Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ ΣΤΟ ΗΔΗ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ!!!!!

Ερευνητές ανακαλύπτουν ενα άλλο μεγαλιθικό μνημείο κοντά στο Βρετανικό κόσμημα ονόματι Στόουνχεντζ!!!! Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, υπάρχει άλλο ένα  Στόουνχεντζ όπου το ονόμασαν το Ν2!!!!
Εκεί που πιστεύαμε ότι είχαμε ανακαλύψει τα πάντα εκεί έρχεται πάντα κάτι το παράξενο και ανακαλύπτουμε ένα άλλο απίστευτο εύρημα και είμαστε  πάλι στην Αρχή!!!! Η διαπίστωση αυτή θα μπορούσε να πάρει πολύ συναρπαστικό τόνο από όλες τις πλευρές τις αρχαιολογίας κάνοντας όλους τους αρχαιολόγους αλλά και ερευνητές, σκεπτικιστές και παράξενους ανθρώπους όλου του κόσμου να φανούν ηλίθιοι σε ότι είχαν πει και γράψει μέχρι τώρα για το Στόουνχεντζ!!!!
Μια ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε ένα προϊστορικό θαύμα που ήταν κρυμμένο για αιώνες όπου περνούσε απαρατήρητο λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το δημοφιλές μνημείο Στόουνχεντζ όπου βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας!!!! Η ανακάλυψη έγινε δυνατή χάρη σε ένα προηγμένο ραντάρ που οι ειδικοί χρησιμοποίησαν για να ανιχνεύσει την περιοχή!!!! << Στόουνχεντζ 2.0 >>, όπως έχει ονομαστεί από τους ερευνητές, θα μπορούσε να αποδειχθεί το μεγαλύτερο νεολιθικό μνημείο που κατασκευάστηκε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!!
Οι ειδικοί λένε ότι το μνημείο ήταν ένα αρχαίο έργο << έκτακτης κλίμακας >>!!!! Η μυστηριώδης αρχαία δομή έχει πάνω από 90 κομμάτια  μεγαλιθικών ογκόλιθων που βρέθηκαν σε βάθος περίπου ένα μέτρο κάτω από την επιφάνεια!!!!
STONEHENGE 1
Αυτό το απίστευτο μνημείο πιστεύεται ότι χρονολογείτε  τουλάχιστον 4.500 χρόνων και ίσως κάποιοι λένε 14.000 χρόνων!!!!! Κάθε ένα από τους μεγαλιθικούς ογκόλιθους έχει περίπου 4,5 μέτρα ύψος!!!! Σε αντίθεση με το Στόουνχεντζ το οποίο κατασκευάστηκε για να σχηματίσει ένα κύκλο, ο αρχαιολογικός αυτός χώρος πιστεύεται ότι σχηματίζει μια ευθεία γραμμή κατά μήκος του νοτιοανατολικού τμήματος της Durrington Walls ( Ντόριγκτον Γουόλς – https://en.wikipedia.org/wiki/Durrington_Walls ), ένα νεολιθικό οικισμό που περιβάλλεται από ένα χαντάκι οχύρωσης, το μεγαλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!!
Ο Βίνσε Γκάφνεϊ ο επικεφαλής ερευνητής του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ –http://www.bradford.ac.uk/external/ , είπε:
<< Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κάτι αρκετά όπως αυτό οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. “Αυτό είναι μια εντελώς νέα κλίμακα και είναι εξαιρετικό >>.
STONEHENGE 2
Ο Αρχαιολόγος Nικ Σνάσχαλ, δήλωσε:
<< Η παρουσία του από ό, τι φαίνεται  είναι  οι ογκόλιθοι, γύρω από το χώρο σε ενα από τις μεγαλύτερους νεολιθικούς οικισμούς της Ευρώπης προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία Στόουνχεντζ >>.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μεγαλιθικοί ογκόλιθοι θα μπορούσε να είναι ένας αντίπαλος έλξης απέναντι σε εκείνους του Στόουνχεντζ, αλλά θα μπορούσε επίσης να ανήκαν στο ίδιο συγκρότημα!!!! Μέχρι στιγμής, η απάντηση παραμένει ένα μυστήριο οι ερευνητές έχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με ‘Στόουνχεντζ 2.0.  >>
STONEHENGE 3
Οι γιγάντιοι ογκόλιθοι μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν οριζόντια για άγνωστο λόγο στο μακρινό παρελθόν, γιατί οι αρχαίοι το έκαναν αυτό παραμένει ένα μυστήριο!!!!
Και τι δεν είχαν γραφτεί και ειπωθεί για το ήδη υπάρχων Στόουνχεντζ!!!! Ξεχάστε τα όλα!!!! Οι αρχαιολόγοι μετά το εύρημα αυτό είναι και παλιά από την αρχή τόσο μπερδεμένοι όσο ποτέ άλλωστε!!!! Ανεπίσημα λένε ότι δεν έχουν ιδέα με ποιο αρχαίο λαό έχουν να κάνουν αλλά και για ποιο λόγο φτιάχτηκαν αυτά τα Στόουνχεντζ όπως τα αποκαλούν!!!!
Αυτό που είπαν οι αρχαιολόγοι είναι ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα αίνιγμα και πάλι όπου μόνο εικασίες μπορούν να κάνουν όπως και με το πρώτο Στόουνχεντζ!!!! Απλώς τώρα οι εικασίες θα είναι ποιο πολλές από ποτέ!!!!
Τα τελευταία χρόνια όλο και ποιο πολλές ανακαλύψεις γίνονται σε ότι αφορά την αρχαιότητα όπου όχι μόνο αναιρεί ότι είχαν πει οι αρχαιολόγοι μέχρι τώρα αλλά οι ανακαλύψεις αυτές τους κάνει να φαίνονται σαν παιδαρέλια σε παιδικό σταθμό με το να κάνουν εικασίες και τίποτα άλλο παραπάνω….έχουν πολλά να δουν ακόμα τα μάτια μας …. Πράγματα τα οποία μας τα έλεγαν όπως θέλανε << αυτοί >> να όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα