Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ούτε το Παρίσι είναι αρκετό


eyes
Στην προηγούμενη ανάρτηση είχα βάλει τον τίτλο ” 80 εκατομμύρια νεκροί δεν είναι αρκετοί” . Τώρα που το διάβασα μου φάνηκε τρομερή ειρωνεία που μοιάζει να επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα και να είναι επίκαιρο. Ούτε οι 150 Γάλλοι φαίνεται να είναι αρκετοί. Όπως και οι χιλιάδες Σύριοι, Παλαιστίνιοι, Ισπανοί, Αφρικανοί, Ασιάτες.
Καθώς οδηγώ και βλέπω, πολύ συχνά ένα μικρό ζώο κατακρεουργημένο στην άσφαλτο, και ταράζομαι, αναλογίζομαι πως ήταν μια ζωή που χάθηκε. Τυχαία.  Δεν με ταράζει ο θάνατος. Με ταράζει η περιφρόνηση για τη ζωή. Είναι ένα οικοσύστημα και η πόλη. Τα αυτοκίνητα είναι ένας εχθρός. Αλλά στον κανονικό κύκλο της ζωής, αυτός που σκοτώνει το κάνει για να πάρει την ενέργεια που χρειάζεται για την δική του ζωή.

Αυτό που συμβαίνει γύρω μας, είναι θάνατοι χωρίς σκοπό. Σκοτωνόμαστε από την χρήση της τεχνολογίας, σκοτώνουμε κι ο ένας τον άλλον σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή των σπηλαίων. Αλλά πιστεύω βαθιά ότι η φύση δεν κάνει λάθος. Αν ένα είδος επεκτείνεται και γίνεται απειλητικό τότε εμφανίζονται παράγοντες που θα το περιορίσουν.
poem

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα