότητας και θα διαλυθεί με μαθηματική βεβαιότητα.
Ο Διαλογισμός μας στις 21 Νοεμβρίου είχε τεράστια επιτυχία και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενώνονται για τον Εβδομαδιαίο μας Διαλογισμό που θα γίνεται κάθε Κυριακή. Η εμπειρία μας δείχνει ότι ο Διαλογισμός αλλάζει τον κόσμο:
Ο Εβδομαδιαίος μας Διαλογισμός έχει τώρα τη δική του ιστοσελίδα:


Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα