Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…..
Οι Δίαυλοι επικοινωνίας με τους αποκαλούμενους (θεούς) του Ολύμπου και όχι μόνον….. βρίσκονται επάνω στην επιφάνεια της σημερινής Ελλάδας…και είναι με τέτοιο τρόπο κατανεμημένοι ώστε να σχηματίζουν τέλεια γεωμετρικά σχήματα…όπως πάνω έτσι και κάτω...! Οι Ουράνιες Οντότητες,….ανώτατες και ανώτερες, είναι Πυρφόρες και Φωτοφόρες και πάλλονται σε πολύ υψηλές συχνότητες….εκτός του φάσματος του ηλιακού μας φωτός, για να παραμένουν αόρατες. Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τα ανώτερα Όντα….χρειάζεται να έχουμε ένα είδος…ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ. Η τηλεπαθητική αυτή δραστηριότητα του κάθε ανθρώπου….έχει δύο σκέλη: Η πρώτη αφορά στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από τα ουράνια σώματα και τον επηρεάζουν…άμεσα και η δεύτερη αφορά στην μεταξύ ανθρώπων εκπομπή και λήψη, ανάλογα με την ευαισθησία κάθε ανθρώπου πομπού-δέκτη. Η τηλεπαθητική δραστηριότητα…έχει σχέση με το μήκος κύματος της ακτινοβολίας που εκπέμπεται από το ουράνιο σώμα που κάθε φορά εξετάζουμε….! Αν είναι ορατή την βλέπει. Αν είναι μικρή υπεριώδης την «πιάνει» στο ανάλογο κύμα….αφού επιδρά στα κύτταρα μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπέρυθρες, τις ραδιοφωνικές κ.λπ. Όταν ένας άνθρωπος πλησιάζει μια τηλεόραση χωρίς κεραία…η εικόνα, το χρώμα, χαλάει και επανέρχεται μόλις απομακρυνθεί. Αυτό σημαίνει…ότι ο άνθρωπος εκπέμπει κάποια κύματα και την επηρεάζει ανάλογα. Έτσι όμως….κατά τον ίδιο τρόπο….επηρεάζει και έναν συνάνθρωπό του.
Ακόμη…ΑΔΕΛΦΙΑ… και τα ραντάρ και η TV επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους. Αν λάβουμε υπ' όψη μας το δυναμικό-ηλεκτρικό πεδίο του εγκεφάλου που είναι της τάξης των 5-500 mv (χιλιοστά του βολτ), η οποία εκπέμπεται με μορφή κυμάτων 1-100 κύκλων σε κάθε δευτερόλεπτο,…τότε η τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων εντοπίζεται στην τελευταία άκρη των μακρών κυμάτων. Έχουμε δηλαδή…ένα πάρα πολύ μεγάλο μήκος κύματος, με ελάχιστη συχνότητα. Γίνεται, σ' ένα κανάλι πολύ μακριά από τα γνωστά μας ραδιοφωνικά κύματα. Φυσικά στα ζώα και στα φυτά…γίνεται ακόμη σε μικρότερη συχνότητα. Ο Ήλιος …όπως ξέρουμε…μας στέλνει φορτισμένα σωματίδια (ηλεκτρόνια και πρωτόνια) που μεταβάλλουν το γήινο μαγνητικό μας πεδίο. Αυτά τα μεγέθη είναι γνωστό πως έχουν σημαντικές επιδράσεις πάνω σε όλα τα βιολογικά συστήματα. Υπάρχουν φυσικά…επιστημονικά βεβαιωμένες σχέσεις ανάμεσα στην ένταση και τις διακυμάνσεις του γήινου μαγνητικού πεδίου και την ψυχική διάθεση και συνειδησιακή κατάσταση των ανθρώπων. Μελέτες μας αναφέρουν…ξεκάθαρες σχέσεις ανάμεσα σε συγκεκριμένες μαγνητικές ανωμαλίες και τις εισαγωγές σε ψυχιατρικές κλινικές, οδικά ατυχήματα, ποσοστά αυτοκτονιών κτλ. Οι Επιστήμονες της NASA, όπως ο καθηγητής [Franz Halberg] κατάφεραν να αποδείξουν τις άμεσες συνδέσεις ανάμεσα στην εμφάνιση καρδιακών προσβολών και τις αλλαγές του μαγνητικού πεδίου της Γης…που προκαλείται από τον Ήλιο. Μπορούμε λοιπόν με βεβαιότητα να συμπεράνουμε πως ένα μεγάλο μέρος των λεγόμενων «ασθενειών του σύγχρονου πολιτισμού»…οφείλονται συχνά και σε ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου. Κάποιες όμως μεταβολές του μαγνητικού πεδίου…οδήγησαν αποδεδειγμένα και σε ευφυέστατες εμπνεύσεις και ιδέες. Οι χρονικές στιγμές κατά τις οποίες δημιουργήθηκαν μεγάλες συμφωνίες, ποιητικά έργα και εξαιρετικές εφευρέσεις συμπίπτουν…προφανώς και συνδέονται με αυτά.
Τι γίνεται όμως με τον χρόνο;
Μήπως ο χρόνος…εξαφανίζεται; Αν πχ. ΑΔΕΛΦΙΑ….κάποιος σας απομονώσει μέσα σ’ ένα καταφύγιο…για αρκετές ημέρες…θα διαπιστώσετε…ότι όταν θα βγείτε έξω στο φως και σας ρωτήσουν πόσες μέρες μείνατε μέσα στο καταφύγιο…θα απαντήσετε…σίγουρα (ενδεικτικά) π.χ.…3 μέρες αντί…για 6 μέρες…που θα είναι το σωστό και αυτό οφείλεται στον ρυθμό του ύπνου…που αλλάζει εμφανώς. Σε πείραμα που έγινε…ο έμμηνος κύκλος των γυναικών μπερδευόταν….η θερμοκρασία σώματος άλλαζε και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα πειράματα αυτά….έδειχναν εμφανώς ψυχικό στρες. Αυτό σημαίνει ΑΔΕΛΦΙΑ….πως όλα μέσα μας ακολουθούν εξωτερικούς παράγοντες που δίνουν το ρυθμό και που όπως φαίνεται…συγχρονίζουν τις συχνότητες του σώματος μας. Το σώμα μας ρυθμίζει αρκετούς δικούς του ρυθμούς …όπως αυτό της καρδιάς μας, του εγκεφάλου μας, των ματιών μας και των κυττάρων μας. Αυτοί οι σωματικοί ρυθμοί φαίνεται όμως…περιστοιχίζονται με βάση τα φυσικά πεδία, τα οποία παρέχει στη διάθεση μας η Γη. Συγχρονίζονται δηλαδή…όπως ακριβώς συγχρονίζουμε όλα τα ρολόγια των σταθμών των τραίνων…με ένα κεντρικό ρολόι. Εάν παύουν να υπάρχουν αυτά τα φυσικά πεδία αυτά μεταβάλλονται…. και τότε αντιδρούμε με ένα είδος θα λέγαμε… αποσυντονισμού.
H αστροφυσική σήμερα…γνωρίζει τους Ηλιακούς Κύκλους και μπορεί να κάνει προγνώσεις για μελλοντικές ηλιακές δραστηριότητες. Υπάρχουν αμέτρητοι κύκλοι, οι οποίοι εμφανίζονται με διαφορετική συχνότητα. Εάν τους συγκρίνουμε όμως με τις γνωστές σε εμάς ψυχικές επιπτώσεις…τότε ΑΔΕΛΦΙΑ…προκύπτει ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο πρόγνωσης. Όπως διαφαίνεται…στην σημερινή εποχή…ο παρόν Ηλιακός κύκλος βρίσκεται στο μάξιμουμ και μας περιμένει…μία ακραία Ηλιακή δραστηριότητα. Θα πρέπει να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε το γεγονός, πως επηρεαζόμαστε από εξωτερικά πεδία. Εάν κατανοούμε πως και τα ίδια τα σώματα μας διατηρούν με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο την λειτουργία τους και αναγνωρίζουμε, πως τα φυσικά δοσμένα εξωτερικά πεδία καθοδηγούν τις ζωτικές μας λειτουργίες…τότε ΑΔΕΛΦΙΑ…θα γνωρίσουμε με ταπεινότητα και όχι μοιρολατρεία … το «Μεγάλο Σχέδιο της Ζωής».
Από το κέντρο του Γαλαξία μας (Γάλα Αξίας…) εμφανίζεται μία Ακτίνα Ενέργειας…που μέχρι τώρα θεωρούνταν απίθανο…η οποία είναι στραμμένη «σαν μεγάλος προβολέας από τις βαθύτερες περιοχές του Σύμπαντος» επάνω στη Γη. Τα τελευταία χρόνια…έχουν δυναμώσει αυτές οι ακτίνες κατά μερικές εκατοντάδες ποσοστιαίες μονάδες. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα… μία απίστευτα μεγάλη αλλαγή, που σίγουρα μας αφορά όλους μας στη Γη….και κατά κύριο λόγο την ίδια τη Συνείδηση μας. Η λεγόμενη συχνότητα Άλφα, είναι η Πύλη ανάμεσα στο Υποσυνείδητο και την καθημερινή μας ξυπνητή Συνείδηση. Αυτή την πύλη…την περνάμε σχετικά γρήγορα καθώς αποκοιμόμαστε…ή ακριβώς την ώρα που πάμε να ξυπνήσουμε. Το Συμπαντικό αυτό γεγονός (καταφέρνει) να πέφτουμε σ’ αυτή την κατάσταση και να παραμένουμε εκεί…έτσι ώστε να βλέπουμε όντας σε Συνείδηση εγρήγορσης πράγματα που έχουν καταγραφεί στο Υποσυνείδητο μας. Αναγνωρίζουμε τα τραύματα μας, δηλαδή…πού πήρα περισσότερα…από όσα έδωσα λιγότερα, που έδωσα περισσότερα από όσα έλαβα…..κλπ και παράλληλα αναγνωρίζουμε πως εκεί υπάρχει κάτι…που πρέπει να διορθωθεί…!
Μόνο εμείς οι ίδιοι ΑΔΕΛΦΙΑ….μπορούμε….μέσα από την ΕΠΙΓΝΩΣΗ μας, ….να είμαστε συνδεδεμένοι με το Αρμονικό Όλον…και να δεχτούμε την 5η αρμονική συχνότητα…! Μπορεί φυσικά…η αναζήτηση μας στον έξω κόσμο να μας χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες, όμως η μακαριότητα… βρίσκεται εντός μας….μέσα μας. Εάν το αναγνωρίσουμε αυτό, τότε θα καταλάβουμε πως οι περισσότερες από τις επιθυμίες μας…ήταν Συμψηφιστικής Φύσης. Τα όσα βιώνουμε στη ζωή μας (Αντιλήψεις-Συναισθήματα-Γνωστικές Διεργασίες), συνδέονται άμεσα….με τις εγκεφαλικές μας λειτουργίες. Οι λειτουργίες αυτές…έχουν ισοδύναμες κυματομορφές, αφού ο εγκέφαλος μας δημιουργεί κύματα στο κοσμικό πλήρες. Τα κύματα αυτά…εξαπλώνονται στο πεδίο Α….του κοσμικού πλήρους και συμβάλλουν με τα κύματα που δημιουργούνται από τα σώματα και τους εγκεφάλους άλλων ανθρώπων. Έτσι…τα πρότυπα συμβολής που δημιουργούνται…είναι φυσικά ολογραφήματα. Έτσι γενιές και γενιές μας έχουν αφήσει τα ολογραφικά τους ίχνη …στο πεδίο Α. Τα επιμέρους ολογραφήματα ενεργοποιούνται σ’ ένα υπέρ ολογράφημα, το οποίο είναι το συνολικό ολογράφημα μιας κοινότητας ή φυλής κλπ. Τα συλλογικά ολογραφήματα… αλληλοεπιδρούνε και ενοποιούνται με τη σειρά τους στο Υπέρ-Ολογράφημα όλων των ανθρώπων.
Αυτή λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ… είναι η συλλογική ΔΕΞΑΜΕΝΗ …. Δια-Πληροφοριών της Ανθρωπότητας. Σε ολόκληρη αυτή τη διαδικασία της εμφάνισης των σωματιδίων στο Σύμπαν, αυτός ο παράγοντας αναγνωρίζεται πλέον…όχι μόνο στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, αλλά και στις φυσικές και βιολογικές. Ο παράγοντας αυτός είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..! (Πληροφορία σημαίνει=Πλήρης φορά). Η πληροφορία αυτή…διαμορφώνει τις παραμέτρους του Σύμπαντος κατά τη Γένεσή του. Επομένως…διέπει την εξέλιξη των βασικών στοιχείων του σε πολύπλοκα συστήματα. Δεν αναφέρομαι φυσικά…στον τύπο της πληροφορίας…όπως αυτή θεωρούμε ότι διαδίδεται μεταξύ των ανθρώπων. Επίσης η «διαμορφωτική πληροφορία» υπάρχει στον κόσμο ανεξάρτητα από τη θέληση των ανθρώπων και τις πράξεις τους. Η διαμορφωτική Πληροφορία του κόσμου συνδέεται με τους νόμους του αλληλοσυσχετισμού και της αλληλεπίδρασης των στοιχείων του, που παράγονται από το Ενοποιημένο Κενό και αναφέρεται στη συνεκτικότητα του Σύμπαντος, μέσω και δια της οποίας…διαμορφώνεται ο αποδέκτης της. Μπορεί να είναι ένα «κβάντο» ή ένας Γαλαξίας ή ένα Ανθρώπινο Ον. Αυτή η Δια-πληροφορία σχετίζει τα πάντα μεταξύ τους. Αποτελεί δηλαδή…τον ΦΟΡΕΑ όλων των γνωστών πληροφοριών, με το συνηθισμένο ορισμό του όρου….. «πληροφορία». Η διαμορφωτική πληροφορία είναι μία λεπτή και μόνιμη σύνδεση μεταξύ των στοιχείων που βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις στον χώρο και διαφορετικές στιγμές στον χρόνο, καθώς και της Συνειδητότητας….που συνδέεται μ’ αυτά τα στοιχεία. Το χαρακτηριστικό του Συνεκτικού Σύμπαντος…ΑΔΕΛΦΙΑ είναι οι διαμορφωτικές πληροφορίες που παράγονται, διατηρούνται, μεταβιβάζονται και συνδέουν…όλα τα μέρη του. Έτσι μπορεί να μεταμορφωθεί ένα Σύμπαν…που αναζητεί τον δρόμο…από την μία φάση της εξέλιξης στην επόμενη, σ’ ένα σύστημα με εκτεταμένες διασυνδέσεις που χτίζει επάνω στις Δια-πληροφορίες που έχουν ήδη παραχθεί.
H Μυστικιστική Φιλοσοφία και η Σύγχρονη Φυσική υποστηρίζουν και οι δύο, ότι το μόνο που υπάρχει …είναι ενεργειακά μοντέλα, μονοπάτια και σχέσεις. Η σύγχρονη Φυσική, προσπαθώντας να μελετήσει αυτό το «κάτι»….προχωράει πιο βαθιά μέσα στην ύλη και ανακαλύπτει ότι αυτό που σ’ εμάς φαίνεται στέρεο…δεν είναι παρά ένας κοσμικός ενεργειακός χορός, ο οποίος σε μακροσκοπική αναλογία, έχει μερικές φορές ομοιότητες με μόρια, άλλες φορές με κύματα και πεδία. Με βάση λοιπόν την ολογραφική αρχή …«τα όμοια συνδέονται με τα όμοια», μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση πρώτα από όλα στις πληροφορίες που μεταφέρονται από το ολογράφημα του εγκεφάλου και του σώματός μας. Αυτή είναι η πηγή της μακροπρόθεσμης ΜΝΗΜΗΣ που εκτείνεται προς τα πίσω…μέχρι τη μήτρα και ακόμη πιο πέρα. Η πρόσβαση όμως δεν περιορίζεται μόνο στο δικό μας ολογράφημα. Μπορούμε να αποκτήσουμε ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα ολογραφήματα και των άλλων ανθρώπων. Ρυθμίζουμε τον εγκέφαλό μας… ώστε να ΕΙΣΕΛΘΕΙ σε κατάσταση «ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ» με τα ολογραφήματα που δημιουργούν εγκέφαλοι και σώματα…εκτός από το δικό μας. Έτσι δημιουργούμε μια λεπτή και αποτελεσματική επαφή με διάφορους Ανθρώπους και με τη Φύση. Μπορούμε επίσης…να επικοινωνήσουμε και με ανθρώπους που πέθαναν πρόσφατα. Έτσι σύμφωνα με την «Κβαντική Φυσική»…δεν υπάρχει απόλυτο κενό και κάθε σημείο του Σύμπαντος πάλλεται από μια αόρατη δραστηριότητα. Το Κενό λοιπόν δεν είναι άδειο, αλλά περιέχει εν δυνάμει κάθε μορφή του κόσμου των σωματιδίων. Το κβαντικό δυναμικό μεταφέρει Πληροφορίες απ’ όλο το περιβάλλον και παρέχει άμεσες, μη-τοπικές συνδέσεις μεταξύ κβαντικών συστημάτων. Ένα καθολικό κβαντικό πεδίο, το Κβαντικό Κενό ή Πεδίο Μηδενικού Σημείου,…αποτελεί τη βάση του Υλικού Κόσμου. Η ερμηνεία του μας ανοίγει ΑΔΕΛΦΙΑ…τον δρόμο για τη λειτουργία βαθύτερων, λεπτότερων και περισσότερο Νοητικών Επιπέδων της πραγματικότητας. Από την στιγμή που το πρώιμο Σύμπαν παρουσίασε κβαντικές συσχετίσεις, όταν διεξάγουμε παρατηρήσεις και βρίσκουμε αυτές τις συσχετίσεις,…ανακαλύπτουμε την βαθιά αλληλοσυνδετικότητα του Σύμπαντος…που υποδηλώνει η Κβαντική θεωρία. Έτσι μία «μη-τοπικότητα» είναι μία μη-τοπικότητα, είτε επικεντρώνεται στις σχετικά μικρές διαστάσεις του εργαστηρίου ή σε δισεκατομμύρια έτη φωτός. Όταν κατανοούμε την μία, κατανοούμε και την άλλη. Εντούτοις, δεν μπορούμε να εξισώσουμε την κατανόηση με την περιγραφή μίας μη-τοπικότητας σε χώρο και χρόνο, αφού μία μη-τοπικότητα υπερβαίνει…τα όρια χώρου και χρόνου. Κατά συνέπεια, υποδηλώνει μία μεμονωμένη ολότητα…που παύει να συνιστά όλον…εάν υποβληθεί σε χωροχρονική περιγραφή. Η Συνειδητότητα έτσι….ριζώνει βαθιά στην ενυπάρχουσα τάξη και γι’ αυτό είναι παρούσα σε κάποιο βαθμό σε όλες τις Υλικές Μορφές. Ίσως υπάρχει μία άπειρη σειρά…από ενυπάρχουσες τάξεις, με την καθεμιά να έχει ταυτόχρονα μία υλική πλευρά και μια Συνειδητή πλευρά. Καθετί υλικό είναι επίσης και νοητικό και καθετί νοητικό είναι επίσης υλικό,…αλλά….υπάρχουν ακόμα και λεπτότερα επίπεδα ύλης…απ’ όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Οι επιστήμονες σήμερα…πιστεύουν ότι η Συνειδητότητα προέρχεται από την κβαντική συνοχή στους μικροσωληνίσκους πρωτοπλάσματος…μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου. Μερικοί ερευνητές βλέπουν…μία σχέση μεταξύ της Συνειδητότητας και του Κβαντικού Κενού. Υποστηρίζουν μάλιστα…ότι οι νευρωνικές δομές που μεσολαβούν για την Συνειδητότητα…ίσως να αλληλεπιδρούνε μη-τοπικά με το κενό ή την κβαντική «θάλασσα». Όλες οι τελευταίες ανακαλύψεις…τείνουν να μας παρουσιάσουν το Σύμπαν, όχι σαν το αποτέλεσμα μιας «τυχαίας» έκρηξης, αλλά τελικά σαν μίας δομής….που υπακούει σε συγκεκριμένους νόμους και συμμετρίες…δημιουργημένα από μία ανώτερη Διάνοια, (ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ)….έναν «Αρχιτέκτονα». Το σημείο λοιπόν της σύνδεσης μεταξύ των λεπτοφυών ενεργειακών πεδίων και της πρώτης τους εκδήλωσης, αποκρυστάλλωσης ή κατακρήμνισης ως φυσικής ύλης…θα βρίσκεται στην φύση της κίνησης και της περιστροφής της υποατομικής ενέργειας. Η ύλη είναι απλά κι άλλη λεπτοφυής ύλη, η οποία έχει εκπέσει όσον αφορά στην δονητική της συχνότητα στην ιεραρχία της δημιουργικής ενέργειας. Γίνεται λόγος για ένα τρίγωνο «μάζας-ενέργειας-συνειδητότητας» και έχει βρεθεί ένας μαθηματικός τύπος, ο οποίος μας βοηθάει να καταλάβουμε πώς οι ορατές ενέργειες του υλικού μας κόσμου εκδηλώνονται…έξω από το «Εικονικό» ή «Αιθερικό» Ενεργειακό Πεδίο. Επίσης γίνεται λόγος για «Εικονικά Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα» μέσα στην εικονική ή λεπτοφυή κατάσταση. Αυτό το σκεπτικό αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο με την θεωρία του βαθμωτού ηλεκτρομαγνητισμού. Τα πεδία αυτά αφορούν κυρίως ηλεκτροστατικά και γεωμαγνητικά πεδία.
Αυτά λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ είναι η πηγή ολόκληρης της Ζωής επάνω στον πλανήτη Γη και επιτρέπουν περίπλοκες επιδόσεις διαφόρων οργανισμών, από τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων…μέχρι την σύνθεση μιας καταπληκτικής μουσικής συμφωνίας. Αυτά ακριβώς τα πεδία είναι που θα παίξουν το βασικό ρόλο και για τα επόμενα χρόνια της αλλαγής…Ενιαυτού του Πλάτωνος. Δεν πρόκειται βέβαια…να αρχίσουν να μας απασχολούν οι αλλαγές όλων των σχετιζόμενων συχνοτήτων μετά την έλευση του 2012…αλλά ήδη λαμβάνουν χώρα οι αλλαγές αυτές (είναι μετρήσιμες δηλαδή…) και οι ευαισθητοποιημένοι συνάνθρωποι μας…τις αντιλαμβάνονται ωσάν μια διεύρυνση της Συνείδησης τους. Ήδη βρισκόμαστε…κάτω από ενεργειακές επιρροές, όπου οι συχνότητες είναι θεραπευτικές... ! Στην ουσία είναι φυσικές διαδικασίες, οι οποίες προέρχονται από τις αλλαγές της Ηλιακής δραστηριότητας…που μεταμορφώνουν την Ψυχή μας. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτών των ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ…..με την προϋπόθεση πως γνωρίζουμε το τι σημαίνουν. Ας υποδεχτούμε μέσα μας αυτές τις φωτεινές ενέργειες.
Ήρθε η ώρα. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα