Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ;

Στην φωτό βλέπουμε τις πυραμίδες της Αιγύπτου να είναι πιστή αντιγραφή του τριπλού άστρου του Σείριου!

Το ίδιο ακριβώς βλέπουμε και στο Μεξικό οι πυραμίδες να είναι πιστή αντιγραφή ενός άλλου αστερισμού! το ίδιο και στην Κίνα!
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί να συμβαίνει αυτό;






Ποιοι κατείχαν αυτή την γνώση; σε εποχές που σύμφωνα με την επικρατούσα σημερινή άποψη εκείνη την εποχή βρισκόμασταν στην λίθινη εποχή; άρα δεν δύναται να υπάρχουν όλα αυτά;

Κι όμως υπάρχουν!

Υπάρχουν οι Σείριοι; η συμβαίνει κάτι άλλο;

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα γύρω μας είναι ενέργεια, άπειρη ενέργεια! και εκεί έξω υπάρχουν ενεργειακά ποτάμια.

Όπως στον πλανήτη μας υπάρχουν ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ 

όπως συλλέγεται και κατανέμεται σε ολόκληρο τον πλανήτη η ανάλογη ενέργεια, που κάνει πραγματικότητα τον αισθητό κόσμο που γνωρίζουμε, ως πραγματικότητα, και συλλέγεται  αυτή η ενέργεια μέσω του ομφάλιου λώρου που ενώνει την Γη με το τοπικό μας άστρο τον ήλιο, ο οποίος συνδέεται με το κεντρικό σμήνος αστεριών, και όλα τα τοπικά σμήνη αλληλοσυνδέονται αλληλοεπηρεάζονται, και έχουν ως κύριο τροφοδότη τους τον κεντρικό άξονα του γαλαξία μας την μαύρη οπή, η οποία είναι κι αυτή ένας κεντρικός δίαυλος που ενώνεται με το κεντρικό σμήνος γαλαξιών που ανήκει, και ούτω καθεξής.

Και όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με τον επηρεασμό του τρόπου  σκέψης, πραγματικότητας του αισθητού, και σωματικής και νοητικής υγείας των ανθρώπων!

Τι είναι λοιπόν όλα αυτά τα συγκροτήματα από πυραμίδες που υπάρχουν στην Αίγυπτο, στο Μεξικό, στο Περού, στην Κίνα και σε ολόκληρο τον πλανήτη;

Ποιοι τα έχτισαν; και γιατί; Τι είναι τα ζώδια του Ωροσκοπίου;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι πριν το 10.000 π.Χ. υπήρχε ανώτατη τεχνολογία και πολιτισμός πάνω στην Γη, και αποκρύβετε συστηματικά, και ανταυτού μας έδωσαν τις θρησκείες, και την σύγχρονη επιστήμη, που μόνον σκοταδισμό μας προκαλλούν, γι'αυτό και ο πολιτισμός μας σήμερα εδώ και 2.000 χρόνια βρίσκεται στο απόγειο του πνευματικού και νοητικού σκότους.

Όλες αυτές οι κατασκευές πάνω στην Γη έγιναν για να παίρνουν ελεύθερη ενέργεια από το σύμπαν και τα ενεργειακά ποτάμια-λώρους, που υπάρχουν παντού γύρω μας εδώ στην Γη και εκεί έξω.

Δημιούργησαν έναν χάρτη 88 αστερισμών περίπου, όπου αντλούσαν την ανάλογη ενέργεια, και διοχέτευαν στον πλανήτη.
Από όλους αυτούς τους αστερισμούς, για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, επέτρεψαν να υπάρχουν δώδεκα αστερισμοί, και να τους ανακατευθύνουν στην σκέψη μας μέσα από την αστρολογία και τις αθλιότητες τους. Διαστρέβλωσαν την αλήθεια και την έκαναν ωροσκόπια και ζώδια.
..........

Orion ~ Τα σημαντικότερα αστέρια στον ουρανό σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Αιγυπτίων, των αρχαίων πολιτισμών στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, ακόμη και στην Ασία. Απλώνονται σε όλο τον πλανήτη μας, μπορούμε να βρούμε κυριολεκτικά εκατοντάδες μνημεία που έχουν ανεγερθεί στην Γη να αντανακλούν αστερισμούς όπως του Ωρίωνα.

Γνώριζαν πριν χιλιάδες χρόνια με τα τηλεσκόπια όλα αυτά;

Εδώ γελάμε, διότι αν θέλετε να μάθετε οι πυραμίδες αντικατοπτρίζουν τους αστερισμούς σε εκείνες τις περιοχές όπου ρέουν τα ενεργειακά ποτάμια που διοχετεύουν όπως είπα σε προηγούμενες αναρτήσεις την ανάλογη ποσότητα που χρειάζεται κάθε ουράνιο σώμα υλικό έμβιο κτλ. Στην ουσία έπαιρναν την ελεύθερη ενέργεια όπως σήμερα πληρώνουμε τα πάντα για το ηλεκτρικό ρεύμα και το πετρέλαιο, και τροφοδοτούσαν στους ανθρώπους δωρεάν. Όλα αυτά στο απώτατο παρελθόν.

Και τα λεγόμενα Ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια απομίμηση της αλήθειας των όσων υπήρχαν και γνώριζαν στο παρελθόν, χαρτογραφώντας το ουράνιο στερέωμα, ώστε να γνωρίζουν που βρίσκονται τα ενεργειακά ποτάμια.

Σήμερα όλη αυτή η γνώση απλά αποκρύπτεται...
Στην ουσία οι πυραμίδες ήταν συλλέκτες ελεύθερης ενέργειας.
Και το πιο σημαντικό!! Είναι ενέργεια καθαρή αλλά και σκοτεινή! και αναλόγως την χρησιμοποιούν! όπως χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια σήμερα! που βλάπτει τον άνθρωπο και στον Νου και στην σωματική του υγεία.!


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα